Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı Haberler ve Dedikodular (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Bir tek ben mi istemiyorum acaba Lucescu'yu? Allah uzun ömür versin de yaşı malum sonuçta. Üstelik Mancini geldi defansa önem verdi, dengeli futbol oynattı diye buradaki futbol dehaları yerden yere vurdu adamı. Lucescu hepten dengeli oyunu seven bir hoca. Maçların çoğu alt biterse şaşırmam. Galatasaray bu oyun anlayışına pek uygun değil.

Hem Galatasaray bu oyun anlayışına uygun değil demişsin hem de bu durumdan şikayetçi olanlara futbol dehası diyerek laf atmışsın.

Mancini dengeli oynattı doğru olan buydu.
    Luce defansif oynatacak bu bize uygun değil.

Lucescu'yu istiyorlar ama defansif oynatıp bir de istediğimizi alamazsak o zaman felaket olur. Bizimkiler Luce gelsin diyor ama Mancini'den daha defansif oynattığını görünce onu da eleştirecek.

Kırıvıyor gibi görünüyorum şu an farkındayım da öyle değil işte tam anlatamıyorum demek istediğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bir tek ben mi istemiyorum acaba Lucescu'yu? Allah uzun ömür versin de yaşı malum sonuçta. Üstelik Mancini geldi defansa önem verdi, dengeli futbol oynattı diye buradaki futbol dehaları yerden yere vurdu adamı. Lucescu hepten dengeli oyunu seven bir hoca. Maçların çoğu alt biterse şaşırmam. Galatasaray bu oyun anlayışına pek uygun değil.

Hem Galatasaray bu oyun anlayışına uygun değil demişsin hem de bu durumdan şikayetçi olanlara futbol dehası diyerek laf atmışsın.

Lucescu'yu istiyorlar ama defansif oynatıp bir de istediğimizi alamazsak o zaman felaket olur. Bizimkiler Luce gelsin diyor ama Mancini'den daha defansif oynattığını görünce onu da eleştirecek.

Kırıvıyor gibi görünüyorum şu an farkındayım da öyle değil işte tam anlatamıyorum demek istediğimi

Hmm ben anladım seni ok. Şaka bir yana ben forumdaki çoğu kişinin Lucescu'yu tanımadığını düşünüyorum sırf adı var diye gelsin istiyorlar o kadar.Söylediğin gibi Mancini'nin sistemini sevmeyenler Luce'ye tümden ayar olur ki zaten sırf bu yüzden dolayı ben de gelmesini istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

İyi ki bu defansif oynayan Shakhtar ile karşılaşmamışız mancinin takımına kaç atardı kimbilir.

• gönülden Terim geçse de bence ünal aysal gitmeden gelme ihtimali yok
    mantıklısı ve olacağı o ki luce geliyor
    plase de murat yakın olurdu herhalde.
    ama şuan başkan ben olsam yılmaz vural'a attırmıştım imzayı
  • defans oynatmasında kim gelirse gelsin
  • Di Matteo düşünülebilir ama Mancini gelmeden önce kafamda 2 isim vardı;

1) Bielsa
    2) Roberto Martinez.

Martinezi o zaman alabilirdik ama şuan çok zor, adam İngiltere'de çok iyi bir çıkış yaptı.
  • BayerMünih'in geçen sezon ki hocası olacak bence ismini hatırlayamadım yaşlı olan

• eric gerets lucescu yada imparator ama yönetim deişik olduğu için bizim imparator gelmez...
  • KUSCUM4283 kullanıcısına yanıt
    Jupp Heynckes
  • Ertuğrul sağlam

• Herkes Lucescu diyor ben de gelmesini isterim ben geleceğini sanmıyorum GS'ye. Shaktar ile bir sezon daha anlaşmış adam. Fikrinden dönmesi bence zor.

• Şu saatten sonra tek isim Lucescu olmalıdır aksi takdirde pek birşeyin değişeceğine inanmıyorum.
  • dün yaşlı olan yönetici acıkladı gs yi ve ligi bilen biri olacak diye hala hiç türkiyeye gelmemiş isimler söyluyorsunuz
  • hikmet karaman veya yılmaz vural.
  • IR0N kullanıcısına yanıt
    Aynen gelse çok iş yapar Selçuk'un performansı daha iyi olur melo sneijder felan

• Lucescu iyi olur ama teknik ekibi iyi belirlemeli

• 1-2 ay önce gitseydi Şenol Güneş'i getirirdik ne güzel.
  • ŞİMDİ LUCESCU DIYENLER ACABA ONUN DÖNEMİ MACLARINI IZLEDI MI OYNATTIGI FUTBOL HAKKINDA BİLGİLERİ VAR MI?

ben Lucescu'nun gelmesini istemiyorum çünkü göze hoş gelen hücum futbolu oynamıyor garantici oynuyor futbol seyir zevkini alamazsam ne anlamı var ki kupaların bknz Mourinho interle şl aldığında kim memnun oldu.

