Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı Haberler ve Dedikodular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Luce falan diyoruz da ben bu adamın da futbol tarzını sevmiyorum açıkçası.
  • lucescu hata olur. mancini gibi takımı tanıyana kadar gs hedeflerinden uzaklaşır. en mantıklı td mustafa denizli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del boske iyidir

• Bence Lucescu gelmeyecek,bizi tercih etmesi için bir neden olduğunu düşünmüyorum.Buraya gelse oradaki gibi bir düzeni asla kuramayacağını biliyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimden bir ses Eric Gerets olacak diyor :D
  • Lucescu olabilir gelir mi bilemem.
  • ChuckPalahniuk kullanıcısına yanıt
    bence hedefi yuksek tutun

CL : KUPAYI ALMAK
    LİG:KUPAYI ALMAK
    T.KUPASI:KUPAYI ALMAK
    S.KUPA:KUPAYI ALMAK
    Turkiye super kupası:Kupayı almak
    Kıtalararası:Kupayı Almak

REAL MADRİDLEDE ANLASIRSINIZ TELLESİ GARETH BALE TAKAS EDERSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Hasta

Ertuğrul Sağlam gelse de bizim Klopp'umuz olsa.

Transferi ona bırakmayıp alsanız aslında iyidir yaw :/ Bi ara gelecekteki en iyi hocalar arasında gösteriliyordu..
  • Yabancı olacağı kesinleşti beyler.
  • Kim gelirse gelsin. bu sezon işi zor olacak.
    biz daha derli toplu görüntü veriyoruz. Mancini kalsaydı bu sezon takımını tanımanın avantajını kullanabilirdi.
    şimdi gelecek hocanın silbaştan yapması gerekecek.
    yerli TD. Gs için en iyi opsiyon gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

bence hedefi yuksek tutun

CL : KUPAYI ALMAK
    LİG:KUPAYI ALMAK
    T.KUPASI:KUPAYI ALMAK
    S.KUPA:KUPAYI ALMAK
    Turkiye super kupası:Kupayı almak
    Kıtalararası:Kupayı Almak

REAL MADRİDLEDE ANLASIRSINIZ TELLESİ GARETH BALE TAKAS EDERSİNİZ

Ne kadar saçmalamışşsın ya tarifi yok bu rezilliğin :))

Benim yazdığım hedefler Galatasarayın zaten son 2 senedir gerçekleştirdiği hedefler. Sadece istikrar istedim yani.
    Bi Fenerli benim yazdıklarımı yazdığında o zaman bu yazdıklarını yazarsın troll

• Luce gelsin dertler bitsin. Keşke önceden olsaydı da Şenol güneş ile anlaşabilseydik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin için en iyisi Lucescu olur
  • Hakan Kutlu

• Mustafa denizli gelicegine lucescu gelsin daha mantıklı

• Kalli

karl haynz feldkamp
  • M.Denizli düşünülmüyormuş

Hollanda ve Alman ekolü dendiğine göre Gerets'de liste dışı

İlk sırada Lucescu var

Hangi Alman veya Hollandalı hoca düşünülüyor acaba TD'lik için...
  • bulent korkmaz erciyesle anlasamamis. bosta suan

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

Abicim Lucescu'ya herkes çok iyi gözle bakıyor tamam iyi işler yaptı ama 14 sene oldu neredeyse adam 68 yaşında galiba şuan.Herkes gelince yüzde yüz lig şampiyonluğu,CL'de çeyrek finali garanti olarak görüyor belki gerçekleştirebilir bu hedefleri ama bence 14-15 sene önceki lucescuyu bulamayacağız.Tabii inşallah gelirse beni yanıltır çok büyük işler başarır.

Shakhtar Donetsk uefa sırlamasında 18. sırada biz ise 36. sıradayız. lucescu'ya yaşlı diyosun ama adam adı sanı bilinmeyen bir takımı avrupanın en önemli kulüplerinden biri haline getirdi. bu kadar dar görüşlü olmayın

Shakhtar'dan başka kim var ukrayna liginde söyler misin?Kiev mi geçecek kharkiv mi geçecek bu halleriyle?Her sene şampiyon olup CL'ye gidiyorlar bizden üst sırada olmaları gayet doğal.Şu halleriyle Galatasaray-Shakhtar veya Fenerbahçe-Shakhtar maçı olsa bizim takımlarımız yüzde yüz kazanır,her şey sıralamaya bakmıyor,bu kadar dar görüşlü olmayın.

