Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı Haberler ve Dedikodular (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam baya istatistik yapmışsın haklısın ama herşey sayılarla olmuyor. 64 yaşındaki Mustafa Denizli veya 68 yaşındaki Mircea Lucescu takıma ne katabilir ne kadar faydalı olabilir son kullanma tarihleri geçmiş midir bilemem takımın başına kim gelirse gelsin ben seyir zevkinden bahsediyorum imparatorun son göreve geldiği zamanki gibi hücum oynayan rakibi boğan bir takım, yenilsek bile gurur duyacağımız bir takım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Kesinlikle Jupp H. Gelmeli
    Eski JUPP DERWALL mezarından gelmeyeceğine göre yeni jupp gelmeli.

Gelmesin millet genç istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

futbolumuzda devrim yapan Derwall'in ekolünden giden öğrencilerini neden istemiyoruz acaba
  • Daum, hem ligi tanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

SON DAKİKA!!! Galatasaray Feldkamp'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ooo kardeşim nasılsın? Hani sen aklı başında mesajlar atıyordun hep. Öyle diyordun art niyetin yoktu senin. Ne oldu trollüğe başlamışsın şimdi. Lafınızın arkasında durun biraz.
  • bende lucescuyu istemiyorum kenarda daha hareketli 40 küsür yaşlarında hareketli, takımı gazlayan bir adam istiyorum.fatih terim gibide saldırın aslanlarım tarzı td demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Gelmesin millet genç istiyor

Adam Lucescu ile aynı yaştaama alman ekolünden geliyor.Başkan alman istiyormuş.Madem genç istiyorlar meşaleleri yakın Murat yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle çalkantılı günler geçiren Ukrayna'da, sporcuların çoğu ülkeden ayrılmak için planlar yapmaya başlamıştı. Kulüpleriyle devam eden sözleşmelerinden dolayı sıkıntı yaşayan spor adamlarına, iyi haber UEFA'dan geldi. UEFA'nın aldığı kadara göre; Ukrayna'da görev yapan bütün sporcu ve teknik adamlar, kulüpleriyle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme hakkına sahip oldu. Bu karar sonrasında başta Lucescu'nun da görev yaptığı Shakhtar Donetsk'tekiler olmak üzere ülkede yer alan sporcu ve teknik adamların %80'inin bu hakkını kullanmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Mancini'nin ayrılmasından sonra, Sarı Kırmızılıların ilk tercihi olan Lucescu'nun da Cumartesi gününe kadar kararını vermesi bekleniyor. Rumen teknik adam, istediği an sözleşmesini feshetme hakkı bulunmasına karşın, kulüp başkanı Rinad Ahmedov'la görüşüp onayını almak istiyor. Lucescu'nun kendisiyle Galatasaray arasında ilgili bir sıkıntı olmadığı, ancak yardımcılarını da yanında getirmek istediği ve Sarı Kırmızılı yönetimle bu konuda pazarlık yaptığı belirtildi.

Böyle olursa Shaktar'dan birkaç oyuncuyu da getirebiliriz heralde. Özellikle bi sağ kanatları vardı o olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder.

Son günlerde yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle çalkantılı günler geçiren Ukrayna'da, sporcuların çoğu ülkeden ayrılmak için planlar yapmaya başlamıştı. Kulüpleriyle devam eden sözleşmelerinden dolayı sıkıntı yaşayan spor adamlarına, iyi haber UEFA'dan geldi. UEFA'nın aldığı kadara göre; Ukrayna'da görev yapan bütün sporcu ve teknik adamlar, kulüpleriyle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme hakkına sahip oldu. Bu karar sonrasında başta Lucescu'nun da görev yaptığı Shakhtar Donetsk'tekiler olmak üzere ülkede yer alan sporcu ve teknik adamların %80'inin bu hakkını kullanmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Mancini'nin ayrılmasından sonra, Sarı Kırmızılıların ilk tercihi olan Lucescu'nun da Cumartesi gününe kadar kararını vermesi bekleniyor. Rumen teknik adam, istediği an sözleşmesini feshetme hakkı bulunmasına karşın, kulüp başkanı Rinad Ahmedov'la görüşüp onayını almak istiyor. Lucescu'nun kendisiyle Galatasaray arasında ilgili bir sıkıntı olmadığı, ancak yardımcılarını da yanında getirmek istediği ve Sarı Kırmızılı yönetimle bu konuda pazarlık yaptığı belirtildi.

