Amma boş beleş yazmışsın 😴. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Tip Ön Cam Güneşlikler.. Para Tuzağı mı yoksa Nimet mi? (3. sayfa)
-
-
2 kişi konuşurken 3. Ye b'k düşer Maydonoz ol diyen mi oldu sana ?quote:
Orijinalden alıntı: temlikAmma boş beleş yazmışsın 😴.
Alıntıları Göster
Onun yazdığı mesajın benimkinin içeriğinden hiçbi farkı yok. Bunu anlamayacak kapasitedeysen geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoben de o parlak olanın a101 koçtaş bilmem ne marketlerde olanlarına baktım hep ufak oluyordu, Oto aksesuarcıların bol olduğu bir yerde görmüştüm baya geniş bi tane aldım çok iyi uydu. camın kenarlarında boşluk % 5 anca kalıyordur, tam oturuyor tucsonun ön camına. yani aksesuarcılarda değişik boyları bulunabilir, marketlerde hep standart.
bu arada vantuzla falan uğraşmıyorum, koruyucuyu cama dayayıp üstüne aracın güneşliklerini kapatıyorum, hani şu ruhsatı koydukları şeyler, tavanın ön kısmında duran menteşeli... çok pratik oluyor, binince de katlayıp arka koltuğa koyuyorum, her seferinde bagaja atmıyorum, sadece ailecek bir yere gidersek haftada bir o da.
çok doğru söylüyorsun markettir standart satan nettir öyle yerlerden alırsan boyutları iş görmüyor ben aldım 3 kez kötünün iyisini kullanıyorum şimdi.dediğini de anladım koy aleti güneşlikleri indir dursun ama bendekinde o kadar boy yok baya açık kalıyor üst kısmı astra j araç.gidecen bi oto aksesuarcıya elinde çeşit olan sanayi taraflarına falan ver kardeşim diyecen adam ayarlayıp verecek en güzel dediğin gibi de işte işe gidip gelmekten başka bir şey yapamadığımız için nete kalıyoruz ama almayacam bir daha netten konya gibi oto sanayinin deli olduğu yerde illa açacaklar yani bu hafta sonlarını.yeni tip dediğim kafama yatmadı ben onu katlayamam da.anam babamların şöyle çarşaf gibi olanlarından bulacam sanayide.
konu bana faydalı oldu umarım size de olmuştur sonuçta amaç 80 100 liralık şeylerle benim güneşliğim seninkini döver değil.memnun olan vardır olmayan vardır benim haberim yoktu biraz geç öğrenmişim ama otomobil genel bölümünde bulunmaması gereken bir konu olduğuna da inanmıyorum.sıcaklar hararet yaptı herhalde gerek yok tartışmaya burada herkes kendi doğrusunu bulabilecek bilebilecek yaşta.
-
İki kişi konuşacaksan özelden konuşun, genel konu burası, herkese her yoruma açık…….quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
2 kişi konuşurken 3. Ye b'k düşer Maydonoz ol diyen mi oldu sana ?
Onun yazdığı mesajın benimkinin içeriğinden hiçbi farkı yok. Bunu anlamayacak kapasitedeysen geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Boş beleş konuşmuşsun yine. Kapasite o kadar demek ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 30 Mayıs 2021; 17:55:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kapasitesizliğinde onunla benim mesajım arasında en ufak fark olmayıp onun bilimsel veri vurgusu yaparken kendi mesajındada tek bir bilimsel verisi olmayan mesajına karşılık ikimiz yerine bana boş beleş konuşman demek. Kapasiteyi senden öğrenecek değilimquote:
Orijinalden alıntı: temlik
İki kişi konuşacaksan özelden konuşun, genel konu burası, herkese her yoruma açık…….
Boş beleş konuşmuşsun yine. Kapasite o kadar demek ki
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 30 Mayıs 2021; 20:56:33 >
-
Bir araba laf yapmışsın, ama yine boş beleşquote:
Kapasitesizliğinde onunla benim mesajım arasında en ufak fark olmayıp onun bilimsel veri vurgusu yaparken kendi mesajındada tek bir bilimsel verisi olmayan mesajına karşılık ikimiz yerine bana boş beleş konuşman demek. Kapasiteyi senden öğrenecek değilim
Alıntıları Göster
-
Yav he he. Kılıçdaroğlu gibi muhalefet bile yapamıyosun yedin mesajları asqm .quote:
Orijinalden alıntı: temlik
Bir araba laf yapmışsın, ama yine boş beleş
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 31 Mayıs 2021; 3:28:3 >
Uzaaa…….quote:
Yav he he. Kılıçdaroğlu gibi muhalefet bile yapamıyosun yedin mesajları asqm .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 2 Haziran 2021; 19:35:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X