hayret ya ilk defa bu tarz bi sitede fazla gereksiz şey görmedim. Ancak ana sayfadaki gereksiz haberler mutlaka kalkmalı dicem de sen de ne koyayım abi o zaman onun yerine diyeceksin. Bence üstteki bannerın iğrençliği haricinde -özellikle mırc yukle bannerı- çok fazla tasarım yorumu yapılacka unsur yok tasarımdan bahsetmiyorum yani ama içerik itici gelmedi. hatta burcuma bile baktım :)
saol, o iğrenç banner baya dikkat çekiyor buda işe yarıyor başka yorum yokmu ?
Çok Güzel Eline Saglık her sey yerli yerinde.. Reklam falan gelip geçici şeyler o kadar önemli değil ama siteniz number one.
şeklinde olduğu için firefox da çalışmıyor sanırım ama ziyaretçilerden firefox kullananların oranı %1 olduğu için pek önemsemedim.
ne diosn artık site tasarlayanlar her iki tarayıcı içinde çalışırlığa bakıyolar.
dmoz a eklemek için başvurdum eğer editör siteye firefox la girerse haliyle linkler çalışmıcak acaba düzeltsemmiki
Kadınlar SEx Düşkünü Diye ßı ßolum Var Orası Harıc Hersey ßerbat
Şaka Şaka Eline Sağlık
resimler berbat olmuş
banner, haber, kötü resim yorumlarına bi şey diyemeyeceğim ama gözü yormuyor, ben sevdim ancak magazin bölümünde css yok, bi de e kart niye hep kırmızı geliyo onu anlamadım kolay gelsin
arkadaşlar siteyle link değişimi yapmak isteyen p3+ siteler varsa buraya yazabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme