Şimdi Ara

Yeni tasarımım için görüş, öneri ve eleştirileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site hakkındaki her türlü düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Kurumsal bir firmayı temsilen yapılan sitelerde estetik önplanda olmalıdır.
    Kanatımca Bir bilgisayar firması için ideal bir görsellik ben sezemedim. Üstteki banner matrix havası vermekte
    Bence bir bilgisayar firmasına ait bir sayfa için uygun değil..

Umarım dahada geliştirirsin kendini.
  • Görüşünüz için teşekkür ederim.
  • sayfa 1024/768 de ortalı durmuyor. arka plan renkleri çok parlak duruyor gibi. ayrıca bazı yazı ve başlıklar okunmada güçlük çekiliyor. banner olmamış
  • Tasarım için değil içerik için bir şeyler yazmak istiyorum.

Bu forumda neler yapabileceğimi az çok bilenler var. Ayrıca yaptığım siteler de bir hayli...
    Sonra her türlü PS dizaynını xhtml W3 uygun kodlayabilirim diye de bir iddiam var; Var ama hala kendime "İtina ile web sitesi yapılır" diye bir kartvizit te bastırmadım herhangi bir sitenin altına da yazmadım.

Acaba nasıl böyle bir tasarımla ve böyle bir web sitesi ile nasıl olurda "Web Tasarımı Yapıyoruz" yazmaya cesaret ediyorsunuz?
    Referanslarınızdan birisine baktım adres bu http://aytacproduction.com/

Bari kardeşim şu yazıları bir gözden geçirin ve silin en azından;

<div id="mainPan"><!--main pan start -->
    <div id="headerPan"><!--header start -->
    <div id="leftPan" style="width: 189px; height: 278px"><!--left pan start -->

Birde bir tarayıcıda açın bakın kardeşim neler nerede duruyor....

• @X Files, Sen bu iş'in çok ehli olabilirsin onu bilemiyeceğim ama profesyonel bakmadığın için kimseyi yargılamaya hakkın yok. Arkadaşda bilgisi doğrultusunda emeğini paraya çeviyor, yanlış birşey göremedim.

------------------------

Sitenizin renkleri çok açık, gözü yoruyor. Pencere ortada durmuyor ve yukarıdaki bi arkadaşın dediğine bende katılıyorum. Bir firma'nın web sitesi için o banner olmamış. Harry Potter ve zümrüdü anka kuşu banner'i misali.
    Bunların dışında işlevselliği ve navigasyon kolaylılığı sağlayan bir tasarımı var. Beğendim.
  • adnan54@ teşekkür ederim. ortalı durmasını istememiştim zaten. genel olarak banner beğenilmedi anladığım kadarıyla.

@X Files size de teşekkür ederim. bu aslında bu başlığın konusu değil ancak sormuşsunuz açıklayayım; yakında o sayfalar değişecek. o tasarıma firmanın müdahalesi ve anlaşmazlıklar oldu. ilk hali öyle değildi. sizi anlıyorum. o iddialıyız lafı bence de abartı olmuş.
  • heartless@ teşekkür ederim. renklerde biraz karşıtlık kullandım. değişirse menüler, banner ve fonun tümden değişmesi gerekecek. aslında eski hali çok klasikti, yeni olduğu için biraz çarpıcı olsun istedim.
  • @heartless

Ben seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğini de, şu konuya bir göz atarmısın ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_19668982/mpage_1/key_//tm.htm#19668982

Hiç kimsenin emeğine saygısızlık yapmamaya gayret gösteriyorum. Yaptığın işin karşılığını alacak tabiki herkes. Site sahibi arkadaşın dediği gibi "iddilıyız lafı" üzerine bunları yazdım. Bu arada işimin ehli değilim. Hiç bir zaman iddia etmem. Ehil olmak için daha çok yol almam gerekiyor. Mesela en azından bir "on sene" falan daha...

Ama dikkat edersen bazı şeyleri yapabilirm diye bir iddiam var. Neyse saat geç oldu... Polemik yapmak yerine yatıp uyumak lazım

• Tabi dostum amacımız polemik değildi. İyi sabahlar cümlenize.
  • çalışmak gerek çalışmak 40 fırın ekmek yemek ama önce kırk tane fırın bulmak gerek

çalışmaya devam başarılar
  • @smooge teşekkürler. çalışmaya devam, aynen katılıyorum.
  • ne yazıkki beğenmedim

sayfayı büyüt veya ortala
    bannerle biraz daha uğraş
    siteyi biraz daha canlandır birşeyler ekle çok sade ve soluk duruyor...
    renkleri değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.