Şimdi Ara

yeni topladığım HTPC sistemim(biraz uçuk oldu ama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

quote:

oğlunun yerinde olmak isterdim harbiden çok şanslı bir çocuk.

GS 'li olduğu için mi?:)))

hayır böyle sistemlere küçük yaşlarda erişme imkanı sağlayabildiği için
    fullhd lcd var mac pc var masaüstü pc var manyak bir htpc var şanslı tabii

Vallahi dostum,oğlumu yanına bile yaklaştırmıyorum.ne PC'nin ne de plazmanın.bunu yapmamın sebebi,oğlumun sisteme zarar vermesinden korktuğum için değil.zaten sistemi toplarken OCZ ramlerin birisinin soğutucu bloğunu kırdı.resimlere iyice bakarsanız görürsünüz ve hiç kızmadım.onun ne olduğunu bilmiyor ki,oyuncak zannetti:))plazmaya çok yaklaştırmıyorum çünkü radyasyon yayıyor,PC 'ye yaklaştırmıyorum daha yaşı küçük ve oyuna alışır diye.daha erken,ama Allah ömür verirse ileride inşallah hepsinden yararlanır.gerçi o zamana kadar ne yeni teknolojiler çıkar bakalım.Allah inşallah size daha iyisini versin.yalnız TV pıoneer 508XD,LCD değil sonra MAC 'im yok.o gördüğünüz yanlızca APPLE 23 inc MONİTÖR.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oğlunun yerinde olmak isterdim harbiden çok şanslı bir çocuk.

GS 'li olduğu için mi?:)))

hayır böyle sistemlere küçük yaşlarda erişme imkanı sağlayabildiği için
    fullhd lcd var mac pc var masaüstü pc var manyak bir htpc var şanslı tabii

Vallahi dostum,oğlumu yanına bile yaklaştırmıyorum.ne PC'nin ne de plazmanın.bunu yapmamın sebebi,oğlumun sisteme zarar vermesinden korktuğum için değil.zaten sistemi toplarken OCZ ramlerin birisinin soğutucu bloğunu kırdı.resimlere iyice bakarsanız görürsünüz ve hiç kızmadım.onun ne olduğunu bilmiyor ki,oyuncak zannetti:))plazmaya çok yaklaştırmıyorum çünkü radyasyon yayıyor,PC 'ye yaklaştırmıyorum daha yaşı küçük ve oyuna alışır diye.daha erken,ama Allah ömür verirse ileride inşallah hepsinden yararlanır.gerçi o zamana kadar ne yeni teknolojiler çıkar bakalım.Allah inşallah size daha iyisini versin.yalnız TV pıoneer 508XD,LCD değil sonra MAC 'im yok.o gördüğünüz yanlızca APPLE 23 inc MONİTÖR.

olsun yaw onun manyak bir çözünürlüğü var ama manyak oyun oynanır o monütörde. güle güle kullanın
    orada beyaz bir kasa var onun içindeki donanımlar nasıl yüksek mi bunlar gibi?

• Logitech dinovo edge klavyeye bir göz atmanı tavsiye ederim.
    bence çok seksi bir klavye.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 7 Mayıs 2008; 15:08:19 >
  • daha önce fiyatlara dikkat etmemiştim. 3650 lira tutmuş

diyelim ki hız takıntısı olmasaydı, htpc ye alternatif olarak
    bu parayla rahatlıkla bir ev sinema sistemi kurulabilir aslında.
    1) hdmi çıkışlı laptop (HP,Asus,Acer,MSI,LG)
    2) 5.1 hoparlör sistemi (HKTS 11)
    3) Orta halli bir av receiver (Yamaha rx-v461)
  • Hayırlı uğurlu olsun. Benim en çok merak ettiğim konu: KASA

