Bildirim
Android için en iyi mail uygulaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hangisi anlık olarak bildirim veriyorsa ona yönelin. Gmail uygulamasına girmedikçe mailleri çekmiyor yada bende öyle oluyordu.
Outlook uygulamasını kullanıyorum şuan hem anlık bildirim verir hem uygulama çok hafif üstelik farklı mail hesabını Gmaile göre eklemek çok çok kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 13 Ekim 2016; 18:47:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naughtyozi
Android için en iyi mail uygulaması hangisi arkadaşlar ? Şirket mailleri için Gmail uygulaması çok hoşuma gitmedi.
GM5 plus kullanıcısıyım ?
Mail.ru
Mymail. Ve bluemail tavsiye ettiler. Ama bilemedim.
Profimail go. Bana göre iyi
Gmail by Inbox kullanın çok kullanışlı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eğer pro uygulama arıyorsanız newton eski adıyla cloudmagic olması lazım kuşkusuz en iyi mail uygulaması ama yıllık 50 dolar önce 14 gün deneme hesabı veriyor sonra satın almak zorundasınız. Hem şirket hem kişisel hesaplarımı en iyi yonetebildigim uygulama o, bildirim, evernote ile entegre olması vs her zaman kullandığım çok iyi özellikleri mevcut ve bana kalırsa rakibide yok çünkü diğerlerinde ille bir şeyler eksik geliyor yada alışkanlık meseleside olabilir
My mail kesinlikle aynı anda 5 tane e mail var hepsinden anlık olarak eksiksiz bilirim alıyorum çok iyi bir uygulama
MyMail çok memnunum
Aynen mymail iyidir. 2 hesap ekledim sorunsuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: talha733
My mail kesinlikle aynı anda 5 tane e mail var hepsinden anlık olarak eksiksiz bilirim alıyorum çok iyi bir uygulama
MYMAIL de şirket hesabımı kuramadım neden anlamadım.
:( -
quote:
Orijinalden alıntı: aftih
Eğer pro uygulama arıyorsanız newton eski adıyla cloudmagic olması lazım kuşkusuz en iyi mail uygulaması ama yıllık 50 dolar önce 14 gün deneme hesabı veriyor sonra satın almak zorundasınız. Hem şirket hem kişisel hesaplarımı en iyi yonetebildigim uygulama o, bildirim, evernote ile entegre olması vs her zaman kullandığım çok iyi özellikleri mevcut ve bana kalırsa rakibide yok çünkü diğerlerinde ille bir şeyler eksik geliyor yada alışkanlık meseleside olabilir
Evet çok tavsiye var ama pro sürümü işi sıkıntı , kırık sürümlerini bulsam sonradan sıkıntı olur mu ? -
Bir ara outlook bozuldu.Yerine bir çok uygulama kullandım beğenemedim,düzelince tekrar outlook a döndüm.Öncelikli mail kısmı çok kullanışlı oluyor diğer programlarda göremedim.quote:
Orijinalden alıntı: naughtyoziquote:
Orijinalden alıntı: aftih
Evet çok tavsiye var ama pro sürümü işi sıkıntı , kırık sürümlerini bulsam sonradan sıkıntı olur mu ?
Alıntıları Göster
Şöyle ki kişi ile mailleşmeler direk öncelikliye düşüyor ordan ulaşıp yazıyorsunuz,normal gelen mailler ayrı yerde gösteriyor karışıklık olmuyor.
-
Mail.ru kullanıyorum, memnunum yani. Anlık bildirim, birden fazla hesap ekleme seçenekleri ve sorunsuz çalışma prensibi benim için yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: Entropii
Bir ara outlook bozuldu.Yerine bir çok uygulama kullandım beğenemedim,düzelince tekrar outlook a döndüm.Öncelikli mail kısmı çok kullanışlı oluyor diğer programlarda göremedim.
Şöyle ki kişi ile mailleşmeler direk öncelikliye düşüyor ordan ulaşıp yazıyorsunuz,normal gelen mailler ayrı yerde gösteriyor karışıklık olmuyor.
Alıntıları Göster
-
Up
TypeApp
http://www.mridvano.com/en-iyi-android-mail-uygulamasi-typeapp/
deneyen varmı ? -
BlueMail en iyi mail uygulamasıdır.
Office365 sürümlü Şirket maillerinde kullanımlık fikir
ben senelerdir gmail kullanıyorum gayet memnunum
Benzer içerikler
- netv gold v6 yetişkin şifresi
- tek resme müzik ekleme
- youtube otomatik çeviri türkçe yok
- samsung pil sağlığı öğrenme
- bu arama şu anda kaydediliyor sesi kapatma
- xiaomi tartı uygulaması
- health connect nedir
- play store indir
- cihazımı bul
- google zaman çizelgesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X