Lucescu shakhtar'ın başına gelmeseydi yine de bu kadar başarılı olacağını mı ima ediyosun? Lucescu başa gelince ukrayna ligi şampiyonluklarına bi göz atalım 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–14 sence bu tesadüf mü yoksa başarı mı? ben yinede lucescu'yu kötülerim diyosan o da senin bakış açına bağlı. ayrıca shakhtarı kötülüyosun fakat shakhtar başarılı olmadan önce dinamo kiev ligi domine ediyodu ve dinamo kiev 2006-07, 2008-09 fenerbahçeyi ve 2004-05 yılında trabzonsporu yenmeyi başarmıştı. hala diyosan ki dinamo kiev luce başa gelince kötüydü o zaman neden bu takımlar dinamo kiev gibi güçsüz bir rakibi geçemedi. hala da türk takımlarının shakthar dan daha iyi bir konumda olduğundan bahsetme

yav he kardeşim he yav.Lucescu'dan başka TD mi var adam akıllı ukrayna da,adam her istediğini yapabiliyor,klübun anahtarını verdiler adama senelerdir uğraştı artık hep şampiyon olup CL'ye gidiyorlar doğal olarak.2004'ten beri takımın başında 10 sene olmuş.Türkiye tarihinde bi teknik direktör en fazla kaç sene durmuş takımın başında?Hadi gelsin Türkiye'de Galatasaray'ın başında yapsın shakhtarın başında yaptığı işleri bekliyorum.Resmen FM'deki gibi takımın her şeyini kendi kurdu düzenledi altyapıdan oyuncular yetiştirip onları geliştirdi 10 sene içinde.Türkiye'de 1 sezon şampiyon olamasın hatta onu da geçelim art arda 3-4 maç kötü sonuçlarla karşılaşalım hemen kovulma haberleri çıkacak.Türkiye deki gerçekler bunlar,günü kurtarma üzerine kurulu sistem.

Konudaki herkes senin gibi düşünüyor adamın bi maçlarını izler insan ona göre konuşur.Ben hatırlıyorum Galatasaray'dayken hep 1-0 2-0 tarzı skorlar vardı.Manciniye çok defans yaptırıyor diye kızıyorsunuz gidip lucescuyu istiyorsunuz.

yaw kardeşim bakışın o kadar dar ki bana hala şunu savunuyosun. shakhtar ın başına kim gelirse gelseydi bu başarıları yakalayacaktı. luce galatasarayı çalıştırdığı dönemdeki futbolculara bak o futbolcularla bile adam çeyrek final oynattı takımı şampiyon yaptı daha ne yapsın o kadroyla. sezon başında luce nin bi açıklaması vardı fatih terimin yönettiği kadro o dönem bende olsaydı çok daha iyi başarılar elde ederdik diyodu gerçektende haklı. sen hala takıma hücum gücü yüksek bir td adayından bahsediyosun. morinho da defansif oynuyo fakat aldığı başarılar ortada. şu an morinho gelse şu takıma savunma oynatıyo diye istemiyecek misin? sen çok fm oynamışın belli. lucenin beşiktaşı yönettiği zamanki futbolcuların luce hakkındaki yorumlarını bi dinle adamın işini ne kadar ciddiyetle yaptığını o zaman anlarsın. bu ülkede bu adamın kıymeti bilinmedi bu kadar net. luce 2004 yılında shackhtarın başına geldi ve geldiği yıl şampiyon yaptı sen hala bana diyosun ki yok geldi de kulüp buna zaman tanıdıda bilmem ne. luce gelirse ve çok başarılı bir sezon geçirirsek sevinme arkadaşım bir köşede otur mümkünse.

• Luce oldu bile .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.