Zalman'ın aldığınız bu kasası nasıl? Kumanda ve göstergesi? İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Zalman'ın yazılımı işletim sistemine tam uyum sağladı mı? Bu kasa ile tek tuşla sistemi açıp, TV kartından görüntü almak mümkün mü?
  • kasa botech wizbox ile aynı...
  • üstad on numara sistem toplamışsın helal olsun.bende gecenlerde pio 5080xa aldım umarım bir sistemde ben toplarım pio ya doyarım.
    verdiğin paraya laf eden olursa olsun sen canını sıkma önemli olan senin tatmin olmuş olmandır
  • arkadaşım sitemin öncelikle hayırlı olsun.Sistemde göze en çok çarpan bence blu-ray sürcünün eksik olması.böyle bir sistemde divx yada dvd izleyeceğim dersen benide çok üzersin.riplerle neden uğraştığını bilemiyorum ama bu gibi sistemler genelde Hd film için tercih ediliyor.bence diğer formatlarla zay etme ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth-Vader

Hayırlı uğurlu olsun. Benim en çok merak ettiğim konu: KASA

Zalman'ın aldığınız bu kasası nasıl? Kumanda ve göstergesi? İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Zalman'ın yazılımı işletim sistemine tam uyum sağladı mı? Bu kasa ile tek tuşla sistemi açıp, TV kartından görüntü almak mümkün mü?

ben kasayı çok beğendim.diğer sistemlerimle ve mobilyalarla uyum sağladı.işletim sistemi olarak XP-Pro kullanıyorum.ama Microsoft bu ayki pc dergilerinde yazıyordu,galiba haziranda XP 'nin satışına son verecekmiş ve 2009'da da desteğini çekecekmiş.bu yüzden belki Vista alabilirim.ama kasayla beraber gelen imon yazılımı günümüzdeki bütün işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor.evet uzaktan kumandadan tek tuşla açılıp kapatıyor,ama TV kartım olmadığı için bunu deneyemedim.kumandası çok iyi ve kullanışlı,hafif ve fonksiyonel.tuşları yumuşak,komutları hemen yerine getiriyor.size aşağıda linkini verdiğim yerden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=....ZM01.ayrıca sevgili Evren Bey de her türlü sorunuza cevap verir.bu işlerden de anlıyor.sistem toplayacaksanız mutlaka ondan fikir almanı tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Guns N Roses

arkadaşım sitemin öncelikle hayırlı olsun.Sistemde göze en çok çarpan bence blu-ray sürcünün eksik olması.böyle bir sistemde divx yada dvd izleyeceğim dersen benide çok üzersin.riplerle neden uğraştığını bilemiyorum ama bu gibi sistemler genelde Hd film için tercih ediliyor.bence diğer formatlarla zay etme ...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,Allah size daha iyisini versin.evet sistemi toplarken BD hiç aklıma gelmedi açıkcası.ama belki ileride nasip olursa alırım.ama son zamanlarda indirdiğim filimlerde seçici oluyorum.aradığım filimin varsa 720p formatını (4.5 GB)yoksa da en az 2 cd'lik(1.4 GB) olanlarını indiriyorum artık.bu rip olayı bende bir hobi.bazende alt yazı ve ses senkranizisyonu işiyle de uğraşıyorum.seviyorum ve zevk alıyorum bu işlerle uğraşmayı.yeri gelmişken konuyla alakası yok ama sizlere bir Player tavsiye edeceğim.bu Player ,aynı harici video processing cihazlar gibi,yazılımsal olarak bilgisayarın işlemcisini ve filtreler kullanarak De-interlacing,Noise Rediction ve Scalling yapıyor.ismi;Neuview Professional Player.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysndnz

üstad on numara sistem toplamışsın helal olsun.bende gecenlerde pio 5080xa aldım umarım bir sistemde ben toplarım pio ya doyarım.
    verdiğin paraya laf eden olursa olsun sen canını sıkma önemli olan senin tatmin olmuş olmandır

sevgili ysndnz ,şayet maddi durumunuz müsaitse mutlaka almanı tavsiye ederim bu 508XA'yı.İnşallah yakında 508 ile ayrıntılı bir inceleme yapacağım resimli olarak.o zaman daha iyi anlayacaksınız bu plazmanın değerini.şimdilerde 1:1 Pixelmampping ile ilgili yazı hazırladığımdan 508 için zamanım yok.sevgilerle
  • bi de güzel bir fullhd projektör oldu mu offf

kumandayı digital yapsalarmış daha hoş olurmuş ama bu da güzel kulanılışlı.

klavyeyi filmle kaplamışsın pislenmesin diye ama öyle de zor ve sıkıcı olmuyor mu sizin için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 9 Mayıs 2008; 0:29:45 >
  • quote:

bi de güzel bir fullhd projektör oldu mu offf

kumandayı digital yapsalarmış daha hoş olurmuş ama bu da güzel kulanılışlı.

klavyeyi filmle kaplamışsın pislenmesin diye ama öyle de zor ve sıkıcı olmuyor mu sizin için?

