Şimdi Ara

>>YENİ TOURNEO CUSTOM TEST<< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
27.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım 53.000 km oldu. 2 yıl içerisinde çok problemim olmadı sadece bakım masrafları yaptım. yakıt halen şehir dışı 8.0-9 litre arasında şehir içi 10-11.5 lt. araç üzerinde halen orijinal lastikleri ve balataları var. sadece 1 kez lastikleri ön arka yaptım. bakıma 15.000 de bir soktum normalde 20.000 bakım aralığı. kesinlikle başarılı bir araç.
  • Bak bu araç güzel işte.
    Bir farkı var en azından. 8+1 Kişi üstelikte ruhsatı otomobil olarak çıkıyor. Geniş araç için hiç düşünmeden alabilirim.
  • 2013 model tourne custom kullanıyorum 2013 model temmuz çıkışlı şu anda 245 binde soru larınız varsa cevaplaya bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroblack -- 17 Kasım 2015; 9:08:30 >
  • ohc O kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Gölcük te üretiliyor. Büyük yüzde si yerli malı yedek parça bayağı ucuz yedek parça için servise mahkum değilsiniz.

• Motoru pejo,Citroën,jaguar,land rover de kullanılıyor yedek parça bayağı ucuz bence çok iyi ve kaliteli kronik soruları var düzeltilebilir biliyor bendeki 2013 model 245 binde.

• Euro 5 partikül fitiresi şehir içinde sorun iptali mümkün yağ sogutucu,yağ pompası,debriyaj pedalı tamir takımı,belli aralıklarda değiştirilmeli hareketli volan sorun düz volanda çevire biliyorsunuz v.s

• Yolda banamisin demiyor savurmak mümkün değil bayağı dolu lux bir araçta olmayan çok şey bunda vartek dezavantajları İstanbul şehir içi 10 lt aşağı düşmüyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.