Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktör Kim Olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum,

Alın size şampiyonluk reçetesi,

Getirin Abdullah Avcı yı takımın başına.
    Alın Başakşehir den Elia ve Visca'yı.
    Eldeki kadrodan her türlü şampiyon çıkartır Avcı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Unai Emery olabilir mi acaba ? PSG' den ayrıldı biliyorsunuz ve şuanda bildigim kadariyla anlaştığı bir takım yok.

Cok kil kuyruk hocam. Yerler onu trde

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Unai Emery olabilir mi acaba ? PSG' den ayrıldı biliyorsunuz ve şuanda bildigim kadariyla anlaştığı bir takım yok.

Cok kil kuyruk hocam. Yerler onu trde

• Ersun Yanal önerileri gelmiş haklı olarak ancak ben nedense sıcak bakmıyorum.Ersun Yanalla ilgili bir problemim yok,kendisine saygım sonsuz.Fenerbahçede gördüğüm en rahat şampiyonluğu yaşattı bize.Sonsuz teşekkürler.Ancak gelirse başarılı olamaz gibi bir his var içimde.Trabzon maceraları da pek parlak geçmedi.

Abdullah Avcı Milli Takım zamanında baskılı ortamda ne yapacağını bilemedi,kaldıramadı.Başakşehirde sessız sakin ortama alışkın.Oyun stili olarak çok hücumcu oynatan bir tarzı da yok.

Emery,Ranieri az buz paralar istemeyecektir.O kadar bütçemiz olduğunu sanmıyorum.
  • eğer oğuz kaan, eljif elmas ve batuhan yılmaz gibi türk gençler ve 25 yaş altı yabancılar üzerinden bi gelecek inşa edeceksek
    ona göre bi hoca seçmek lazım

marco rose bu profile uyuyo bence
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Hasbel kader dediğiniz adam nisan da şampiyon yaptı.Eleştitecekseniz mantıklı eleştirin bence. Kurulu dediğin kadro bir önceki sezon 10 puan fark yemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerine en uygun Marco Rose.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Turk hoca degil Yanal vizyonsuzluk olur. Abdullah Avcı, Fatih Terim gibi adamlar gelsin isterdim mesela.

• marco rose isimli hoca salzburgda başarılı olmuş. e biz bu sezon zaten boş tribünle, kotu başkanla, kotu takımla 2. olduk. Fenerbahçe taraftarının %75ine göre de Aykut Kocamandan daha kotu hoca dünyada yok.

baktığın zaman başkan daha iyi, tribunler daha iyi, td daha iyi, kadro en kotu ihtimalle aynı. e bu takım 3 puan farkla 2. olduysa, hem de 78 golle, seneye bu zamanlar sampiyonluk kutluyor olacağız, öyle görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 20 Mayıs 2018; 15:3:38 >
  • Abdullah Avcı'nın kendi taraftar kitlesi olan herhangi bir klupte başarılı olacağını zannetmiyorum. Adam alıştı hiç bir şekilde protesto edilmemeye ya da aldığı kararlardan sonra tribün tepkisi görmemeye. Milli takım başarısı ortada. Bence İstanbul büyüklerinden önce Anadoluda taraftarı olan bir kulüpte kendini ispat etmesi gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

marco rose isimli hoca salzburgda başarılı olmuş. e biz bu sezon zaten boş tribünle, kotu başkanla, kotu takımla 2. olduk. Fenerbahçe taraftarının %75ine göre de Aykut Kocamandan daha kotu hoca dünyada yok.

baktığın zaman başkan daha iyi, tribunler daha iyi, td daha iyi, kadro en kotu ihtimalle aynı. e bu takım 3 puan farkla 2. olduysa, hem de 78 golle, seneye bu zamanlar sampiyonluk kutluyor olacağız, öyle görünüyor
    oyle gorunuyor.

sene basinda aykut ta sampiyon olacagiz. oyle gorunuyor dediydi.