Böyle olursa Shaktar'dan birkaç oyuncuyu da getirebiliriz heralde. Özellikle bi sağ kanatları vardı o olabilir.

Sandro, Taison, Alex Teixeira, Wellington Nem, Fred Hepsi brezilyalı hepsi ofansif orta saha ve kanatlarda oynuyor şampiyonlar liginde oynamak istiyorlar hem de gençler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

SON DAKİKA!!! Galatasaray Feldkamp'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ooo kardeşim nasılsın? Hani sen aklı başında mesajlar atıyordun hep. Öyle diyordun art niyetin yoktu senin. Ne oldu trollüğe başlamışsın şimdi. Lafınızın arkasında durun biraz.

İnternette beğendiğim 3-5 gönderiyi paylaştım, kimisi +14, +10 almış bu da beğenilmemiş -7 almış.. Ben bunda yanlış bir şey göremiyorum? Kaldı ki gönderilerimden biri başta Gsliler olmak üzere çoğu sporseveri güldüren "Ünal Başgan" hesabına ait.. Onun art niyeti mi var? Ben hep aklı başında veya hep ayık kafayla mesaj atıyorum diye bi değerlendirme yapmadım ki, 1 cümlede ne art niyetliliğimi ne de trollüğümü bırakmışsın, sana yakış tıramadım..

• Fatih Terim gittiğinde Jupp Heynckes'in gelmesini çok istemiştim, olmazsa Bielsa idi.Biri emekli oldu diğeri Marsilya ile anlaşmış.Belki Jupp ikna edilir hala ümit var içimde.Başkan da Alman ekolü istiyormuş.Hiçbiri olmazsa Lucescu'dan başka alternatif yok.O bile gelmeyebilir,tek avantajımız Ukrayna'da olan iç karışıklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Fatih Terim gittiğinde Jupp Heynckes'in gelmesini çok istemiştim, olmazsa Bielsa idi.Biri emekli oldu diğeri Marsilya ile anlaşmış.Belki Jupp ikna edilir hala ümit var içimde.Başkan da Alman ekolü istiyormuş.Hiçbiri olmazsa Lucescu'dan başka alternatif yok.O bile gelmeyebilir,tek avantajımız Ukrayna'da olan iç karışıklık.

totem mi yapsak kardeş . Jupp için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Fatih Terim gittiğinde Jupp Heynckes'in gelmesini çok istemiştim, olmazsa Bielsa idi.Biri emekli oldu diğeri Marsilya ile anlaşmış.Belki Jupp ikna edilir hala ümit var içimde.Başkan da Alman ekolü istiyormuş.Hiçbiri olmazsa Lucescu'dan başka alternatif yok.O bile gelmeyebilir,tek avantajımız Ukrayna'da olan iç karışıklık.

totem mi yapsak kardeş . Jupp için

Forum yönetimi izin verse ben yapardım aslında.

• Göze hoş gelen futbol oynayalım yenilsekte olur mantığını çıkaranı .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmar hitzfeld gelebilirmiş.Alman ekolünün babası bu adamdır zaten
  • Madem Trabzonu altyapimiz gibi kullaniyoruz peki o zaman bu alt yapiyi cok iyi bilen Mustafa Resit Akcay'i niye getirmiyoruz :))

Turkiye yi tanimaksa var, eldeki kadroyu iyi kullanmaksa var, taktik teknik acidan devamli ogrenme acligi var,altyapiya ve genclere onem veriyor, avrupa liginde Juve macina kadarda (bariz kadro farki ve hakem hatasi olmasa sansida olabilirdi) Trabzonu iyi oynatti. Al sana yerli Klupp bu konuda ciddiyim 1461 e ve ts ye oynattigi futbol cok iyiydi, neden olmasin ?
  • Kim gelecek bilmiyorum ama gelecek hoca genclere bol sans vermeli. Cok yetenekli gencler var bizim takimda, ayrica cl de defans agirlikli oynamak normal ama anadolu deplasmanlarinda defansif oynayip 15 beraberlik aldiracak bir hoca olmamali. Türkiyede sonuna kadar hücüm cünkü türkiyede taktik maktik islemez.
  • Ralf Ragnick..
    http://www.medyaspor.com/haber/galatasaray-in-yeni-hocasini-medyaspor-acikliyor-23916

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla helal olsun bize carter ın konusunu kapattırıp buradan devam ediyoruz
  • Del Bosque büyük ihtimal kovulacaktır Galatasaray'a yakışır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.