Bildirim
Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı Haberler ve Dedikodular (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mustafa Denizli geleceğine Cevat hoca gelsin daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
Bir Fenerbahçeli olarak Lucescu'nun gelmesini istemem.Denizli Bielsa falan olabilir de Lucescu'nun gelmesi bizim için kötü olur.
Bielsa marsilya ile anlaştı. -
hagi -
Hedef 4.Yıldız ve Ligi tanıyan bir hoca gelmeli
-Lucescu
-Gerets
-Denizli
Ama Lucescu için şartlar zorlanmalı takımın çehresi'ni değiştirir kesinlikle... -
"SON DAKİKA: Mancinin istifası sonrası polis Boğaz Köprüsü korkuluklarından Ceyhun Gülselamı indirmeye çalışıyor" -
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Hedef 4.Yıldız ve Ligi tanıyan bir hoca gelmeli
-Lucescu
-Gerets
-Denizli
Ama Lucescu için şartlar zorlanmalı takımın çehresi'ni değiştirir kesinlikle...
katılıyorum .4 yıldızın hedef olduğu biyerde türkiyeyi iyi tanıyan ve hücüm oynatan bi hoca olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray
haydi bakalım bravo mütiş oldu aferin size bakalım onun yerine kim gelicek ben gereks denizli lucescu gelirse başarılı olcağını sanmam.
alayım eksileri
Kim gelsin o zaman Gelen hoca mancini'den kötü
olamaz -
Roberto Mancini.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sieve
Abicim Lucescu'ya herkes çok iyi gözle bakıyor tamam iyi işler yaptı ama 14 sene oldu neredeyse adam 68 yaşında galiba şuan.Herkes gelince yüzde yüz lig şampiyonluğu,CL'de çeyrek finali garanti olarak görüyor belki gerçekleştirebilir bu hedefleri ama bence 14-15 sene önceki lucescuyu bulamayacağız.Tabii inşallah gelirse beni yanıltır çok büyük işler başarır.
Shakhtar Donetsk uefa sırlamasında 18. sırada biz ise 36. sıradayız. lucescu'ya yaşlı diyosun ama adam adı sanı bilinmeyen bir takımı avrupanın en önemli kulüplerinden biri haline getirdi. bu kadar dar görüşlü olmayın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
LUCESCU LUCESCU diyenler muhtemelen Lucesculu dönemi izlemedi.
Sıkıcı 1-0 maçlarına hazır olun. Ondan sonra istifa istifa diye bağırmayın.
katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70 küsür yaşındaki adamdan beklentiniz ne anlamıyorum ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
mustafa denizli gelir, çünkü fatih terim ligte yok.. her zaman böyle olmuştur f.t varsa denizli yok, denizli varsa f.t yok.
Arkadas dogru soyluyor. Fatih Terim ile Mustafa Denizli ayni anda hic bir zaman ligde mucadele etmemisler. Denizli Terim'in oldugu yerde hic olmuyor nedense bence bilerek yapiyor bunu. Meydan bana kalsin bir ipte iki cambaz yurumez hesabi Lucescu olmazsa bence de Denizli daha agir basiyor -
Alper Üstündağ @AlperUstundag 11 dk.
Sıcak Gelişme!!Mustafa Denizli'nin H.Lankeranda ki görevinden G.saray'ın başına geçeceği garantisini aldıktan sonra istifa ettiğini öğrendim
SPORX.COM @sporx 3 dk.
Semih Haznedaroğlu: "Ünal Aysal'ın Mustafa Denizli'ye sıcak baktığını biliyorum" (Radyospor)
SHAKTAR'I BIRAKAMAM
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Ertuğrul, Lucescu'yla son gelişmelerden sonra yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:
"Lucescu, 'Ben bu takımdan (Shaktar Donetskt) ayrılamam. Çok emek verdim. Buralara kadar getirdim. Bana çok güveniyorlar, takımı bu noktalara kadar getirmişken, burada bırakıp gidemem' diyor.
Yeni sezon planlamasını da tamamen yaptı. İsviçre ve Avusturya kamplarını organize etti. Bugün de tekrar iş başı yapmak için Donetsk'e döndü. Bana, "Hangi takımdan ne şekilde teklif gelirse gelsin kabul etmeyeceğim. Shaktar Donetsk'i bırakamam' dedi. Ancak ilerleyen günlerde, Galatasaray kendisiyle görüşürse fikri değişir mi ya da ikna edilebilir mi bilmiyorum."
Radyospor
-
Beyler bana da Lucescu gelmeyeceğinden dolayı denizli yi getirecekler gibi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klopp, Simeone ya da Mourinho haricinde tek tercihim Fatih Terim'dir. -
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
quote:
Orijinalden alıntı: sieve
Abicim Lucescu'ya herkes çok iyi gözle bakıyor tamam iyi işler yaptı ama 14 sene oldu neredeyse adam 68 yaşında galiba şuan.Herkes gelince yüzde yüz lig şampiyonluğu,CL'de çeyrek finali garanti olarak görüyor belki gerçekleştirebilir bu hedefleri ama bence 14-15 sene önceki lucescuyu bulamayacağız.Tabii inşallah gelirse beni yanıltır çok büyük işler başarır.
Shakhtar Donetsk uefa sırlamasında 18. sırada biz ise 36. sıradayız. lucescu'ya yaşlı diyosun ama adam adı sanı bilinmeyen bir takımı avrupanın en önemli kulüplerinden biri haline getirdi. bu kadar dar görüşlü olmayın
Shakhtar'dan başka kim var ukrayna liginde söyler misin?Kiev mi geçecek kharkiv mi geçecek bu halleriyle?Her sene şampiyon olup CL'ye gidiyorlar bizden üst sırada olmaları gayet doğal.Şu halleriyle Galatasaray-Shakhtar veya Fenerbahçe-Shakhtar maçı olsa bizim takımlarımız yüzde yüz kazanır,her şey sıralamaya bakmıyor,bu kadar dar görüşlü olmayın.
-
Özgür Buzbaş: Ünal Aysal, Lucescu'yu beğeniyor ve takımın başında görmek istiyor ama Shakhtar Donetsk ile 1 yıllık sözleşmesi var.
Özgür Buzbaş: Ünal Aysal, Alman ve Hollanda ekolünden bir hoca istiyor -
Lucescu en doğru aday gibi takımı ve ülkeyi biliyor adaptasyon sorunu olmaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X