Şimdi Ara

Yeni telefon seçimi ve WP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alıcam sürekli android kullanmış biri olarak ikilemde kalıyorum.

Kullandığım uygulamalar sosyal ağlar swarm face. messenger whatsapp photo edit programları dizi film programı ve oyun çok oynarım

Bu yönde fikrinizi beyan ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdığın herşey var wp da. Ama sosyal paylaşım programları android kadar detaylı olmayabilir. Bende daha önce hep android kullanıyordum wp a geçtim. Hiç yadırgamadım.çok detaylı bir kullanıcı değilim zaten. Kullandığım cihaz akıcı ve hızlı zaten memnunum. Androidde bunu hiç yakalayamadım. Ama android uygulama çeşitliliği bakımından daha fazladır. İyi analiz edin derim. Wp nun daha vakti var uygulama gelişiminde. Ama gelişmiş güzel uygulamalarda var. Dediğim gibi iyi analiz edin. Performans sıkıntınız olmaz zaten.

• Çok oyun oynarsan şimdilik wp den uzak dur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Yazdığın herşey var wp da. Ama sosyal paylaşım programları android kadar detaylı olmayabilir. Bende daha önce hep android kullanıyordum wp a geçtim. Hiç yadırgamadım.çok detaylı bir kullanıcı değilim zaten. Kullandığım cihaz akıcı ve hızlı zaten memnunum. Androidde bunu hiç yakalayamadım. Ama android uygulama çeşitliliği bakımından daha fazladır. İyi analiz edin derim. Wp nun daha vakti var uygulama gelişiminde. Ama gelişmiş güzel uygulamalarda var. Dediğim gibi iyi analiz edin. Performans sıkıntınız olmaz zaten.

Android te perfonmas sıkıntım nadir oluyor detaylı kullanıcıyım ince ayar vs yapabiliyorum peki şarj konusunda daha stabil ama değilmi yanlış mı biliyorum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslu

Çok oyun oynarsan şimdilik wp den uzak dur bence

Sıkıldıkça evet sarıyorum oyunlara ama belli başlı oyunlarda yeter programlar önemli benim için aslında

• androidden şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

androidden şaşma

Sıkıldım biraz da değişiklik arıyorum aslında ama genel aynı şey deniyor araştırdığımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Yazdığın herşey var wp da. Ama sosyal paylaşım programları android kadar detaylı olmayabilir. Bende daha önce hep android kullanıyordum wp a geçtim. Hiç yadırgamadım.çok detaylı bir kullanıcı değilim zaten. Kullandığım cihaz akıcı ve hızlı zaten memnunum. Androidde bunu hiç yakalayamadım. Ama android uygulama çeşitliliği bakımından daha fazladır. İyi analiz edin derim. Wp nun daha vakti var uygulama gelişiminde. Ama gelişmiş güzel uygulamalarda var. Dediğim gibi iyi analiz edin. Performans sıkıntınız olmaz zaten.

Android te perfonmas sıkıntım nadir oluyor detaylı kullanıcıyım ince ayar vs yapabiliyorum peki şarj konusunda daha stabil ama değilmi yanlış mı biliyorum ?

Pil konusunda kullandığım modelden çok memnunum. İşte o ince ayarlarla uğraşmıyorsun burada telefona odaklanıyorsun daha çok işin bitince cebine koyduğunda tekrar alırken optimizasyon yapmıyorsun. O güzel. Fotoğraf editleme uygulamaları bol miktarda var. Sosyal paylaşım uygulamalarında bir twitter ve facebookun az daha gelişmesi gerek. Snapchat yok. İnstagram 6tag uygulaması olarak kullanılırsa iyi. Swarm forsquare gayet iyi bence. Oyunlarda android kadar olmasada epey var. Mail sistemi mükemmel bence. Web tarayıcısı internet Explorer. Oldukça hızlı ve akıcı. Hatta bu akıcılık alışkanlık yapıyor. Lakin eksikleri de çok. En sinir bozucusu bazı videoları 8.1 den sonra tam ekran yapamaması. Ama bariz bir saçmalık olduğundan düzeltileceğini düşünüyorum. Bana göre yeterli. Kimine göre yeterli gelmeyebiliyor bu sistem. En azından henüz bu böyle. Ben şahsen 1520 performansından sonra androide dönmem imkansız isterse battlefield 4 markette ücretsiz olsun. Dediğim gibi ihtiyaca göre analiz yapmak gerek. Teknoloji ürünleri satan biri olarak deneysel amaçla aldığım bu telefonu şimdi kopamayacak kadar çok seviyorum. Daha önce 4 ayda bir flagship telefon alırdım denerdim. Bunda geçen yıl nisan 1 den beri kilitli kaldım. Yeni bir başlangıç ve oluşum oluşu ve sıradışı dizaynı ve yavaş yavaşta olsa gelişimi beni çekiyor. İyi günler

