|
Yeni Terminatör oyunu 'Terminator 2D: No Fate' duyuruldu: İşte oynanış videosu

-
-
Çocukluğumda Terminatör 2 oyununu Amiga’da oynadığımda aldığım heyecan yada eğlenceyi alamadım başka yerde bunu mutlaka oynarım zira adamlar tüm filmi yapmışlar herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan heyecanlandım bide baktım 2d. Allah sizi ıslah etsin. Hacı sene olmuş 2025 yaptıkları oyuna bak. Ya biri ne zaman çıkıpta şu T2nin babalar gibi oyununu yapacak merak ediyorum. Tüm terminatör oyunları tırt olmak zorundamı yaa.
-
Son yıllarda 2.5D oyunlar inanılmaz kaliteli yapımlar var.. 2d sevmiyorum ama 2.5D baya iyi oluyor.Örnek: Prince of Persia: The Lost Crown
-
-
Güzel olmuş, çok beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Terminator 2 çok güzel bir filmdi. Retro stili 2D oyunun filme bu kadar sadık kalarak yapılması muhteşem olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 1 Mart 2025; 14:28:49 >
-
Amiga'nın da farklı bir yeri var :)
-
NES Terminator 2 judgment day oyununa çok benziyor. O oyunu çok severdim tv ataride çok oynadım. Hatta geçen hafta pc'de emu ile de oynadım :D Bence şu atari oyunları bir şekilde remake yapılmalı.
-
90larin efsanevi ve oynamasi cok zevkli Terminator 2: Judgment Day (arcade game) oyunu gibi yapmislar , simdiden heyecanlandim ve sabirsizlikla bekliyorum.Keske ilk filmide ayni sekilde oyuna uyarlasalarmis harika olurmus.
-
Valla hiç fena durmuyor ama böyle yapımların AAA oyunlarının olmaması üzücü. Yine de güzel duruyor tabii.
Oyun firmaları artık o kadar çok kâr odaklı, o kadar çok 1 koyalım ama 10 kazanalım kafasında ve o kadar çok az risk alıp aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp satalım mantığında ki açık dünya oyunu değilse uğraşmıyorlar. Yeni bir şey denemiyorlar hatta eski oyunları bile remake yapmaya üşeniyorlar. Varsa yoksa tutmuş satmış yeni oyunun bir daha remaster'ını sonra bir de onun remake'ini yapmak. Yani böyle yapımların AAA oyunlarını unutun hocam günümüzdeki bu dev şirketlerin bu para ve ezber odaklı anlayışları olduğu sürece bir yol olmaz. Daha Ubisoft Prince Of Persia Sands of Time'in remaster'ını çıkaramadı. Daha bunlardan Warrior Within ve The Two Thrones bekliyoruz. Ölme eşşeğim ölme.
Sorma terminatör resistance idi sanırım o oyundan sonra şöyle güzel bir terminatör oyunu gelmesini çok isterdim ama en son terminatör evreninde geçen strateji oyunu bile çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Şu ana kadarki en kaliteli Terminatör oyunlarından birini yapan Resistance yapımcısından ,daha iyi bir Terminator oyunu bekliyoruz.
Gelelim bu oyuna;kendi tarzında çok iyi bir oyun olacağa benziyor.90 ların arcade ve konsol oyunlarının tarzında yapılmış.90 ların sonlarında Sega’da Robocop vs Terminatör vardı;biraz o tarzda yapılmış.O oyun da dönemine göre iyi bir oyundu.
çıktığı gibi alacağım harika gözüküyor
-
Bu oyuna burun kiviranlar mecbur Terminator Survivors oyununu bekleyecekler.
store.steampowered.com
Terminator: Survivors on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2617340/Terminator_Survivors
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 2 Mart 2025; 1:13:59 > -
Terminator 2 serisinin en iyisiydi bu oyunda 2d olarak side scrolling tarzında muhteşem duruyor.
-
Jetonlu arcade havası var süper görünüyor
-
Biraz paraya kıysaydınız 2D,2.5D nedir abi?
-
Ps5, Xbox Series gibi modern konsollara da gelen bir oyun bu. Nicin retro yapılıyor anlamış degilim. Gercekten severek oynadığım cok fazla Terminatör oyunu yok. Halbuki iyi grafiklerle, atmosferi şahane bir oyun yapabilirler. Aklıma Sega'da oynadığım Terminatör oyunu geldi. Bari direk onu koysalarmış, şaka gibi. Grafik takıntılı degilimdir, ama doktor bu ne?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ulan heyecanlandım bide baktım 2d. Allah sizi ıslah etsin. Hacı sene olmuş 2025 yaptıkları oyuna bak. Ya biri ne zaman çıkıpta şu T2nin babalar gibi oyununu yapacak merak ediyorum. Tüm terminatör oyunları tırt olmak zorundamı yaa.
|
Benzer içerikler
- youtube kids paralı mı
- twitter beğeni hilesi
- youtube uyku modu zamanlayıcı nedir
- instagram taslak indirme
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X