Şimdi Ara

Yeni Temamız Nasılllllllll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saol
    quote:

Orjinalden alıntı: iliya

iiii
  • başlıklar eğlenceli ama bannerini beğenmedim, daha vurucu birşeyler yapmalısın, amatörce olmuş
  • hocam farkındayım bizzat kendim yapıyorum 468 * 60 ve flash animasyonlu 2-3 güne bitiririm heralde
  • Tasarım anlamında daha orjinal şeyler yapmalısın. Öncelikle arkadaşında dediği gibi iyi bir banner sayfaya ufak tefek saat - tarih vs koyabilirsin. Çoğu forum hep bu renklerde oluyor ve ilgi çekmiyor. Güzel ve etkileyici renkler kullan bence. İçerik açısından bi sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahirkorkut

Tasarım anlamında daha orjinal şeyler yapmalısın. Öncelikle arkadaşında dediği gibi iyi bir banner sayfaya ufak tefek saat - tarih vs koyabilirsin. Çoğu forum hep bu renklerde oluyor ve ilgi çekmiyor. Güzel ve etkileyici renkler kullan bence. İçerik açısından bi sorun yok.

aslında farklı renkler düşünmedik değil ama üyelerden tepkiler geldi göz yoruyor , okunmuyor gibi bizde enson bu renklere karar kıldık , zaten 13 aralık-15 ocak arası 35 gün deneme sürecimizdi o kadar çok yapıp bozdukki en son buna karar verdik ama sizlerinde görüşleri önemli senide dediğin gibi küçük butonlar ekleyeceğim sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 20 Ocak 2006 14:36:55 >

• arkadaşlar aynı zamanda elimizde satılık 1-2 phpbb2 tasarım teması bulunmakta ilgilenenler buraya msn lerini yazarlarsa kendilerine ulaşırım
  • Tahirkorkut benim kafadasın...Renkleri değiştir,tarih saat filanda yerleştir.Burda forumlarda bi yerlerde güzel flash saatleri olan bi forum vardı.Bi araştır derim ben.Yine de emeğiniz var tebrikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesur civcil

Tahirkorkut benim kafadasın...Renkleri değiştir,tarih saat filanda yerleştir.Burda forumlarda bi yerlerde güzel flash saatleri olan bi forum vardı.Bi araştır derim ben.Yine de emeğiniz var tebrikler...

teşekkürler
  • zamanla degişiklikler olacaktır zaten artık sabit tasarı diye bişey mümkün degil . Sürekli değişim şart
  • güzel bir site yalnız başarılı olmak istiyorsan sabırlı olmalısın ve hayalgücünü kullanarak yeni şeyler üretmelisin çünkü rakip çok
  • Bu topici web tasarım bölümünden web magazin bölümüne taşıyan yönetici arkadaş , sana bir çift lafım var ; bence tasını tarağını topla ve web aleminden sonsuza dek uzaklaş.Sen nasıl bi moderatörsün anlayamadım , biz bir tema tasarımı yaptık ve üyelerden bunun hakkında görüş istedik ve bu forumdaki herkes bilirki bunun yeri web tasrımdır , web magazin değil . Sen daha bunu bile ayırt edemezken bence ortalarda moderatörüm diye dolaşma
  • haklısın walla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.