Şimdi Ara

Telefon önerisi bekLiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozaman k810 güzel bir seçim sizin için bende k810 u satıp aldım k850 yi
  • Öncelikli ve tek amacınız fotoğraf çekmekse Sony Ericsson K850i yerine kesinlikle Motorola ZN5'i düşünmelisiniz:http://www.mobile-review.com/review/motorola-zn5-en.shtml
  • fotoğraf örneklerine baktım n82 bile daha iyi çekmiş k850i ile kıyaslanamaz bence
  • Ben bir Nokia N82 sahibi olarak fotoğraf için Motorola ZN5'i öneriyorum, bence bir daha inceleyin incelemeyi.
    (sadece resimlere bakmakla telefon alınmaz, önerilmez )
  • dostum lg modellerinede bakabilirin manuel focus özelligi ayrı bir deneyim sunuyor insana... ancak şu varki ben ku990 aldım sony ericssonların yerini tutmuyor...dogru düzgün modifiye yok ses kalitesi se.nin ynına yaklaşmıyor...vs vs... n81den uzak dur bulaşma hele n91i hiç bulaşma eger müzik telefonu alıcaksan ve sadece müzik ile telefon özelligi olsun arada resim çeksin diyorsan w890 al bence karizma bi telefon müzik kaliteside iyi... uygun fiyata c510 bulabilirsen onuda alabilirsin... yada c702 bulabilirsen oda güzel bi secim olur...

c702 arayabilirsin bence ekran 2.4inç kamerası k810 kadar olmasada iyi bence.. hemde walkman çalar bulunuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ben bir Nokia N82 sahibi olarak fotoğraf için Motorola ZN5'i öneriyorum, bence bir daha inceleyin incelemeyi.
    (sadece resimlere bakmakla telefon alınmaz, önerilmez )

bence siz bir n82 sahibi olmanıza rağmen motorola önermeniz, sadece sony olmasında ne olursa olsun anlayışından başka bir şey değil
    edit: ekleme
    fotoğraflar tekrar inceledim ve hala n82 nin daha iyi çektiğini düşünüyorum motorolada netlik 0 ve renkler fazla sarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 4 Temmuz 2009; 22:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

bence siz bir n82 sahibi olmanıza rağmen motorola önermeniz, sadece sony olmasında ne olursa olsun anlayışından başka bir şey değil

Doğrudur, Nokia ve Motorola'dan komisyon alıyorum ve her satılan SonyEricsson cihaz yüzünden üzerinden kesinti yapılıyor.
    Hasbinallah....
  • insan düşman olmasın şu firmaya... nokia.yı okadar kullandım bana se.deki şu rahatlıgı sunmadıktan sonra boş benim için...

zn5 zaten benim gözümde telefn degil... tuşlar berbat o tuşlarla mesaj falan yazılmazmüzik kalitesini bilmiyorum deneyemedim malesef...

resimlere bakılarak telefon önerilmez demiş neresine bakarak önericeksek artık...

kamera telefonunun şarj süresinemi bakıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

resimlere bakılarak telefon önerilmez demiş neresine bakarak önericeksek artık...

kamera telefonunun şarj süresinemi bakıcaz

ayrıca olay komisyon alma falan filan çekmeyin bence olay sadece pisikoloji
    şimdi piyasanın lideri nokia en büyük rakibi se. se nin de nokiadan iyi fotoğraf çeken telefon yaptığını biliyorlar ve kendilerini zarar girmediklerine ikna etmek için se yi kötülüyorlar olay bundan ibaret
  • Ne desem boş... Evet evet ondan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ne desem boş... Evet evet ondan...

