Şimdi Ara

Yeni telefon için önerilerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar telefonu değiştirme zamanı geldi ve bir kaç seçenek belirledim kendimce.. Öncelikle limitim 1300-1350 civarı.. İsteklerim en azından 5.5 inc olması.. Genel olarak sosyal medya kullanıyorum ve sadece clash of clans oynuyorum, yani öööööyyyyllleee çok üstün bir beklentim yok sadece pili ve kameraları kötü olmasın.. Kendimce öne çıkan telefonlar;
    1. Huawei Mate 7
    2. Lg G3
    3. Xperia Z2

bu 3 telefonunda kendince artıları ve eksileri var tabiiki.. Huawei çok büyük iyi pil ancak kameralar orta seviye, G3 şarj ve kasa çatlama sıkıntısı ama kamera çok iyi, Z2 şarj fena değil kamera muhteşem ama 5.2inc ekran.. Sizin de önerebileceğiniz telefonlar olursa yazabilirsiniz..

Haa bir de zf2 var ama daha yeni çıktı ekran ve kamera kötü deniliyor bilmiyorum.. yorumları alayım.

• KsKLee85 K kullanıcısına yanıt
    Xperia Z2 derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans için z2 ancak tasarımda g3 daha önde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum o bütçeye meizu mx5 32gb'lık alır (379$x2,7=1023TL) sonrada pasaporta kaydettirirsin ve bu yazdığın telefonların neredeyse iki katı performans alırsın.yani çinden getirme imkanın varsa hiçbirşeyle uğraşma derim ben.zaten performans olarak dünyada birinci samsung s6 ikinci meizu mx5'tir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.