Mustafa Denizli'nin gelmesini isterim.
    Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi galatasaray ekolünden yetişmiş Galatasaray'a oynattığı estetik, seyir zevki yüksek hücum futboluyla, döneminin görülmemiş futbol başarılarına imza atmış ( Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynamıştır.)

Mustafa Denizli, Kazandığı 4 lig şampiyonluğuyla, Türkiye Süper Ligi'nde Fatih Terim'den sonra en çok şampiyonluk yaşamış Türk antrenörüdür. Ve üç büyüklerin başında ( Galatasaray 2, Fenerbahçe, Beşiktaş ) şampiyon olabilmiş tek Türk teknik direktördür

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

ŞİMDİ LUCESCU DIYENLER ACABA ONUN DÖNEMİ MACLARINI IZLEDI MI OYNATTIGI FUTBOL HAKKINDA BİLGİLERİ VAR MI?

ben Lucescu'nun gelmesini istemiyorum çünkü göze hoş gelen hücum futbolu oynamıyor garantici oynuyor futbol seyir zevkini alamazsam ne anlamı var ki kupaların bknz Mourinho interle şl aldığında kim memnun oldu.

Mustafa Denizli'nin gelmesini isterim.
    Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi galatasaray ekolünden yetişmiş Galatasaray'a oynattığı estetik, seyir zevki yüksek hücum futboluyla, döneminin görülmemiş futbol başarılarına imza atmış ( Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynamıştır.)

Mustafa Denizli, Kazandığı 4 lig şampiyonluğuyla, Türkiye Süper Ligi'nde Fatih Terim'den sonra en çok şampiyonluk yaşamış Türk antrenörüdür. Ve üç büyüklerin başında ( Galatasaray 2, Fenerbahçe, Beşiktaş ) şampiyon olabilmiş tek Türk teknik direktördür

1999-2000 sezonunda hücumcu Emperetorlu Galatasaray, 77 gol atıp 23 gol yemiş.

2000-2001 sezonunda Lucescu'lu Galatasaray 77 gol atıp, 35 gol yemiş.
    2001-2002 sezonunda Lucescu'lu Galatsaray 75 gol atıp, 31 gol yemiş.

Hücumcu Empeeerator tekrar geliyor

2011-2012 sezonunda Terimli Galatasaray 69 gol atıp, 24 gol yemiş
    2012-2013 sezonunda Terimli Galatasaray 66 gol atıp, 35 gol yemiş.

Ne hikmetse atılan hücum futbolunun meyvesi olan gol sayıları hemen hemen eşit olmasına rağmen, Lucescu defansı düşünen, garantici hoca olmuş. Hatta uzun zamandır 2-1 1-0 maçlar bitiyor diye Lucescu'yu kötülüyor insanlar.

Ayrıca bence İnterliler Mourinho'ya kurban olsun. Adam 50 sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandırdı İnter'e. Peki şu an İnter nerede? Bırak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu, turnuvaya katılamıyor. Heralde bir İnterliye sorsak, senin sıkıcı bulduğun oyunla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmayı, mevcut rezil duruma tercih ederdi.

Mustafa Denizli konusuna gelince. Kendisinin de son kullanma tarihi geçti. Mustafa Denizli Galatasaray'ı Avrupa'da yarı final oynattığında, ben 1 yaşındaydım. Şu an 26 yaşındayım, anlatabiliyor muyum?

Aradan geçen zamanda, Mustafa Denizli Galatasaray'dan ayrılmış, ayrıldıktan sonraki 22 senede 2 tane şampiyonluk kazanmış. Bunların bir tanesi Aziz Yıldırım'ın ''siz takımı Denizli mi şampiyon yaptı sanıyorsunuz?'' dediği şampiyonluk (Bizdeki Emre ve Okan'ın kazık attığı sezon, şaibeli Ankaragücü maçı vs)

Öteki de Beşiktaş'ın; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aynı anda kötü gittiği sezon yani 2009'da kazandığı şampiyonluk.

Yeni formattaki Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanını 2009 yılında Wolfsburg'a karşı berabere kalarak alan bir adamdan bahsediyoruz.

Mancini'nin üstüne getirmek tamamen vizyonsuzluk olur.

• Kesinlikle Jupp H. Gelmeli
    Eski JUPP DERWALL mezarından gelmeyeceğine göre yeni jupp gelmeli.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.