Şimdi Ara

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Sınıfının kralı kesin ve net.
    Donanımlarıyla sınıfında tek. Ayrıca CarBuyer incelemesinde arka koltuklarda ortada kol dayama vardı, ama donanım listesinde göremiyorum.

Ayrıca Doblo PREMIO BLACK 1.6 105 HP MJET EURO 5 69.110 Tl.

Caddy Comfortline 1.6 TDI 102 PS 62.720 TL

Caddy Sportline 2.0 TDI 140 PS 67.160 TL

Tourneo Connect Titanium 1.6 TDCi 115 PS 65.700 TL.

Sorum şu, bu araçların hepsi bu fiyatlara alındığında ruhsatta ticari araç mı yazacak? Eğer öyleyse Hususi olması için ek ücret olarak ne kadar ödeniyor?

Hocam Hususi olarak geçiyor kullanım amacı ruhssatta. Ayrıca Panelvan olarak geçiyor.

Hususi kamyonette olabiliyor hususi olmasi otomobil olmasi anlamina gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten çoğu kapak jantlı,siyah tamponlu satılacak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli artisi aldığı 5 yıldız , guvenlik konusunda eksigi yok.

Ford olunca sürüş dinamiklerine peşinen güvenilebilir.

Donanımı da iyi , hacim bagaj desen o biçim ,geriye kalıyor fiyat... Rekabetçi bi fiyatla sınıfının en tercih edilesi aracı olur

• Comfortline caddynin 62.490 a satış fiyatının yanında caddyden üstün bir araç olarak gözüken yeni connect titaniumun 65.700 e satılması gayet normal. Bence iyi fiyatlandırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Comfortline caddynin 62.490 a satış fiyatının yanında caddyden üstün bir araç olarak gözüken yeni connect titaniumun 65.700 e satılması gayet normal. Bence iyi fiyatlandırma.
    uzun zamandır beklediğim bir araçtı ama fiyat düşündürüyor biraz beni 60 civarı olsa beklemeden gidip kapora verip ilk arabayı bağşayacaktım

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı

bide modeller sekmesinde titaniumun iç resim görseli çok bozuk şok oldum ama sonra farkına vardım herhalde resim hatalı

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı
     YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı

• Arac güzel. Fiyat düşündürücü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Arac güzel. Fiyat düşündürücü.
    Doblo zaten sınıfında kafaya oynayan bir model, TOFAŞ ı a da sırtlıyor resmen. Ford un bu modeli bu fiyatlarla Dobloyu zorlamayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

En önemli artisi aldığı 5 yıldız , guvenlik konusunda eksigi yok.

Donanımı da iyi , hacim bagaj desen o biçim ,geriye kalıyor fiyat... Rekabetçi bi fiyatla sınıfının en tercih edilesi aracı olur

evet en önemli ayrıntı bu bencede ford bunun üzerinde durur reklamını yaparsa iyi satar .ranger da 5 yıldız almıştı .ford ticaride atağa kalktı :)

bunların hız sınırı muayene otomobil gibimi oluyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

En önemli artisi aldığı 5 yıldız , guvenlik konusunda eksigi yok.

evet en önemli ayrıntı bu bencede ford bunun üzerinde durur reklamını yaparsa iyi satar .ranger da 5 yıldız almıştı .ford ticaride atağa kalktı :)

bunların hız sınırı muayene otomobil gibimi oluyor acaba.

Alıntıları Göster
    Benim de merakla beklediğim bir araç. Fakat fiyatı yerseniz fiyatı olmuş. Fiyatın yükselmesi binek niyetiyle kullanılacak ticari arabalar için handikap olacaktır. ZAten binek te alternatiflerin artması ve ticari araç fiyatlarının artması ticari araç satışlarını düşürmekte. Türkiye'de özellikle Koç grubu bu işten iyi paralar kazandı. %15 OTV ile %40 OTV fiyatına ticari araç satılar millete. Aracın fiyatı bana göre yüksek. Donanım ticari araca göre iyi fakat binek (C-Max) gibi bir araca göre yüksek. Otomatik ve 7 kişilik versiyonu gelmedikten sonra pazarda çok birşey yapma şansı yok. Otomatik ve 7 Kişilik versiyonlar da gelmeyecektir diğer modellerin önüne geçmesin diye. Araç zaten ithal olduğu için bu saatten sonra Koç'ta fazla üzerine düşmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

uzun zamandır beklediğim bir araçtı ama fiyat düşündürüyor biraz beni 60 civarı olsa beklemeden gidip kapora verip ilk arabayı bağşayacaktım

bide modeller sekmesinde titaniumun iç resim görseli çok bozuk şok oldum ama sonra farkına vardım herhalde resim hatalı

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı

Fotoğraflar hatalı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Benim de merakla beklediğim bir araç. Fakat fiyatı yerseniz fiyatı olmuş. Fiyatın yükselmesi binek niyetiyle kullanılacak ticari arabalar için handikap olacaktır. ZAten binek te alternatiflerin artması ve ticari araç fiyatlarının artması ticari araç satışlarını düşürmekte. Türkiye'de özellikle Koç grubu bu işten iyi paralar kazandı. %15 OTV ile %40 OTV fiyatına ticari araç satılar millete. Aracın fiyatı bana göre yüksek. Donanım ticari araca göre iyi fakat binek (C-Max) gibi bir araca göre yüksek. Otomatik ve 7 kişilik versiyonu gelmedikten sonra pazarda çok birşey yapma şansı yok. Otomatik ve 7 Kişilik versiyonlar da gelmeyecektir diğer modellerin önüne geçmesin diye. Araç zaten ithal olduğu için bu saatten sonra Koç'ta fazla üzerine düşmeyecektir.