boşsa deme ozaman oki ;) git nokia bölümünde ahkam kes
  • Arkadaşım konumda lütfen kavga etmeyin.Seviyenizi koruyun rica ederim.Bekleyip N82 de alabilirim.Tipi hoşuma gidiyor N79da olabilir.Aslında sony vazgeçilebilir bi marka diiL c702 teknosa outlette 380e gördüm (6 ay parça onarım - Parça değişim garantisi var 0 kasa vs.) Fakat dikkat çeken bir telefon K810 tipi mesela. Parlıyo ben burdayım diyor. N82 de öyLe.
  • N82 en iyi 5 megapiksel fotoğraf çeken cihaz değil, ama sunduğu diğer özelliklerle her türlü ihtiyacı mutlaka karşılayan bir isveç çakısı oluyor. Her amaca yeterince hizmet edecek bir cihaz aramıyorsan, bir iki amaçta mükemmellik gerisinde normal bir telefon arıyorsan, diğer cihazlar daha çok ilgini çekmeli.
  • Diyorum ya K810i benim için yeterli düzeyde bir telefon Göze hitap eden bir telefon. Ama K790i buldum 125 TL / bir de ipod touch alsam diye düşünüyorm
  • O da güzel çözüm. Önemli olan ne istediğini ve hangi cihazın o istekleri karşıladığını bilmek, gerisi hikaye..
  • Ben kendimi üstün görmedim. Kendini üstün görenleri sevmem. Insanlar arasında kolay kolay sınıf farkı da yapmam ama bizden deneyimlileri var. Ben sadece fikir almak istedim Fikirler bütünlüğünde bir şeyler yapmak istedim. Ne biliyim bu özelliklerin çok çok iyi oldugunu söyleyenler vardı n91 için ama bu konuda o kadar iyi deil diyenler oldu. K850i kamerası çok iyi diyenler oldu. Tamam iyi de telefon tuşları kumanda gibi parmaklarımda kayboluyo navigasyon ( yön ) tuşları desen arada bi yerde kalmış 3 tuşta dokunmatik ( menüye girerken parmağın kaysa rehberdesin ) Bunlarla uğraşmak istemiyorum ama yine de aklımda 5-6 model belirdi bunları danışmak için açtım. Kimse yanlış anlamasın yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Ben kendimi üstün görmedim. Kendini üstün görenleri sevmem. Insanlar arasında kolay kolay sınıf farkı da yapmam ama bizden deneyimlileri var. Ben sadece fikir almak istedim Fikirler bütünlüğünde bir şeyler yapmak istedim. Ne biliyim bu özelliklerin çok çok iyi oldugunu söyleyenler vardı n91 için ama bu konuda o kadar iyi deil diyenler oldu. K850i kamerası çok iyi diyenler oldu. Tamam iyi de telefon tuşları kumanda gibi parmaklarımda kayboluyo navigasyon ( yön ) tuşları desen arada bi yerde kalmış 3 tuşta dokunmatik ( menüye girerken parmağın kaysa rehberdesin ) Bunlarla uğraşmak istemiyorum ama yine de aklımda 5-6 model belirdi bunları danışmak için açtım. Kimse yanlış anlamasın yani

n91 için şu var... iyi diyen tutturmus sesi çok yüksek hi-fi ses çıkışı var falan herkesin kabul ettigi bişey sesi yüksek iyi hoş ama ben onu kullandım yeni çıkan modellerin ses çıkışı çok daha iyi... w960ı modlayınca ses çıkışı n91i katlıyordu son ses imkanı yoktur açamazsın w960da benim kulagım dayanmıyordu sana söyle bir örnek vereyim...

kuzenimde lg kc990 vardı sokak ortasında yürüyoruz sabaho uykusu dagılsın diye taktı kulaklıgı kulana o işe ben okula... iyi bende takayım dedim.. açtım sonsesi kuzen tuttu kulaklıgı çıkardı kulagımdan ya kıs şunun sesini kendi müzigimi duyamıyorum diye... n91in sesinin bukadar abartılması bunları görmediklerinde oluyor zaten... bu dedim olay sadece w960da degil daha eski modellerlede yapılabilicek bişey haa n91de modlamadan öyle orası ayrı ama ses kalitesine bakarsan berraklık konusunda yarışamaz se modelleriyle... bas.ları zaten hiç söylemiyorum....

k850nin tuşları konusunda sonuna kadar haklısın:) ama alışınca oda sorun olmaktan çıkar sanırım...

benim selerde gözdem g900 ve x1 suan için digerleri aşırı pahalı... yanlız g900de dikkat etmen gereken tek nokta asya ülkelerinden gelmiş olmalı yoksa telefonu türkiyede güncelleyemiyorsun format atınca ing. oldugunda telefonun versiyonu degişik bi versiyon oluyor ve güncellemesi yok telefonu flashlayıp cda versiyonunu degiştirmen gerekiyor ki çok zor bi işlem ben vakit nulamadıgım için satmıstım :)

• Bayağı düşünüp taşınıp K790 almaya karar verdim. Ben arabamdaki ses kalitesini almak istiyorum.AlpinePioneer marka bi telefon çıkmadı alalım K790i ye akustik atıp 3.5 mm jackLa creative-ep630 iLe birLikte denemek istiyorum. Kamera da cam driverle iyi oluyor
  • k810i daha kibar aslında onu alırdım ben olsam
  • Daha kibar diye 60-70 TL fazLa vermeye ne gerek varki özeLLik farkı oLmadıktan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.