Şimdi Ara

Yeni Temamız Nasılllllllll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sitemizin son şekli artık tasarım bitmiştir , paylaşıma geçiyoruz . Ama son olarak görüşleriniz lütfen yeni tasarımımız nasıl sizce www.forumsaati.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 16 Ocak 2006 11:02:13 >

• hoş
  • teşekkürler beğenmene sevindim
    quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

hoş
  • Evet çok güzel olmuş.Fakat Alexa seni daha 1.9 milyonlarda tutuyor yeni mi açtın siteyi..
  • Superbir.net adresinin teması bu.Alt kısımda yazıyor Superbir.net diye.Zaten fazla birşey yapılmamış bir kaç modifikasyon uygulamışın(Shoutbox vs.).Zaten tema Aphrodite teması.Ama genede iyi olmuş.
  • bu tema gerçekten çok başarılı... vbulletin için bu temayı bulabilirsem bende kullanmayı düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

Superbir.net adresinin teması bu.Alt kısımda yazıyor Superbir.net diye.Zaten fazla birşey yapılmamış bir kaç modifikasyon uygulamışın(Shoutbox vs.).Zaten tema Aphrodite teması.Ama genede iyi olmuş.

ewet ana tema afrodit geliştirme ise tamamen bize ait zaten süperbir.net ve forumsaati.net tek bir vücut tek bir yürek farklı siteler degiliz.Yorum için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Evet çok güzel olmuş.Fakat Alexa seni daha 1.9 milyonlarda tutuyor yeni mi açtın siteyi..

ewet 15 aralıkta açtık alexa yada 25 i gibi kayıt yaptırdık.ZAten hedefimiz 1 aylık deneme yayınıydı bu süre zarfında forumu hergün geliştirdik değiştirdik ve tam planladığımız gibi 15 ocak ta açılışı yaptık.Umarım emeğimizin karşılığını alırız
  • Berbat ...

Ben hiç beğenmedim. Klasik bir phpBB2 görünümü var sanki. Ama olay benim beğenmeme kalmıyor. Site senin. Ben olsam kendi forumlarıma asla böyle bir tema koymam.

10/2
  • @horikos
    Umarım.Alexa 2-3 Ay Sonra İyice İleri Katar Zaten Trafiğiniz Yüksek Olursa...
  • yorumun için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Boykot

Berbat ...

Ben hiç beğenmedim. Klasik bir phpBB2 görünümü var sanki. Ama olay benim beğenmeme kalmıyor. Site senin. Ben olsam kendi forumlarıma asla böyle bir tema koymam.

10/2
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

@horikos
    Umarım.Alexa 2-3 Ay Sonra İyice İleri Katar Zaten Trafiğiniz Yüksek Olursa...

iyi dileklerin için teşekkür ederim
  • yokmu başka yorum
  • v bulletine 5 çeker valla helal olsun baya uğraşmışsınız belli
  • Güzel bir tema ama daha iyisi olabilirdi.
  • Bundan iyisi can salığı
  • Arkadaşlar ayrıca foruma üye olarak , üye reklamları ve site tanıtımları bölümünde sitenizin ve kendinizin reklamını yapabilirsiniz
  • ehh iştegüzel olmuş amaalıntı yapmışsın gene benimkinden iyidir
  • valla klasik olmuş kardeşim orjinal bişiler görelim biraz da
  • önerilere açıgız ne gibi değişiklikler mesla
    quote:

Orjinalden alıntı: tahirkorkut

valla klasik olmuş kardeşim orjinal bişiler görelim biraz da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.