eyvallah kardeşim su mbrek gunlerde morlaımı duzelttın Allah ne muradın varsa versin |
Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! (2. sayfa)
-
-
'Olm insan operatör muhabbeti yüzünden kalp kırar mı lan nasıl bir canlısınız siz
Öpeyim hepsini, kalpler bir olsun.'
Çok haklı bir söz.
Türk Telekom'a geçtim diye kalemimi ve kalbimi kıranlar utansın. Onlar kendilerini biliyor.
-
Manyak mısın yav ömrün billah görmeyeceğin kişilere bu kadar anlam yükleme. Ne kalemini kırması ne kalbini kırması Sen benim için kalbi tertemiz bir kardeşimsin, ilerde bu saçmalıklara kendin güleceksin de koca herifler nasıl hala böyle davranıyor neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum
Edit: bu arada özel mesajın kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 9 Nisan 2022; 23:40:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm insan operatör muhabbeti yüzünden kalp kırar mı lan nasıl bir canlısınız siz
Öpeyim hepsini, kalpler bir olsun.'
Çok haklı bir söz.
turkcell i bırakmadım geçtim diye kalemimi ve kalbimi kıranlar utansın. Onlar kendilerini biliyor.
-
Şuan ben vodafone da red 40 gb kullanıyorum 98 TL 'ye tek avantajı yurtdışına çıktığımda 3 gün ücretsiz olması. İstanbul da internet hızı yeterli oluyor
Turkcell kaliteli olabilir şuan ciddi pahalı şu aralar bütçeyide düşünmek gerekiyor selamlar.
-
Tırtcell'e cüzdanınızı dökmeyin. Alternatifi Turk Telekomdur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GB lar miş video paketiymiş cart mis curtmuş bana artık komik geliyor be hocam ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftadır düşünürken selfye geçmek için şimdi 17 liracık fazladan ödeyeceğiz haklısınız
Hotspot olarak kullanabiliyor muyuz?
kullaniliyor dostum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Kota filan yok değil mi hotspotta, pass paketleri sınırsız?
@yokizm yetis
Pass paketlerini hotspot için kullanamazsınız hocam
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam, hayırlı Ramazanlar olsun.
Sağ olun, cümlemize.
bizim buralarda vodafon pek çekmiyo çekseydi güzel tarifeymiş bende geçerdim
-
Hocam hayirli olsun. Bedava tarife. Eski abonemisiniz ? Suan red 20 paketi numara tasima veya yeni hat alana ilk 3 ay 89 sonraki 9 ay 109. Pass bile yok.
Yo o tarifeye yeni geçmiştir. Ama artık sadece önceden Vodafone'da olanlara sunuluyor.
Bende bu tarifenin 25gb versiyonuna geçtim 12+12 taahhütlü olmak üzere vergiler dahil toplam 139TL ödüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Banada ayni paketin 30 GB olanini 145 liraya veriyordu. Ben yanlislikla limitsiz tarifeye gectim Elimin ayarina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X