Şimdi Ara

Yeni Topluyacağım Bilgisayara Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim herşeyi ayarladım fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım.Sistemim şu şekilde ;
     Yeni Topluyacağım Bilgisayara Ekran Kartı Tavsiyesi

Sistemime göre hangi ekran kartını almalıyım veya sizin önericeğiniz ekran kartı modelleri nelerdir?
    Ekran kartı için verebilceğim fiyat 850 tldir.

Düşündüğüm ekran kartı modelleri ; MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Evga GTX760 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı

MSI R9 380 GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Sapphire R9 280X DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Birde Eski Harddiskimi yeni kasaya takarken formatmı atmam gerek yoksa windowsu baştan kurucam ?

• cly41 C kullanıcısına yanıt
    R9 380 uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem dengesiz olmuş 600w çok fazla o sisteme. Alacaksanız 500w yeter o sisteme i3 alın ekran karını da 380x filan yapın 760 eskidi artık.
    Anakartı msi H81M Pro VD ile değiştirmeni öneririm ekran kartı olarak Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC alabilirsin.Kasayı ve psu yu ayrı almanı öneririm.

• msi ile sapphire arasında ne fark var sapphirenin nitro x-dual oc r9 380 ekran kartı ile msi r9 380 ekran kartı ile nerdeyse aynı fiyat fakat msi 2gb 256 bit sapphire 4gb?
    Aralarında soğutma vb. olarak bir fark yok ikisinde de backplate var.Bu saatten sonra 2 GB alınmaz bu yüzden Sapphire R9 380 Nitro 4 GB

• teşekkür ederim anakartı dediğin gibi alıcam ve ekran kartınıda vatanda çalışan kişilere sorduktan sonra r9 380 de karar kıldım
  • Peki r9 380 ekran kartı için 500 W PSU yeterlimi bir arkadaş 600 w ın cok fazla olduğunu söylemiş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.