Şimdi Ara

yeni telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung s4 ümü düşürüp kırdım :( kaskosu vardı ve iade ettim yeni bir telefon alıcam ancak 1500 tl bütçem var. lg g2 de gidip geliyorum. beyaz problemi varmış sanırım. 4g yi desteklemesi benim için önemli. mail alıp göndericem dosyalarıma bakıcam ve nette dolaşıcam. oyun oynamak gibi bir girişimim olmayacak. ısınmaması ve pilinin uzun olması önemli. bu kriterde bir telefon tavsiye ederseniz memnun olurum.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_fair

samsung s4 ümü düşürüp kırdım :( kaskosu vardı ve iade ettim yeni bir telefon alıcam ancak 1500 tl bütçem var. lg g2 de gidip geliyorum. beyaz problemi varmış sanırım. 4g yi desteklemesi benim için önemli. mail alıp göndericem dosyalarıma bakıcam ve nette dolaşıcam. oyun oynamak gibi bir girişimim olmayacak. ısınmaması ve pilinin uzun olması önemli. bu kriterde bir telefon tavsiye ederseniz memnun olurum.

Saygılarımla

Lumia 1520
  • quote:

samsung s4 ümü düşürüp kırdım :( kaskosu vardı ve iade ettim yeni bir telefon alıcam ancak 1500 tl bütçem var. lg g2 de gidip geliyorum. beyaz problemi varmış sanırım. 4g yi desteklemesi benim için önemli. mail alıp göndericem dosyalarıma bakıcam ve nette dolaşıcam. oyun oynamak gibi bir girişimim olmayacak. ısınmaması ve pilinin uzun olması önemli. bu kriterde bir telefon tavsiye ederseniz memnun olurum.

Saygılarımla

g2 iyidir
  • Bu kasko olayı tam olarak nasıl işliyor, şimdi sen telefonu düşürdün kırdın, direk gidiyorsun kaskoya veriyorsun sorgusuz sualsiz tak diye onlarda sana fatura bedelini veriyorlar mı bu kadar basit mi
  • telefonun başına ne gelirse gelsin 6 ay içerisinde fatura bedelinden %30 muafiyet uyguluyorlar ve fatura bedelinin %70 ini gold puan olarak geri alıyorsun 2. altı ayda ise bu oran %40 a çıkıyor ve fatura bedelinin %60 ını geri alabiliyorsun

bu arada bütçe arttı note 4 düşünüyorum. 64 bitlik işlemcisi olması sebebiyle
  • Note4 ihtiyaçlarınızı uzun bir zaman karşılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    samsung note 4 ün 2 farklı modeli olduğunu öğrendim samsung türkiyeyi aradım türkiyeye 64 bitlik işlemcili modelinin geldiğini söylediler. alırken nasıl anlarım işlemcisinin modelini
  • quote:

samsung note 4 ün 2 farklı modeli olduğunu öğrendim samsung türkiyeyi aradım türkiyeye 64 bitlik işlemcili modelinin geldiğini söylediler. alırken nasıl anlarım işlemcisinin modelini

Türkiyede satılan exynos islemcili model 64 bit; yurtdisindan satilan snapdragon islemcili model 32 bit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 Compact
  • istersen asus zenfone 5-6 yı deneyebilirsin.Fiyat performans bakımından çok çok iyi bir telefondur 5 ich liği 699 tl 6 inc liği 799 tl dir cebine paran da kalır bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musts -- 24 Kasım 2014; 12:13:17 >
  • z2 yada z3c
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

z2 yada z3c

Aynen
    Daha ucuza g2 tabiki bende bu hafta aldim on numara cihaz ama ileri donuk z3c tabiki asmis olayi cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

z2 yada z3c

Aynen
    Daha ucuza g2 tabiki bende bu hafta aldim on numara cihaz ama ileri donuk z3c tabiki asmis olayi cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileriye dönük olarak 64 bit furyasını düşünecek olursak note 4 de karar kıldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.