• Hem bizden biri olması, hem de modern futbol anlayışına uygun bir isim olması nedeyle Tayfun Korkut.

• Murat Yakın veya Tayfun Korkut olsun isterim.
  • Aykut Kocaman’a verdiğiniz şanşı başka birine verin.kesinlikle Türk olmalı , yabancı ünlü hocalar sadece 11 kurarak td olacağını düşünüyorlar.türkiyede işlemez

Ya da carlos gibi Alex gibi fb bilen yabancı olmalı.

Türkiye’de şampiyonluğu sinerji getiriyor

Mesela Alex bugün fb de td olsa fb trübünleri dolar , camia hareketlenir bir sinerji oluşur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Abdullah Avcı'nın kendi taraftar kitlesi olan herhangi bir klupte başarılı olacağını zannetmiyorum. Adam alıştı hiç bir şekilde protesto edilmemeye ya da aldığı kararlardan sonra tribün tepkisi görmemeye. Milli takım başarısı ortada. Bence İstanbul büyüklerinden önce Anadoluda taraftarı olan bir kulüpte kendini ispat etmesi gerekir.
    Katılıyorum mesela Bursa ile Trabzon’da başarılı olur mu soru işareti

A Avcı’nın iyi hoca olduğunu düşünüyorum

Ancak gs lı olmasının ve gs da yetişmesinin etkisiyle gs camiasını bilmesinden dolayı gs da başarılı olması çok ufak da olsa daha olası

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Abdullah Avcı'nın kendi taraftar kitlesi olan herhangi bir klupte başarılı olacağını zannetmiyorum. Adam alıştı hiç bir şekilde protesto edilmemeye ya da aldığı kararlardan sonra tribün tepkisi görmemeye. Milli takım başarısı ortada. Bence İstanbul büyüklerinden önce Anadoluda taraftarı olan bir kulüpte kendini ispat etmesi gerekir.
    Katılıyorum mesela Bursa ile Trabzon’da başarılı olur mu soru işareti

A Avcı’nın iyi hoca olduğunu düşünüyorum

Ancak gs lı olmasının ve gs da yetişmesinin etkisiyle gs camiasını bilmesinden dolayı gs da başarılı olması çok ufak da olsa daha olası

• Yabancı bir teknik direktör gelecekse mutlaka yerli bir yardımcıyı yanına koymalıyız. Bu isim camiayı bilen, az-çok tecrübesi olan biri olursa güzel olur. Unutmadan teknik direktör olamaz diye kağıt da imzalatılsın da garip işlere girişmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

oyle gorunuyor.

sene basinda aykut ta sampiyon olacagiz. oyle gorunuyor dediydi.

Alıntıları Göster
    hoca kim olur diye uzun uzadiya dusunmeye gerek yok. kim olursa olsun sampiyon olur fenerbahce. sonucta bu sene baskani kötüydü, taraftari yoktu, hocası kötüydü (?)

seneye hepsi de olacak iste. bu sene 3 puanla kaciran takim seneye mutlaka sampiyon olacaktir, olmalidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Marco Rose dedikodusu dolanıyor
    Hayali bile güzel ancak Ralph Hassenhütl'ı kovan Leipzig'in başına geçeceği çok belli. Redbull'un klasik hülle transferlerinden birisi olacak.

Yerli olacaksa Kemal Özdeş bence hak ettiğinin çok altında bir değerlendirmeye maruz kalıyor bu ligde.

Türkiye dinamiklerinde büyük takımlarda başarılı olabilir mi bilemiyorum ama Kasımpaşa ile oynattığı oyun her sene keyif veriyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Ersun Yanal, Rudi Garcia , Marco Rose , Graham Potter bir de birkaç yıl önce Swansea city'e efsane top oynatmış Laudrup da olabilir. Şimdi baktım Arap ligine gitmiş. O<--<
    nagellsman + ertuğrul sağlam diyorum. çok mu hayali oldu

hayali bile güzel ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.