Şimdi Ara

Yeni Tiguan Siparişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Piyasada çok yeni, biraz beklenip iyi bir gözlem sonucunda karar verilse daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bekleyin bakalim ilk once herkes alsin eksiklikleri hatalari kronik arizalari neler olacak merak ediyorum

• Araç bence güzel. Ama siz yine de motor, donanım bahane adı yeter gibi sığ bir düşünceyle değil, aracı test edip içinize sinerse alın. Sonuçta o kadar para vereceksiniz. Başkası beğensin diye değil kendiniz beğendiğiniz için alın.
    Bu arada bazı arkadaşlar tucson önermiş. Ben turbo 180 beygir olan full modelini canlı inceledim gerçekten başarılı araç.

• Vw.com.tr hala 1.6 dizel için teknik verileri açıklamamış.

Almanya'da ise 1.6 TDI gözükmüyor, 2.0 TDI 115, 150 ve 190 beygir var. 2.0 TDI 115 beygir için ağırlık 1574 kg. Oldukça ağır. Tork 320. 0-100'ü 10.9 saniye.

http://www.volkswagen.de/content/medialib/vwd4/de/dialog/pdf/tiguan-2016/tiguan_preisliste/_jcr_content/renditions/rendition.download_attachment.file/tiguan_preisliste.pdf

Dizel 4 çekerlerde, Audi'nin 2.0 TDI Quattro modellerinde kullandığı DQ380, 7 ileri Yağlı DSG var.

1.4 TSI ACT'de ise, DQ200 7 ileri kuru dsg yerine DQ250 6 ileri yağlı DSG var.

1.4 TSI'a 6 ileri yağlı DSG koymakla, doğru karar vermişler.

• Gelmemiş arabayı foruma sorup da alacaksan işin var.
    Test et beğenirsen alırsın beğenmezsen baybay dersin.

• dün yeni kasayı trafikte gördüm. Arkası eskisine göre daha güzel olmuş. Sadece tasarım yeter mi o da ayrı mesele.

• Yerinizde olsam tucson ve qq bakardım

• Makyajlı Rav 4 e bak derim

• Bu devirde o kadar para verip de hala manuel araç almayı istemek için ilginç bir kafaya sahip olmak lazım bana göre. Hadi güçlü bir bmw falan olsa arkadan itiş anlarım da manuel sevdasını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu devirde o kadar para verip de hala manuel araç almayı istemek için ilginç bir kafaya sahip olmak lazım bana göre. Hadi güçlü bir bmw falan olsa arkadan itiş anlarım da manuel sevdasını..

manuel'in ne yanlışı varmış? istanbul trafiğinde ve araba kullanma özürlüsü insanlar otomatik seçiyor diye manuel kullanan milyonlarca insan daha pahalı,daha narin daha performanssız daha çok yakan otomatik seçmediği için ilginç kafalı nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdağ -- 14 Mayıs 2016; 22:00:52 >
  • Her tavsiye konusunda subaru yazılıyor ama kimse almıyor burda sadece forumda abartılıyor ve sişiriliyor eğer o kadar iyiyse niye satıslarda basarı yok volksvagenin yanında ?

• yeni kasa dizel+manuel ,geniş aile aracı daha ne olsun...tiguan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.