Şimdi Ara

Yeni TCK ve... Aman Kaza yapmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen öyle bende bir avukat arkadaşıma sordum oda öyle dedi.Yani ölüm yada yaralama haricinde böyle bir durum söz konusu değilmiş.Anlayacağınız bildik Çölaşan abartısı.
  • Çölaşan abartmışşş. Hıncal ne diyor?

http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-131.html
    Sigorta!..

BU ülkede artık mecburi olanlar dışında trafik sigortası yaptırmamak gerek..
    Bizde sistem, "Anında ödeme" değil, mümkün olduğunca geciktirme, hatta ödememe üzerine kuruludur zaten.. Bu yüzden de insanlar sigortaya hep şüphe ile bakarlar.. Amerika'da ödeme hızı yarışı yapıldığı için millet sigorta yaptırmak için çırpınırken..
    Şimdi, yeni yasa ile işlerin nasıl iyice çıkmaza girdiğini Emin Çölaşan harika bir örnekle açıkladı..
    Şimdi sigorta şirketinin canı istemezse, 40 yıl sürecek mahkeme sonuna kadar beş kuruş ödemez..
    Ellerinde böyle kozlar yokken neler yaptıklarını biliyoruz..
    Şimdi yandı gülüm keten helva..
    Akıllarını başlarına devşirmez, halkı inandıracak bir ortak açıklamanın altına imza atmazlarsa, sigorta işi bitmiştir.
    Ben bu koşullarda kaskomu yenilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit -- 28 Haziran 2005, 13:48:54 >

• Al birini vur ötekine be arkadaşım.Biri şıracı bir bozacı.Kasko açısından bir sıkıntı yok şu an için aynı şekilde ödüyorlarmış.Hemen telaş etmeyelim bakalım görelim nedir ne değildir.Sigortacı ve avukat arkadaşlarımın bana söylediği dert edilecek bir şey olmadığıdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: ferit

Çölaşan abartmışşş. Hıncal ne diyor?

http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-131.html
    Sigorta!..

BU ülkede artık mecburi olanlar dışında trafik sigortası yaptırmamak gerek..
    Bizde sistem, "Anında ödeme" değil, mümkün olduğunca geciktirme, hatta ödememe üzerine kuruludur zaten.. Bu yüzden de insanlar sigortaya hep şüphe ile bakarlar.. Amerika'da ödeme hızı yarışı yapıldığı için millet sigorta yaptırmak için çırpınırken..
    Şimdi, yeni yasa ile işlerin nasıl iyice çıkmaza girdiğini Emin Çölaşan harika bir örnekle açıkladı..
    Şimdi sigorta şirketinin canı istemezse, 40 yıl sürecek mahkeme sonuna kadar beş kuruş ödemez..
    Ellerinde böyle kozlar yokken neler yaptıklarını biliyoruz..
    Şimdi yandı gülüm keten helva..
    Akıllarını başlarına devşirmez, halkı inandıracak bir ortak açıklamanın altına imza atmazlarsa, sigorta işi bitmiştir.
    Ben bu koşullarda kaskomu yenilemem..

• valla yazılanları okuyunca içim rahatladı, ulen çölaşan seni bi elime geçirirsem...
  • Ben bir sigortacı arkadaşla konuştum. Kaskoda problem olmuyor.
  • Ya ben bizim sigortacıyla görüştüm,aynı eski sistem devam ediyormuş,iyice karışık durumlarda devreye mahkemeler giriyo. Hani adam itiraz falan ediyo,rapor yanlış falan diyoya... Yoksa biz sigortacıların işi biterdi diyo bizim sigortacı ... Bu olayı çok abartmayalım lütfen, milletin yüreğini hoplatmayın yaaa...
  • sonuçta siz suçsuz olsanız bile karşı taraf itiraz ederse yine 2 yıl sürünecekmiyiz mahkelerde
  • yeni yazayım da yeniden ön sıralara gelsin
    yeni deneyimleri yazın lütfen
    ne oluya yani şimdi?
  • Tayyibin akrabaları kasko işine girdi heralde. Trafik sigortasından para alıcaksan surunuyosun boyle de, kaskon varsa direk ödüyormuş. Kasko yaptırmaya teşvik. Cok güzel bravo
  • Arkadaşlar bu zaten böyleydi değişen birşey yok. Yani tutulan rapora itiraz etmedikten sonra herşey aynı. İtiraz edersen zaten mahkemelik oluyordun ve raporu yazan memurla beraber mahkemeye çıkıyordun ve karar sonuna kadar sigorta para ödemiyordu.
    Bir sigorta şirketinden alınmış yazı.

Hukuktan görüş her zaman alınabilir. Burada önemli olan tarafların kusurlarını kabulu. Kabul olmaz ise konu mahkemeye intikal edecek. Bu da kişiler arasında yapılacak potokolun ne kadar önemli olduğunu gündeme getiriyor. Ahmet Bey ile görüşüp protokol içeriğinde mutabık kalınması ve bunun acente ve sigortalılarımıza duyurulması uygun olur düşüncesindeyim. Hakan , lütfen bu konu üzerinde çalışın. Sigortalımıza da iki tarafın mutabık kalması durumunda ve de zabıt ile de uyum var ise sorun çıkarılmayacağını bildirmekte sakınca yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.