• Android bence telefonu amacından, telefonluktan çıkarıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Pil konusunda kullandığım modelden çok memnunum. İşte o ince ayarlarla uğraşmıyorsun burada telefona odaklanıyorsun daha çok işin bitince cebine koyduğunda tekrar alırken optimizasyon yapmıyorsun. O güzel. Fotoğraf editleme uygulamaları bol miktarda var. Sosyal paylaşım uygulamalarında bir twitter ve facebookun az daha gelişmesi gerek. Snapchat yok. İnstagram 6tag uygulaması olarak kullanılırsa iyi. Swarm forsquare gayet iyi bence. Oyunlarda android kadar olmasada epey var. Mail sistemi mükemmel bence. Web tarayıcısı internet Explorer. Oldukça hızlı ve akıcı. Hatta bu akıcılık alışkanlık yapıyor. Lakin eksikleri de çok. En sinir bozucusu bazı videoları 8.1 den sonra tam ekran yapamaması. Ama bariz bir saçmalık olduğundan düzeltileceğini düşünüyorum. Bana göre yeterli. Kimine göre yeterli gelmeyebiliyor bu sistem. En azından henüz bu böyle. Ben şahsen 1520 performansından sonra androide dönmem imkansız isterse battlefield 4 markette ücretsiz olsun. Dediğim gibi ihtiyaca göre analiz yapmak gerek. Teknoloji ürünleri satan biri olarak deneysel amaçla aldığım bu telefonu şimdi kopamayacak kadar çok seviyorum. Daha önce 4 ayda bir flagship telefon alırdım denerdim. Bunda geçen yıl nisan 1 den beri kilitli kaldım. Yeni bir başlangıç ve oluşum oluşu ve sıradışı dizaynı ve yavaş yavaşta olsa gelişimi beni çekiyor. İyi günler

Çok sağ olun zaman ayırıp bu kadar yazmışsınız.

Dediğim gibi face whatsapp swarm viper en temel programlarım bunlar şart oyunlardan kısarım dert değil.

Bataryası bana tam gün yetsin bir de yeterli

Tam ekrandan kasıtınız nedir acaba mxplayer gibi video programı var mı sağlam ?

Ayrıca eski neslektaşız teknoloji mağazacılığını 7 sene yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 6 Ocak 2015; 1:16:32 >

• Telefon kismindan suphen olmasin hocam, seversin cihazlari.. Ama iygulama oyun konusunda milletin yorumuna bakma, kisiden kisiye degisir cunku o olay.. Bana gayet yeterli gelen market cogu insana az geliyor, ben anlamiyorum ki insanin telefonunda kac uygulama olabilir en fazla.. Sen en iyisi ac bak wp markete goz gezdir, en saglikli oyle karar verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Android bence telefonu amacından, telefonluktan çıkarıyor.

Amaç telefon değil akıllı telefon kullanmak zaten zira eski nesil siyah beyaz ekran telefon yeterli gelir ki telefom odur

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Telefon kismindan suphen olmasin hocam, seversin cihazlari.. Ama iygulama oyun konusunda milletin yorumuna bakma, kisiden kisiye degisir cunku o olay.. Bana gayet yeterli gelen market cogu insana az geliyor, ben anlamiyorum ki insanin telefonunda kac uygulama olabilir en fazla.. Sen en iyisi ac bak wp markete goz gezdir, en saglikli oyle karar verirsin

Bak bu dediğine katılıyorum zira tarafsız ve mantıklı bakıldığında android markette temel olan uygulamalar dışında çöplük geneli kopyalanmış ve gereksiz uygulamalar reklam dolu uygulamalar yada benzer oyunlar ama korkum stabil olarak da o programlarda sıkıntı yaşamam misal skype var mı görüntülü görüşme yapabiliyorum.

En güzeli wp olan birinin telefonuna el koymam bi gün de olsa ama o şansımda yok çünki ya android ya ios etrafım

• quote:

quote:

Telefon kismindan suphen olmasin hocam, seversin cihazlari.. Ama iygulama oyun konusunda milletin yorumuna bakma, kisiden kisiye degisir cunku o olay.. Bana gayet yeterli gelen market cogu insana az geliyor, ben anlamiyorum ki insanin telefonunda kac uygulama olabilir en fazla.. Sen en iyisi ac bak wp markete goz gezdir, en saglikli oyle karar verirsin

Bak bu dediğine katılıyorum zira tarafsız ve mantıklı bakıldığında android markette temel olan uygulamalar dışında çöplük geneli kopyalanmış ve gereksiz uygulamalar reklam dolu uygulamalar yada benzer oyunlar ama korkum stabil olarak da o programlarda sıkıntı yaşamam misal skype var mı görüntülü görüşme yapabiliyorum.

