Şimdi Ara

Yeni toplayacağım sistem (Öneri İstiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/853453/62f1d805-4fa1-41ba-8fa8-9cdccf53c84b.png

LİSTE ÜSTTE

Arkadaşlar ben bu sistemi toplicam ama bazı sorularım var
    bu ekran kartı bu kasaya sığar mı?
    güç kaynağı doğru bir karar mı?
    ekran kartında değişiklik yapsam hangi ekran kartını almalıyım(fiyatı aşmadan ve nvidia olması şartıyla)
    kasada değişiklik yapmicam hem işte hem evde kullanmak istiyorum(mini masaüstü veya dizüstü önermeyin)
    ve en ucuz olarak hangi firmadan bulabilirim bu parçaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir68 -- 19 Mart 2015; 7:26:58 >

• demir68 D kullanıcısına yanıt
    Topladigin sistem fazlasiyla yalnis olmus. Cogunluk oyun icin olacaksa sistem i7 (k) islemci alma i5 4460al ekran kartini gtx970 e cikart. Kasani commander midi atx pencereli 700w kasa al +80verimlilikli.
    Ram 4gb asla yetmez. En az 8 olmasi lazim. Corsair 2x4gb pro al.
    Bide anakartini msi gaming 3 yap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toygarx0000 -- 19 Mart 2015; 4:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş öncelikli bi sistem istiyorum oyun için değil ram önerini dikkate alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir68 -- 19 Mart 2015; 5:35:01 >
    Psu yu değiştirmenizi öneririm. Ufak(mATX) kasa kullanacaksınız psunun kesinlikle ama kesinlikle full modular(Kullanmayacağınız kabloların çıkarılabilir) olması lazım. O ufacık kasanın içi zaten tıklım tıklım olucak birde psudan ayrılamayan gereksiz uzun kablolar eklendiğinde tam işkenceye dönüşür. O gereksiz kablolar hava akışını engelleyip parçaların daha fazla ısınmasınada sebep olabilir.

Kendim buna benzer bir sistem topladığımdan biliyorum.
  • hangi işler için kullanacağımı söylememişim: after effects,photoshop,3dmax programları için topluyorum işlemci ekran kartı kombinesi hakkındada fikir almak isterim.
    PSU hakkında arkadaşımın söylediğini dikkate alıcam
    anakart iş icin fazla olmus

h81 anakart alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.