Şimdi Ara

telefon önerin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 11'im geçen sene kadar önce denize düştüğünden beri erkek arkadaşımın yurt dışı imei'li telefonunu kullanıyordum ama hat kısmı kapandı artık süresi dolduğundan, açtırmak yerine telefon almak daha makul geliyor.

kesinlikle KÜÇÜK TELEFON arıyorum...

arıyorum, arıyorum iphone 12-13 mini harici telefon bulamıyorum küçük.

ille iphone olsun, pahalı olsun kıstasım yok... en önemli aradığım özellik önce küçüklüğü, sonra iyi bir kamerası olması ve işletimci hızı..

şuan piyasada eli geçtim cebe sığan telefon yok... LÜTFEN BANA KÜÇÜK TELEFON ÖNERİN

• S24
  • diamonddogs kullanıcısına yanıt

6.1 inç diyor, kulağa büyük gibi geldi ama bilemedim ne kadar büyüklüğü

aslında 6s falan kadar olsa boyutu iyi

• Benim elime çok iyi oturuyor tek elle rahat kullanımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamonddogs

Benim elime çok iyi oturuyor tek elle rahat kullanımı var

elden ele fark var tabii, mağazada bakayım ben de bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 29 Kasım 2024; 15:16:59 >
  • yok, ben bunu istiyorum dediğim bi telefon yok piyasada, ağlamak istiyorum.

• bütçe nedir hocam

• Ramazan Özkaya kullanıcısına yanıt

şöyle söyleyeyim hocam.. taksit aylık 2.5 olacak şekilde

• Uzayincani kullanıcısına yanıt
    6.1 inç harici yeni tel bulmak zor .sony lerde vardı onlarda bizi bıraktı. 2.5 k ya da taksitli %100 fark artışı olur. Vodafone flex se bak .fakat dediğim gibi çok fark ödersin
    Öncelikle zaten peşin alma imkânım yok da..
    peki boyutunu bir kenara bırakırsak kamerası, işletimcisi iyi olan telefon öneriniz ne olur?
    S23 kullandım sizin için en iyi tercih olur iphone lardaki batarya durumunu hissetmessiniz. Yalniz 256 lik olanına bakin cpu daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan Özkaya -- 6 Aralık 2024; 16:39:44 >

peki hocam, samsung alma diyen çok var.. onun yerine alternatif öneriniz olur mu son olarak?

Samsung alma diyenler acaba Samsung kullanmış mıdır?? Ve s23 256 lik 8 Gen snopdron un 256 lik olanı en iyisidir. Alternatif sizin bütçenize göre yok . Fiyat aralığı enniyisis s 23 dur
    Bu da doğru bi bakış açısı :)) teşekkür ederim yardımlarınız için, sanırım bu telefonu alacağım..
    En Stabil çalışan marka ıphone dur her ne kadar sevmesemde ve ondan sonra huwai vardı ki .Google yokluğu düşürdü onun.2. Sirada ise Samsung dur Stabil ve uzun ömür arayüz servis ağı güncelleme olarak. Gerisi boş. Uzun ömür kullanmak isteyenler için ıphone. Samsung. Huawei. Gerisi ise uzun ömürde şans işi hee. Eskiden olsa sony derdim. Sony Ericsson experia hâlâ teli tamire gonderdigimde kullanıyorum. Xiaomi dersen daha tam olarak arayüz satabil çalışma durumları oturtamadilar. Hee mi serisi amiral gemileri iyi fakat redmi ler daha yol katetmesi gerek sede redmi 13 pro ve plas lar iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan Özkaya

En Stabil çalışan marka ıphone dur her ne kadar sevmesemde ve ondan sonra huwai vardı ki .Google yokluğu düşürdü onun.2. Sirada ise Samsung dur Stabil ve uzun ömür arayüz servis ağı güncelleme olarak. Gerisi boş. Uzun ömür kullanmak isteyenler için ıphone. Samsung. Huawei. Gerisi ise uzun ömürde şans işi hee. Eskiden olsa sony derdim. Sony Ericsson experia hâlâ teli tamire gonderdigimde kullanıyorum. Xiaomi dersen daha tam olarak arayüz satabil çalışma durumları oturtamadilar. Hee mi serisi amiral gemileri iyi fakat redmi ler daha yol katetmesi gerek sede redmi 13 pro ve plas lar iyi .

iphone ben de sevmiyorum hocam, minilerini bi sevdim o kadar, onun haricinde iphone sempatizanlığım yok.. sony bizi üzdü gerçekten piyasamızdan çekilerek (gönlüm sonyden yana hala)

pekiii gogle sorununu görmezden gelirsek HUAWEI Pura 70' e ne dersiniz acaba?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_huawei-pura-70-256-gb-akilli-telefon-beyaz-1237079.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

• o kadar bütçe ye çıkabilirsen s24 + uzun ömürde samsung hem 7 yıl güncelleme garantisi var .huwaide de gogole çözüyorlar da . uzun ömür istersen samsung . fakat bu teller compact da değiller . tavsiyem compactta s23 256 lık üstüne bulammassın

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/899623-934779/samsung-galaxy-s24-plus_huawei-pura-70/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan Özkaya -- 9 Aralık 2024; 12:38:40 >
    Çok teşekkür ederim bilginiz ve ilginize 🙏
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.