Şimdi Ara

Yeni tospaga aldık ama bişi var sanki ? [SS]'li !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni tospaga aldık ama  bişi var sanki ? [SS]'li !

anneme bu siyah şeye tospaga toprağı diye satmışlar doğrumu acaba kazıkmı yedi annem bide hayvana zarar verirmi bu şey ?
    bide bu o ölüm kafeslerinden mi ? fanus değil ama :S

• UP :S
  • merhaba nicke bak
  • Şu anda hayvanı beslediğin şeye ölüm fanusu denir bunun içinde soğuk suda uzun süre sağlıklı yaşaması mümkün değil.Ufak 1 akvaryum ve ısıtıcı al bence.O verdikleri kumda kara kaplumbağaları içindir.
  • o siyah seyleri yer onlar ayrıca biraz büyüyünce o taslarıda yer
  • Ölür o yakında
  • biraz daha su koy. dün bir kaplumbağam öldü. biraz zaman geçsin cam kap alacağım. yazık oluyor böyle.
  • bende 2 hafta önce aldım 1 dişi 1 erkek aldım ölüm fanusu denen kapta besliyorum biraz büyüyünce akvaryuma geçirmeyi planlıyorum ama yem yediklerini hiç görmedim şuan
    kış uykusuna yatıyolarmış 3-4 gün uyuyolarmış ve uyuduğu zaman suyunun ılık olması lazım yok ölüyorlarmış
  • İlk başta aldığında sırtını kaplayacak kadar bir su koyman yeterli. Ayrıca verdikleri yemleri günde 2tane öğün olarak kırıp toz haline getirerek at. Yoksa yiyemez. Onun dışında o taşlardan kurtul derim Toprak hakkında bir bilgim yok. Ayrıca büyüdüklerinde çok kötü bir koku yapar ve leğene bile sığmazlar kendilerini dışarı atarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bende 2 hafta önce aldım 1 dişi 1 erkek aldım ölüm fanusu denen kapta besliyorum biraz büyüyünce akvaryuma geçirmeyi planlıyorum ama yem yediklerini hiç görmedim şuan
    kış uykusuna yatıyolarmış 3-4 gün uyuyolarmış ve uyuduğu zaman suyunun ılık olması lazım yok ölüyorlarmış

uyuduklarına emin misin ölmüş olmasın
  • quote:

bende 2 hafta önce aldım 1 dişi 1 erkek aldım ölüm fanusu denen kapta besliyorum biraz büyüyünce akvaryuma geçirmeyi planlıyorum ama yem yediklerini hiç görmedim şuan

Geçmiş olsun uyuduklarında yeniden uyanmıyorlar diye duymuştum.
  • şuan minnacık oldugu için bunda besliyorum 1 tane kaplumbağa için akvaryum alıcak durumum yok büyürse alırız bi tane tombiş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

quote:

Geçmiş olsun uyuduklarında yeniden uyanmıyorlar diye duymuştum.

yok uyudu demedim zaten
    baytar bi tanıdığımız var ona sormuştum o demişti kış uykusuna yatarsa sorunlu olabilir diye

• sana düzgün cam bi kap, akvaryum olabilir, su ısıtıcısı ve temizleme motoru lazım. özellikle suyun sıcak olması çok önemli yoksa hastalanıyolar üşütüp. benim ısıtıcım kırıldı 1 ay önce, kaplumbağam hastalandı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.