Otomatik vitesler önce Yeni Focusla birlikte gelicek. Aralık ayında ya da 2015 başında. 2015 modellerde otomatik vites seçeneğide olacak Yeni Connectlerde. Tabi ithal edilir mi bilinmez :)

• ersinbektas kullanıcısına yanıt
    evet siteden alınca öyle oldu :) ford hatalı yani düşünün araba nasıldır :)
  • quote:

Kocaelide ve İstanbulda test araçları var. Ancak daha satışa başlanmadı araçlar, galeride yok daha.
  • quote:

quote:

Kocaelide ve İstanbulda test araçları var. Ancak daha satışa başlanmadı araçlar, galeride yok daha.

aradım sordum daha gelmedi dedi yeniyoldaki ford
  • Bir caddy olamaz

• ersinbektas kullanıcısına yanıt
    yenilerde hiç görüşmedim bayramdan önce otokoç ta yok dedi ama ben tiguan aldım bununla ilgili hayalleri kapattım tamamen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Bir caddy olamaz

Surdun mu yeni connecti caddy olamaz diye yorum yaptin.tahmin edeyim caddy sahibisin.sifir alipta fan acan caddy

• quote:

Orijinalden alıntı: santa FE

quote:

Bir caddy olamaz

Surdun mu yeni connecti caddy olamaz diye yorum yaptin.tahmin edeyim caddy sahibisin.sifir alipta fan acan caddy

Hehe fan sesi bile tok cok mutluyum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: santa FE

quote:

Bir caddy olamaz

Hehe fan sesi bile tok cok mutluyum

Alıntıları Göster
    Yeni Tourneo Connect Bursa'da bayilere geldi (1'er adet Delux)

Bolca adi sert plastikler kullanilmis.
    Ust raflara esya koyarsak bir kac yila dokulur
    İsiklari acmak icin dokundugumuz dugme bolumu oynuyor ayip Ford !

Kapilarin kapanma sesi rezalet. Eski buyuk transitlerin kapi sesi var icerden. Disaridan duymuyorsunuz bu sesi.
    Kapi icine lastik fitil vs bisey koyar insan en azindan ses emilir.

Tasarim olarak on kisim guzel kasli buyuk ve sert duruyor. Arka icin ayni seyleri soyleyemem. Jantlar buyumus. Arkalarda yari bagimsiz suspansiyonlar mevcut.
    Donanim olarak tatminkar. Kagit uzerindeki Titanium modeli donanim olarak baya dolu
    Test surusleri ve titanium araclar ay sonu geliyormus.

Eski Connectler kadar satilir mi bilmiyorum. Bana gore eski Connect daha saglam kaliteli duruyor. Simdiki biraz daha narin
    Artik yeni fenomen Tourneo Courier olur.

Bu fiyatlara almam ben otomobillere yonelirdim. Eskilerin degeri baya articak gibi. Galeride 45 bine ikinci el silver 90 beygirlik 2013 model 19000 km de arac satildi...
    Arka raflar kapakli ilginc ama yumusak kullanmak lazim. Saklama icin guzel kullanisli. Arka bagaj kapagi hafiflemis eskisi gibi agir degil. Bagaj ortusu (plastik) kaldir at cope

• quote:

Yeni Tourneo Connect Bursa'da bayilere geldi (1'er adet Delux)

Bolca adi sert plastikler kullanilmis.
    Ust raflara esya koyarsak bir kac yila dokulur
    İsiklari acmak icin dokundugumuz dugme bolumu oynuyor ayip Ford !

Kapilarin kapanma sesi rezalet. Eski buyuk transitlerin kapi sesi var icerden. Disaridan duymuyorsunuz bu sesi.
    Kapi icine lastik fitil vs bisey koyar insan en azindan ses emilir.

Tasarim olarak on kisim guzel kasli buyuk ve sert duruyor. Arka icin ayni seyleri soyleyemem. Jantlar buyumus. Arkalarda yari bagimsiz suspansiyonlar mevcut.
    Donanim olarak tatminkar. Kagit uzerindeki Titanium modeli donanim olarak baya dolu
    Test surusleri ve titanium araclar ay sonu geliyormus.

Eski Connectler kadar satilir mi bilmiyorum. Bana gore eski Connect daha saglam kaliteli duruyor. Simdiki biraz daha narin
    Artik yeni fenomen Tourneo Courier olur.

Bu fiyatlara almam ben otomobillere yonelirdim. Eskilerin degeri baya articak gibi. Galeride 45 bine ikinci el silver 90 beygirlik 2013 model 19000 km de arac satildi...
    Arka raflar kapakli ilginc ama yumusak kullanmak lazim. Saklama icin guzel kullanisli. Arka bagaj kapagi hafiflemis eskisi gibi agir degil. Bagaj ortusu (plastik) kaldir at cope

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.