Şimdi Ara

Yeni tel alacağım Htc hd2 vs Htc desire hd hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Htc nin akıllı teller hususunda en iyi olduğu hakkında şüphemiz yok. Ama htc hd2 mi yoksa yeni çıkan htc desire hd mi arasında kararsız kaldım. Lakin htc hd2 alsak bile ona android yükleniyor. Ama desire hd ye windows mobile yükleniyor mu? Bir de hangisi daha uzun ömürlüdür. Yeniliklere ayak uydurma açısından. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Desire hd.
  • nedenini açıklarmısınız desire hd windows phone 7 çalıştırabilir mi
  • Ben size desire hd'yi öneririm.
    İkiside başa baş gelir ancak sonuçta desire hd daha yeni bir sürüm.
    Ayrıca Arkadaşımda hd2 ve bende de desire var ancak arkadaşımın telefonuna
    bakınca işletim sistemleri arasındaki farkı anlıyorsunuz.
    Android'in görselliğe önem veren ara geçişleri bana göre desire hd'yi daha
    cazip kılıyor. Yine de siz kullanacağınız için karar sizin. ;)
  • Aslında bence de desire hd ama htc hd2 'ye android yüklenince fark kalmıyor. Ama desire hd ye wm 7 yüklenebiliyor mu bilen var mı?
  • İmzamdaki önümüzdeki ay Türkiye'ye gelmesi beklenen modelini öneririm...
  • Eğer çabuk sıkılan biriyseniz hd2 alın. İşletim sistemi yelpazesi çok geniş. Eğer ben performansa önem veririm diyorsanız desire hd alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama arkadaşlar şarj süresi çok kısa bu telefonun yani desire hd'nin. Yani ben çalışıyorum ve gün içinde de teli çok kullanıyor olacağım. Bir gün bile gitmediği oluyormuş. Yani şöyle bir 2-3 gün gitseydi bari.
  • deside hd alınca win7 yi arayacağını sanmıyorum. hd2 mi dhd mi dersen, hd2 android yükleyip idare edersin ama desire hd orjinal android ve daha güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: calabras

Ama arkadaşlar şarj süresi çok kısa bu telefonun yani desire hd'nin. Yani ben çalışıyorum ve gün içinde de teli çok kullanıyor olacağım. Bir gün bile gitmediği oluyormuş. Yani şöyle bir 2-3 gün gitseydi bari.

Bende şuan çıkmazdayım ve bu telefon gibi galaxy s inde bir sürü sorunu var,sorunsuz bir telefon yok mu arkadaş.
    Desire hd nin sesi kısı,videosu sorun çıkarıyo,şarzı sorun çıkarıyo faln filan,galasy s de laglar var,3 tuş sorunu var ,var oğlu var eee hangisini alıcam ben şimdi??
  • bende hd2 almayı düşünüyorum arkadasımdan 2.el kvk garantili temiz kullanılmıs fiyat 800 olarak soyledi sizce normal mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkirtay

bende hd2 almayı düşünüyorum arkadasımdan 2.el kvk garantili temiz kullanılmıs fiyat 800 olarak soyledi sizce normal mi.

500 e temiz yurtdışı satıldı ama bence istisnaydı. 800 lira ne çok iyi nede kazık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

Ama arkadaşlar şarj süresi çok kısa bu telefonun yani desire hd'nin. Yani ben çalışıyorum ve gün içinde de teli çok kullanıyor olacağım. Bir gün bile gitmediği oluyormuş. Yani şöyle bir 2-3 gün gitseydi bari.

Bende şuan çıkmazdayım ve bu telefon gibi galaxy s inde bir sürü sorunu var,sorunsuz bir telefon yok mu arkadaş.
    Desire hd nin sesi kısı,videosu sorun çıkarıyo,şarzı sorun çıkarıyo faln filan,galasy s de laglar var,3 tuş sorunu var ,var oğlu var eee hangisini alıcam ben şimdi??

Cevap??
  • quote:

quote:

quote:

Cevap??

Galaxy s 3 js5 yükle lag 0. Ayrıca 3 tuş sorunu turkcell kaynaklı. Gerçi turkcell de artık yok diyor ama bilemiyorum.. galaxy S'in kamerasına flaş koysalarmış iyi olurmuş bir tek..

• quote:

Orijinalden alıntı: doa15

quote:

quote:

quote:

Cevap??

Galaxy s 3 js5 yükle lag 0. Ayrıca 3 tuş sorunu turkcell kaynaklı. Gerçi turkcell de artık yok diyor ama bilemiyorum.. galaxy S'in kamerasına flaş koysalarmış iyi olurmuş bir tek..

İyide ben pazartesi almaya gitsem froyo 2.2 yazılımını mı yükleyecem birde...Yoksa yüklü mü geliyor artık.

• quote:

İyide ben pazartesi almaya gitsem froyo 2.2 yazılımını mı yükleyecem birde...Yoksa yüklü mü geliyor artık.

2.2 veya 2.1 geliyor alırken sorarsınız. Zaten garantiyi problem etmiyorsanız + 3 tuş sorunu yoksa direk js5 yüklersiniz, lag falan yok cok hızlı bir rom. 1 ay içindede(inşallah 1 ay) 2.3 resmi sürüm çıkacak zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.