Şimdi Ara

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinoplu

Bir caddy olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 9 Ekim 2014; 18:23:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyaz renkte olan connectin baska resimler varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Beyaz renkte olan connectin baska resimler varmı acaba ?

Beyaz Connect'in başka foroğrafını çekmedim. İçi aynı. Arka tampon kapı korumaları siyah plastik.
  • Courier varken asla alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiye gelen araçların rengi sizce'de kötü değil'mi arkadaşlar arabalar çok çirkin durmuş

edit: arkadaşlar aşağıdaki connect amerikan versiyon'mu ? arka stoplar daha uzun ve araç sanırım direksiz.

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 9 Ekim 2014; 19:33:07 >
  • 2.el mondeo alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Bayiye gelen araçların rengi sizce'de kötü değil'mi arkadaşlar arabalar çok çirkin durmuş

edit: arkadaşlar aşağıdaki connect amerikan versiyon'mu ? arka stoplar daha uzun ve araç sanırım direksiz.

YENİ TOURNEO CONNECT//ANA KONU. TÜM PAYLAŞIMLAR BURADA.Türkiye Donanım Listesi Açıklandı

7 kişilik versiyonu bu fotoğraftaki Connect

• merhaba arkadaslar hepinize saygılar selamlar . balıkesir edremitte yasıyorum. 16 mart 2016 yani iki hafta önce ford tourneo connect dizel otomatik aldım. sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğimce cevaplarım.
  • Slm hayırlı olsun arkadaşım ceddy otamatigi ile kıyaslıyor um almayı düşünüyorum ikisinden birini yakıt nedir acaba ceddy az yakıyor diye biliyorum tsk

• deepblue10 D kullanıcısına yanıt
    dizel otomatik hususi olarak mı geçiyor ticari mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 12 Haziran 2016; 2:41:43 >
  • deepblue10 D kullanıcısına yanıt
    Aradan bir yıl geçmiş ama uzunca izlenimlerini aktarabilirmisin hocam. Çok youm bulamadım araç hakkında
  • Bu model ölü doğdu sanki

• Tutmadı sanırım. Yorum yapan kullanıcı yok.

• Otomatik vitesin performansı, vites geçişleri, yakıt tüketimi nasıl?
  • brody77 B kullanıcısına yanıt
    Konunun geçmişine bakarsak yaklaşık 8 ay sonra sorunuza birileri cevap yazabilir. O da belki...

• Şirket aracı olarak hem eski hemde yenisini kullandım.

Yenisinin motorunun çekişi biraz zayıf, anlaşılan yakıt ekonomisi hedeflemişler ama gücü ticari kullanım için güç az olmuş. Eskisi 1.9 lt motor biraz yakıyordu ama yeteri kadar güçlü idi ve dayanıklı araba idi.

Ayrıca esas amacı ticari olan bir arabaya bu kadar aksesuar koymaları fiyatını gereksiz arttırmış ve arıza olasılığını arttırmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.