Şimdi Ara

yeni tasarım yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.sohbethane.net , yorumlarınızı bekliyorum

• hayret ya ilk defa bu tarz bi sitede fazla gereksiz şey görmedim. Ancak ana sayfadaki gereksiz haberler mutlaka kalkmalı dicem de sen de ne koyayım abi o zaman onun yerine diyeceksin. Bence üstteki bannerın iğrençliği haricinde -özellikle mırc yukle bannerı- çok fazla tasarım yorumu yapılacka unsur yok tasarımdan bahsetmiyorum yani ama içerik itici gelmedi. hatta burcuma bile baktım :)
  • saol, o iğrenç banner baya dikkat çekiyor buda işe yarıyor başka yorum yokmu ?
  • Çok Güzel Eline Saglık her sey yerli yerinde.. Reklam falan gelip geçici şeyler o kadar önemli değil ama siteniz number one.
  • menulerin çoğunda linkler

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=6911674&url=link" data-href="link"><td>yazı</td></a>

şeklinde olduğu için firefox da çalışmıyor sanırım ama ziyaretçilerden firefox kullananların oranı %1 olduğu için pek önemsemedim.
  • arkadaşlar yorum

gördüğünüz eksikleri sölerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guard

menulerin çoğunda linkler

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=6916704&url=link" data-href="link"><td>yazı</td></a>

şeklinde olduğu için firefox da çalışmıyor sanırım ama ziyaretçilerden firefox kullananların oranı %1 olduğu için pek önemsemedim.

ne diosn artık site tasarlayanlar her iki tarayıcı içinde çalışırlığa bakıyolar.

• dmoz a eklemek için başvurdum eğer editör siteye firefox la girerse haliyle linkler çalışmıcak acaba düzeltsemmiki
  • Kadınlar SEx Düşkünü Diye ßı ßolum Var Orası Harıc Hersey ßerbat

Şaka Şaka Eline Sağlık
  • resimler berbat olmuş
  • banner, haber, kötü resim yorumlarına bi şey diyemeyeceğim ama gözü yormuyor, ben sevdim
    ancak magazin bölümünde css yok, bi de e kart niye hep kırmızı geliyo onu anlamadım
    kolay gelsin
  • arkadaşlar siteyle link değişimi yapmak isteyen p3+ siteler varsa buraya yazabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.