Şimdi Ara

Telefon önerisi bekLiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi günLer. K850i'mi sattım ve bin pişman oldum K850i yi iPod touch alıcam diye satmıştım fakat bu kararımdan da caydım Aslında kullanılabilir telefonlarım çoğunlukta evde 4-5 adet daha telefon özellikli telefonum var Aşşağıdaki telefonlardan birine öneri bekliyorum.Kızaklı olmaması ilk tercihtir ama aşşağıda beğendiğim modellerden örnekler var. Özellikle sağlam ve müzik telefonu arıyorum. Ayrıca mesajda kullanıyorum.Artıları ve eksileri ile açıklama yapan olursa sevinirim . Zaten telefon alınca 4 gb hafıza kartı alıcam hemen

K810i - Siyah oluşu etkiledi ayrıca kamerası da iyi / 220 TLye garantilisini buldum

K790i - Kullanımı hızlı ve forumda bir çok kullananı var çoğu memnun / Garantilisini bulmak biraz zor galiba

N91 4GB - Bana yeterli olur.Temiz ve aksesuarlı olsa kaçırmadan alırım aslında.200 e kadar.

w810 - Jelatinli ve üstünde çizik yok şekilde Teknosa Outlette buldum(150 TL'ye). 6 ay parça onarım garantili ve buda sattığım bi telefon fakat yanında bir tek şarj aleti & kutusu var. Batarya biLe yok

N81 - Siyah oluşu beni etkiledi ama yinede kararsızım işte .Bununda garantili ve kaskolusunu 350 ye buldum.

Bir de yinede iPod touchu seceneklere ekliyim. Ama elimden düşürürüm ekran pat gider diye korkuyorum. Bunu da 250 ye alabilirim.Fakat bunu alırsam 300 TLye bir de kamera almam gerekiyor

Not : Açıkçası bana gerekli olan kaliteli müzik (bunun için fio e3 amfi & creative ep 630 alıcam zaten ) ve normal halde bir kamera. Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• müzik önemli diyorsan nokiaları ele n91 in o kadar abarttıkları kadar ses kalitesi yok
    se lardan ise w810i derim neden? bu güne kadar üstünde en çok çalışılan modellerden birisi w810i yani en çok çeşit acoustic bu telefona yapıldı kamerasıda n91 ve n81 den iyi
  • Müzik önemli diyen bir insanın 3.5 mm audio jack'e sahip olmayan bir telefona neden yaklaşacağını da ben anlamıyorum, dandik çeviricilerle ve kalite kaybıyla müzik dinleyeceksen müzik telefonu ya da fotoğraf telefonu farketmiyor nasılsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Müzik önemli diyen bir insanın 3.5 mm audio jack'e sahip olmayan bir telefona neden yaklaşacağını da ben anlamıyorum, dandik çeviricilerle ve kalite kaybıyla müzik dinleyeceksen müzik telefonu ya da fotoğraf telefonu farketmiyor nasılsa..

merak etmeyin her ne kadar kalite kaybına uğrasada nokiadan iyi ses veriyor
    kaldıki çeviriciler gayet iyi bence kalite kaybı yok
  • Benim aradığım telefon aslında k810 gibi ama k850i yi keşke satmasaydın diyorum yine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Benim aradığım telefon aslında k810 gibi ama k850i yi keşke satmasaydın diyorum yine de

tekrar alabiliyorsan al
  • Müzik telefonu olarak arıyosan Se Walkman telefonlara bak derim

Son günlerde Nokia 6303 Classic gözüme çarptı bi bak istersen hoş telefona benziyor

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1779/nokia6303classic/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    8 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her ne kadar görecelide olsa bana biraz çirkin geldi
    ayrıca zoom yapmamasıda ilginç nokialarda genelde zoom olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

ayrıca zoom yapmamasıda ilginç nokialarda genelde zoom olurdu

Dandik sitelerden cihaz özelliklerine bakmanın zararları :)

http://www.forum.nokia.com/devices/6303_classic
    http://www.gsmarena.com/nokia_6303_classic-2658.php

Bu iki siteden şaşmamak gerek Nokia bir cihaz inceleniyorsa.

• Şu an alacağım telefonla piyasadan çekilmeyi düşünüyorum sadece istediğim düşük miktarda iyi bir müzikçalar ve kamera. 6303 her ne kadar size güzel görünse de beğenmedim. Açıkçası ona para vereceğime N82 düşünürdüm ama kendi seçeneklerim bunLar
  • n82 arıyosun sen anladım ben
  • Orochinin N82sinin gece modundaki beyaz lekeleri gördükten sonra aramıyorum
  • :) pireye kızıp yorganı yakmak sizinki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

:) pireye kızıp yorganı yakmak sizinki..

neden, belki gece fotoğraf çekmek için alacak telefonu ve wi-fi da hiç kullanmıyor
  • quote:

frt-_-ctn

neden, belki gece fotoğraf çekmek için alacak telefonu ve wi-fi da hiç kullanmıyor

Yok dostum arkadaş pireye kızıp yorgan yakmak derken bozuk bir telefona bakıp bütün N82 ler hakkında yargıya varmayı kastediyor. Yani normalde sorunu olmayan bir N82 o lekeri çıkarmaz fotoda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

frt-_-ctn

Yok dostum arkadaş pireye kızıp yorgan yakmak derken bozuk bir telefona bakıp bütün N82 ler hakkında yargıya varmayı kastediyor. Yani normalde sorunu olmayan bir N82 o lekeri çıkarmaz fotoda.

tamam anladım
    ben n82 nin eksik yönü olarak anlamışdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 4 Temmuz 2009; 19:36:36 >

• K810 220'mi
    kaçırma derim,akustik ile walkman den farkı kalmıyor
  • Bence K850i'den daha düşük bir model alırsanız fotoğraf konusunda hayal kırıklığına uğrarsınız..
  • Amacım sadece anı yakalamak. K850i nin dokunmatik tuşları kullanmamı yavaşlandırıyordu. Şu an diğer seçenekleri eleyerek 790i ve 810i ye kaldım Wi-fi benim pek işime yaramıyor. Pcdeki neti hiçbiri tutmuyor. K810i alırsam bana bayağı bayağı yeter gibi geliyo ( şekli hoşuma gidiyor) Ama tartışmadan doğru bir şeye varıLmaz tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Amacım sadece anı yakalamak. K850i nin dokunmatik tuşları kullanmamı yavaşlandırıyordu. Şu an diğer seçenekleri eleyerek 790i ve 810i ye kaldım Wi-fi benim pek işime yaramıyor. Pcdeki neti hiçbiri tutmuyor. K810i alırsam bana bayağı bayağı yeter gibi geliyo ( şekli hoşuma gidiyor) Ama tartışmadan doğru bir şeye varıLmaz tabii

madem wi-fi o kadar önemli değil neden k850 yi sattın be hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.