Bildirim
Yeni tospaga aldık ama bişi var sanki ? [SS]'li !
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
UP :S -
merhaba nicke bak -
Şu anda hayvanı beslediğin şeye ölüm fanusu denir bunun içinde soğuk suda uzun süre sağlıklı yaşaması mümkün değil.Ufak 1 akvaryum ve ısıtıcı al bence.O verdikleri kumda kara kaplumbağaları içindir. -
o siyah seyleri yer onlar ayrıca biraz büyüyünce o taslarıda yer -
Ölür o yakında -
biraz daha su koy. dün bir kaplumbağam öldü. biraz zaman geçsin cam kap alacağım. yazık oluyor böyle. -
bende 2 hafta önce aldım 1 dişi 1 erkek aldım ölüm fanusu denen kapta besliyorum biraz büyüyünce akvaryuma geçirmeyi planlıyorum ama yem yediklerini hiç görmedim şuan
kış uykusuna yatıyolarmış 3-4 gün uyuyolarmış ve uyuduğu zaman suyunun ılık olması lazım yok ölüyorlarmış -
İlk başta aldığında sırtını kaplayacak kadar bir su koyman yeterli. Ayrıca verdikleri yemleri günde 2tane öğün olarak kırıp toz haline getirerek at. Yoksa yiyemez. Onun dışında o taşlardan kurtul derim Toprak hakkında bir bilgim yok. Ayrıca büyüdüklerinde çok kötü bir koku yapar ve leğene bile sığmazlar kendilerini dışarı atarlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
bende 2 hafta önce aldım 1 dişi 1 erkek aldım ölüm fanusu denen kapta besliyorum biraz büyüyünce akvaryuma geçirmeyi planlıyorum ama yem yediklerini hiç görmedim şuan
kış uykusuna yatıyolarmış 3-4 gün uyuyolarmış ve uyuduğu zaman suyunun ılık olması lazım yok ölüyorlarmış
uyuduklarına emin misin ölmüş olmasın -
quote:
kış uykusuna yatıyolarmış 3-4 gün uyuyolarmış ve uyuduğu zaman suyunun ılık olması lazım yok ölüyorlarmış
Geçmiş olsun uyuduklarında yeniden uyanmıyorlar diye duymuştum. -
şuan minnacık oldugu için bunda besliyorum 1 tane kaplumbağa için akvaryum alıcak durumum yok büyürse alırız bi tane tombiş için -
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
quote:
Geçmiş olsun uyuduklarında yeniden uyanmıyorlar diye duymuştum.
yok uyudu demedim zaten
baytar bi tanıdığımız var ona sormuştum o demişti kış uykusuna yatarsa sorunlu olabilir diye
-
sana düzgün cam bi kap, akvaryum olabilir, su ısıtıcısı ve temizleme motoru lazım. özellikle suyun sıcak olması çok önemli yoksa hastalanıyolar üşütüp. benim ısıtıcım kırıldı 1 ay önce, kaplumbağam hastalandı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X