Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktör Kim Olmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerli teknik direktörlerden Ersun Yanal ilk tercim olur. Yabancılardan Almanya Milli Takımı ile tekrar sözleşme imzalamasaydı Löw olabilirdi onun dışında Klinsmann veya Tuchel de iyi bir seçenek olabilir.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    iyi TD kendini her yerde belli eder, keşfettiği oyuncular oynattığı futbol aldığı sonuçlar... dersin ki bu takımın hocası kim ?

şimdi biz böyle diyince ERsuncular diyo ki nolmuş Mourinho da Manuda başarılı olamadı...

Ulan Mourinhonun kariyerine bi bak önce.. adam bugün manuda başarısız olur istifa eder, istifa ettiği gün Bayern münih peşine düşer
    çünkü adamın kariyerindeki başarılar manudaki başarısızlığın tesadüfi olduğunu düşündürtüyo insanlara,

Ersun Yanal "olsun ya trabzonda da başarısız oldu her yerde başarılı olacak diye birşey yok " dedirtecek kariyere mi sahip
    Ersun Yanalın kurulu kadroyla fenerbahçede yaşadığı şampiyonluk olmasa şu an TFF 1. lig hocası olur anca?

avrupa kupalarında da başarılıymış gençlerbirliğiyle avrupayı dize getirmiş (16 sene önce) Ulan avrupada futbolla çok çok ilgiliyim diyen taraftarlara sorsalar ersun yanalı 1 tane tanıyan çıkar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 21 Mayıs 2018; 15:4:20 >

• adam psg'ye gitmis, tuchel iyi olurdu diyorsunuz. alman milli takiminin sozlesme uzattigi low diyorsunuz. bayern munih forumuna mi geldim yanlislikla? euro/yerli para kuru 5.33 olan, ffp cezası olan bir takimi tuttugumuzu sanıyordum. yoksa ben de ancelotti isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç kendi açıkladı.Kendi gelirse Liginde şampiyon olan ve avrupa liginde yarı finale çıkan Red Bull Salzburg'un antrenörü Mark Rose.Aziz kalırsa eğer Aykut'ta kalıyormuş.Yani açıkçası seçimler belli sadece sonuçların tecelli etmesi gerekiyor.
  • hiç tatava yapmaya gerek yok. Daumu getir 5 forvetle keyfine bak.
  • Löw gelsin isterdim ama 2022ye kadar uzatmış Almanya ile. Tabi bu engel değil yine de ama zor gözüküyor. Rose gelse o da iyi işler yapar ama o da zor gözüküyor yine de imkansız değil.

Teknik direktör isminin yanı sıra yardımcı antrenör de çok önemli bence. TD bu isimlerden kim gelirse gelsin ; Önder özen, Tuncay şanlı, Alex, belki Ümit özat gibi adamların da yardımcı antrenörlüğe getirilmesi lazım diye düşünüyorum.
  • tayfun korkut olmazsa marco rose gelsin isterim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.