Şimdi Ara

!!YENİ TARİHİ İÇERİKLİ SİTEMDEN GÖRÜNTÜLER!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNLAR HENÜZ YAYIMLANMAMIŞ WEB SİTEMİN BİR-İKİ PARÇASI BUNA BENZER BİR WEB SİTESİ VARMI TAKLİT ETMİŞ OLMİİM.LANET OLASI F KLAVYE SENLE ÇALIŞAMICAM.ANCAK BU KADAR YAZIYOM YEEEETEEEEEERRRR!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civciv onbaşı -- 16 Ocak 2006 20:07:55 >

• güzel çalışma, ama ne tarihini anlatıyorsun olayı biraz açsana
  • Sitenin içeriği hakkında bilgi verir misin ?
  • gecen bu şekilleri ultima-online oyununun klanı için hazırlanan web sitesinde de görümüştüm
  • Sitenin konusunu anlatsan daha iyi olur
  • Bu resimleri bir yerden hatırlyıorum sanki ama ...

Çizimleri sana mı aittir hocam??
  • bak yine birisi kılçığı attı kaçtı görüyon mu...Herif aynen arazi oldu.Tüf size be...Nerde bilader hikayenin gerisi?Huyoop!!!internet mi oldun???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş böle bir şey fazla yok ama tek tük buna benzer şeyler war ama güzel sitenin adresinide yazsaydın keşke
  • Arkadaşlar ben buldum siteyi ama şans eseri girdimde buldum adresi veriyorum.Ve süper olmuş bence

www.geocities.com/kayipkrallik79

bu site galibawww.muttefik.com diye bi türk strateji oyununu oynuyan arkadaşlara ait.Ama site gerçekten hoş hele üyeler kısmına kesin göz atın derim ben...
  • Arkadaşlar bu site benim müttefik oyununda kurmus olduğum Kayıp Krallık Muhafızları klanı için tasarlanmıştır. Site klanıma ait MUAHFIZLAR ve klan içeriği hakkında bilgi vermektedir. Tasarımı yapan kardesime ellerine sağlık diyorum. Siten sayesinde iyi bir klan olduk ve kaliteli üyeleri klana aldık. Özellikle Rütbelendirme sistemimizde yaptığın photoshop çalışmaları için tekrar tesekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 22 Ocak 2006 1:26:50 >

• tebrikler grafikler filan güzel olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.