PROJEKTÖR olayına sıcak bakmıyorum.zaten 508XD olduktan sonra ona gerek yok.projektörün lambasına vereceğim parayla,sistemin eskiyen parçalarını değiştiririm.ayrıca çok uçuk modeller haricinde ,hiç bir projektör kuro'ların görüntü kalitesini yaklaşacağına inanmıyorum.bu uçuk modeller de zaten 10.000-70.000 $ arasında.elektronik hastasıyız dedikse o kadar da değil:))).HTPC de şimdilik xp kurulu ama bugün vista aldım.onu kurduktan sonra artık oyun işine el atacağım,o zaman bu streçi çıkartırım. bir de Logitech maus alacağım galiba.bu benim maus biraz zayıf kalacak oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2004 -- 9 Mayıs 2008; 12:23:11 >

• logitech MX revolution kullanıyorum kablosuz oyunlarda harika biraz tuzlu yalnız
  • quote:

logitech MX revolution kullanıyorum kablosuz oyunlarda harika biraz tuzlu yalnız

Tamam bu tam benim istediğim gibi,yalnız bu şarj edilebilir olması beni biraz düşündürüyor.zaman geçtikçe aynı cep telefonlarındaki gibi kısa zamanda bataryası bitmesin.pili ölünce ne yapacağım.yeni pilini nasıl bulacağım?
  • Logitech dinovo edge klavyeye bir göz atmanı tavsiye ederim.
    bence çok seksi bir klavye- touch pad li.
    Mouse olarak G7 yedek pilli ve sarjlı.

quote:

quote:

logitech MX revolution kullanıyorum kablosuz oyunlarda harika biraz tuzlu yalnız

Tamam bu tam benim istediğim gibi,yalnız bu şarj edilebilir olması beni biraz düşündürüyor.zaman geçtikçe aynı cep telefonlarındaki gibi kısa zamanda bataryası bitmesin.pili ölünce ne yapacağım.yeni pilini nasıl bulacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 9 Mayıs 2008; 13:56:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

Logitech dinovo edge klavyeye bir göz atmanı tavsiye ederim.

quote:

quote:

sevgili BAHADIRXIHSAN,bu modellerin normal kalem pilli olanları yok mu acaba?bu kendinden şarj olayını sevmiyorum.zamanla ölüyorlar.sonra yenisi de çok pahalı oluyor.aynı cep telefonları gibi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

Logitech dinovo edge klavyeye bir göz atmanı tavsiye ederim.

quote:

quote:

sevgili BAHADIRXIHSAN,bu modellerin normal kalem pilli olanları yok mu acaba?bu kendinden şarj olayını sevmiyorum.zamanla ölüyorlar.sonra yenisi de çok pahalı oluyor.aynı cep telefonları gibi.

diğerlerini bilmiyorum ama benim bu logitech mouse 1 sene oldu alalı maşallah halen bataryada sorun yok. hem üzerinde ne kadar seviye kaldığı 4 diş ile belirtiliyor.seviye düştüğünde 1 diş kalıp kırmızı oluyor.ayrıca logitech bugüne kadar 3 -4 kere yazılım update i yaptı. ve güncelledim daha verimli bir logitech yazılımı kullanıyorum tuş ataması otomatik hıza tepki veren orta tekerleke sahip. bence süper .yaklaşık 2 saat gibi doluyor oyun oynamazsan uzun bi süre gider ben oyun internet vb 2 - 3 gün gidiyor.

• Haklı olabilirsin ama 2 pilin bitmesi 1-2 yılı bulur diye umuyorum.

• hayirli olsun. ancak, oncelikle arastirip, ona gore bir htpc toplamak daha iyi olabilirmis. su an, biraz fazla bir harcama yapilarak, over-rated bir sistem toplanmis gibi gorunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.