En güzeli wp olan birinin telefonuna el koymam bi gün de olsa ama o şansımda yok çünki ya android ya ios etrafım

Hocam stabilite konusunda iosla yarisir, en son cekinceniz o olsun.. Skype var tabi, ama goruntulu gorusme yapmadim hic, oldugunu soylemislerdi ama.. Degisiklik guzeldir bence, hangi cihazi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama 1320 var bende, sarj canavari ve buyuk ekran 6" o ekrana ragmen bitmiyo sarji, en az 1 bucuk gun (o kadar da aktif kullanmama ragmen) gerci suan dandik bi galaxy s plusla idare ediyorum, benimkini garantiye vermistim de sifiri gelcek simdi onu bekliyorum.. Wp gibisi yok, daha da baska telefon kullanmam.. Bi de hocam wp teknoloji marketlerde incelenmemeli cunku adamlar taa 8.0 da birakmis guncel versiyon degil hicbiri, o yuzden bi kullanandan alip bakmak daha iyi fikir verir

• quote:

quote:

quote:

Hocam stabilite konusunda iosla yarisir, en son cekinceniz o olsun.. Skype var tabi, ama goruntulu gorusme yapmadim hic, oldugunu soylemislerdi ama.. Degisiklik guzeldir bence, hangi cihazi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama 1320 var bende, sarj canavari ve buyuk ekran 6" o ekrana ragmen bitmiyo sarji, en az 1 bucuk gun (o kadar da aktif kullanmama ragmen) gerci suan dandik bi galaxy s plusla idare ediyorum, benimkini garantiye vermistim de sifiri gelcek simdi onu bekliyorum.. Wp gibisi yok, daha da baska telefon kullanmam.. Bi de hocam wp teknoloji marketlerde incelenmemeli cunku adamlar taa 8.0 da birakmis guncel versiyon degil hicbiri, o yuzden bi kullanandan alip bakmak daha iyi fikir verir

İşte o kullanan yok maalesef etrafımda marketlerde eski sürüm doğru ve adam gibi lurcalayamıyorsun. O ekrana o şarj gayet iyi çünki ekran en çok şarjı alıyor model konusunda kararsızım ikinci el 925 düşünüyorum sıfırdan almaktan ziyade

• En basitinden snapchat ve inst. De video yollamak yok

Duşun artık

Macera aramayın wp,10 u bekleyin. İnternette rahat dolasamazsın adam akıllı tarayıcı yok

Yada dinleme al wp yi sonra gör sosyal ağları gün gelir snap kullanayım dersin bakarsın ki daha çıkmamış gün gelir bi oyun oynayayım dersin bakarsın ki androidde iosta var wp ye gelmesi,1 yıl olacak. Yapmayın etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

En basitinden snapchat ve inst. De video yollamak yok

Duşun artık

Macera aramayın wp,10 u bekleyin. İnternette rahat dolasamazsın adam akıllı tarayıcı yok

Yada dinleme al wp yi sonra gör sosyal ağları gün gelir snap kullanayım dersin bakarsın ki daha çıkmamış gün gelir bi oyun oynayayım dersin bakarsın ki androidde iosta var wp ye gelmesi,1 yıl olacak. Yapmayın etmeyin

Çok karıştım bu konu da programların içeriğindeki eksikliklerin giderildiğini sanıyordum

• Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Genel olarak eksikler kapandı 400 bine yakın uygulama var.
    Bir şeyi de kabul etmek gerek uygulamar pek kullanışlı değil.Kullandığınız uygulmaları araştırın sonra alın, sonra burada mağazada bu şu vs. yok WP çöp gibi konular açılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Win 10 bir gelsinde o zaman herşey rayına oturur bence. Ama ne zaman gelir nasıl olur bilemem :) Zaten düzelmezse wp kullanıcılarının çoğu ios a yada androide geçecek. Araştırın ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa alın. Mağazaya bakın kullandığınız uygulamar varmı diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte o kullanan yok maalesef etrafımda marketlerde eski sürüm doğru ve adam gibi lurcalayamıyorsun. O ekrana o şarj gayet iyi çünki ekran en çok şarjı alıyor model konusunda kararsızım ikinci el 925 düşünüyorum sıfırdan almaktan ziyade

Hocam zaten sizin gibi yeni wp kullanicisi arkadaslara hep soyluyorum sifir lumia almayin diye, cunku riskli is begenmez de satmaya karar verirsen kafadan yari yariya zarar, ondan sonra bu durum da wpden sogumaniza bi sebep daha olusturur.. Ama 925in bataryasindan pek memnun degildi kullanicilar hocam, ana konudan bi danisin isterseniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.