Şimdi Ara

Yeni Tip Ön Cam Güneşlikler.. Para Tuzağı mı yoksa Nimet mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Atıp tutmak demekle patlayabilir, çatlayabilir, risk vardır, ben görüşümü söylüyorum arasındaki farkı anladığın zaman esip gürle bi dahakine ve benide etiketle. Zira eleştiri yaptığın mesajın detayının benimkinden yani "cahilliğimden(!)" farkının olmadığını aşağıya yazıyorum

Herşeyinde tutturmuşsun bi bilimsel verisi. Senin bu mesajında baştan aşağı bilimsel verinin hiçbiri yok onu napıcaz ? Sende kendini bilgili sanıp beni cahillikle suçlarsan bende özellikle şu bilimsel verilerinin olmadığı cümlelerini, "rekleftörle alakası yok, silecek suyu o sıcakta zaten 50-60 derece olur, güneşte duran araba yıkanmaz, rekleftörle reflektörsüz cam sıcaklığı farkı ne kadar sanki" cümlelerine dikkat çekerim. Var mı bunların bilimsel verisi yok. 40 derece sıcakta kaputu açıp silecek suyunu şırıngayla çekip mi ölçtün ? içine termometremi batırdın ? güneşin altında araç yıkanmaz diye bütün yıl dünyaya vuran güneş ışınlarını ve uv oranlarını analiz edipte mi söyledin ? Yaz güneşiyle ekim-kasım güneşinin aynı olduğunu bildiğin halde hangisi altında arabayı yıkatmak zararlıymış varmı bilimsel veri ? rekleftörlü camla reflektörsüz camın arasındaki sıcaklık farkını mı ölçtünde "sanki arasında ne kadar derece farkı oluyor" diyerek beni cahillikle suçluyorsun

Forum zıvanadan çıkmadı. İnsanların fikirleri; fikir yerine, senin fikirlerinle uyuşmadıkları için, onların fikirlerini sadece cahillik yastasıyla kalıba soktuğun cümleler olarak ortaya çıktı. Bizde sorun yok.

Ayrıca çalınma meselesine gelicem. Piyasada 2-3 paket sigara parasına bile alınabilecek bulunabilcek bu ürünü çalacak olan varsada ne diyim Allah akıl fikir versin mazot değil benzin değil beleş otomobil anahtarı değil sonuçta güneşlik çalmakla berhudar olacaksa onu Allaha havale ederim.

Ağlanılacak bi durumda yok ortada bu ürünlere zaten ihtiyacım yok evimin kapalı otoparkı var.

Alıntıları Göster

Amma boş beleş yazmışsın 😴.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: temlik

Amma boş beleş yazmışsın 😴.

Alıntıları Göster
    2 kişi konuşurken 3. Ye b'k düşer Maydonoz ol diyen mi oldu sana ?

Onun yazdığı mesajın benimkinin içeriğinden hiçbi farkı yok. Bunu anlamayacak kapasitedeysen geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ben de o parlak olanın a101 koçtaş bilmem ne marketlerde olanlarına baktım hep ufak oluyordu, Oto aksesuarcıların bol olduğu bir yerde görmüştüm baya geniş bi tane aldım çok iyi uydu. camın kenarlarında boşluk % 5 anca kalıyordur, tam oturuyor tucsonun ön camına. yani aksesuarcılarda değişik boyları bulunabilir, marketlerde hep standart.

bu arada vantuzla falan uğraşmıyorum, koruyucuyu cama dayayıp üstüne aracın güneşliklerini kapatıyorum, hani şu ruhsatı koydukları şeyler, tavanın ön kısmında duran menteşeli... çok pratik oluyor, binince de katlayıp arka koltuğa koyuyorum, her seferinde bagaja atmıyorum, sadece ailecek bir yere gidersek haftada bir o da.

çok doğru söylüyorsun markettir standart satan nettir öyle yerlerden alırsan boyutları iş görmüyor ben aldım 3 kez kötünün iyisini kullanıyorum şimdi.dediğini de anladım koy aleti güneşlikleri indir dursun ama bendekinde o kadar boy yok baya açık kalıyor üst kısmı astra j araç.gidecen bi oto aksesuarcıya elinde çeşit olan sanayi taraflarına falan ver kardeşim diyecen adam ayarlayıp verecek en güzel dediğin gibi de işte işe gidip gelmekten başka bir şey yapamadığımız için nete kalıyoruz ama almayacam bir daha netten konya gibi oto sanayinin deli olduğu yerde illa açacaklar yani bu hafta sonlarını.yeni tip dediğim kafama yatmadı ben onu katlayamam da.anam babamların şöyle çarşaf gibi olanlarından bulacam sanayide.

konu bana faydalı oldu umarım size de olmuştur sonuçta amaç 80 100 liralık şeylerle benim güneşliğim seninkini döver değil.memnun olan vardır olmayan vardır benim haberim yoktu biraz geç öğrenmişim ama otomobil genel bölümünde bulunmaması gereken bir konu olduğuna da inanmıyorum.sıcaklar hararet yaptı herhalde gerek yok tartışmaya burada herkes kendi doğrusunu bulabilecek bilebilecek yaşta.

• quote:

2 kişi konuşurken 3. Ye b'k düşer Maydonoz ol diyen mi oldu sana ?

Onun yazdığı mesajın benimkinin içeriğinden hiçbi farkı yok. Bunu anlamayacak kapasitedeysen geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    İki kişi konuşacaksan özelden konuşun, genel konu burası, herkese her yoruma açık…….

Boş beleş konuşmuşsun yine. Kapasite o kadar demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 30 Mayıs 2021; 17:55:26 >

• quote:

İki kişi konuşacaksan özelden konuşun, genel konu burası, herkese her yoruma açık…….

Boş beleş konuşmuşsun yine. Kapasite o kadar demek ki

Alıntıları Göster
    Kapasitesizliğinde onunla benim mesajım arasında en ufak fark olmayıp onun bilimsel veri vurgusu yaparken kendi mesajındada tek bir bilimsel verisi olmayan mesajına karşılık ikimiz yerine bana boş beleş konuşman demek. Kapasiteyi senden öğrenecek değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 30 Mayıs 2021; 20:56:33 >

• quote:

Kapasitesizliğinde onunla benim mesajım arasında en ufak fark olmayıp onun bilimsel veri vurgusu yaparken kendi mesajındada tek bir bilimsel verisi olmayan mesajına karşılık ikimiz yerine bana boş beleş konuşman demek. Kapasiteyi senden öğrenecek değilim

Alıntıları Göster
    Bir araba laf yapmışsın, ama yine boş beleş

• quote:

Bir araba laf yapmışsın, ama yine boş beleş

Alıntıları Göster
    Yav he he. Kılıçdaroğlu gibi muhalefet bile yapamıyosun yedin mesajları asqm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 31 Mayıs 2021; 3:28:3 >
  • quote:

Yav he he. Kılıçdaroğlu gibi muhalefet bile yapamıyosun yedin mesajları asqm .

Alıntıları Göster
    Uzaaa…….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 2 Haziran 2021; 19:35:14 >
  • Konu başlığını görünce aynı güneşlilten sipariş verdim fena olmadı. Arcım SUV ve ön cam geniş. Yinede güzel kapattı.
    Yeni Tip Ön Cam Güneşlikler.. Para Tuzağı mı yoksa Nimet mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.