Şimdi Ara

Yeni toyota avensis (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Auris güzel araba, güzelll.Özellikle de yollarda bu fotoğraflardan çok daha güzel duruyor. Şu an biraz nakit olsa, hemen benim aracı en alt modeliyle değiştirirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ben yinede sevmezdim

quote:

Şöyle satılsa severdiniz ama aurisi

Yeni toyota avensis

Canin sagolsun senden degerli degil ya

allah razı olsun hocam sonuçta tasarım göreceli bir şey ama toyota göze daha hoş gelen tasarımlar yapmalı çünkü toyota basit bir marka değil ve toyota kendine yakışanı yapmalı, onun için tasarım konusunda biraz daha iddialı olmalı diye düşünüyorum..

• Ama toyota birde tasarimi mukemmel yapsa baska marka satilmaz o yuzden biraz iddaasiz modeller yapiyor
    Saka saka kimse cikismasin hemen..
    Tasarim isi zevk isi dedigin gibi hocam
    Kimse kimseye niye begeniyorsun ya da begenmiyorsun diyemez elbette

Bu arada ilker67 arkadasim;
    Bence en alt modeli yani class modeli hiç düşünme malzeme kalitesi vs. çok farklı ve kalitesiz.. En düşük comforttan başla bence bakacaksan eğer Classı genelde şirketlere satıyorlar özellikle corollada

• Geçen sene Aralık ayında Class modelini 8.000YTL artı kasko da onlardan değiştiriyorlardı ama bir rahatsızlıktan ötürü hastane masrafları filan vardı cesaret edemedim. Aslında fena olmazdı çünkü Class da bile 4 hava yastığı,cd çalar vs vardı.Benim araçta 2 hava yastığı var mesela.
    Şimdi konusu geçince Toyota'nın sitesine baktım,Auris fiyat listesinde Class modeli görünmüyor zaten.Şu an değiştirmeyi düşünmüyorum, 3-4 sene daha kullanırım arabamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 15 Aralık 2008; 23:57:22 >
  • ben beğendim.d sınıfı havası kazanmış bence eskiye nazaran.
  • quote:

Ama toyota birde tasarimi mukemmel yapsa baska marka satilmaz o yuzden biraz iddaasiz modeller yapiyor

bende onun için diyorum toyota kendine yakışanı yapmalı ve göze daha hoş gelen tasarımlara imza atmalı, olaya benim gibi teknik olarak bakanlar için tasarım sonra gelir ama bazı insanlar varki sırf tasarımı için alıyor aracı ama ben işin teknik detaylarını incelerim mühendislik detayları.. tasarıma sonra bakarım..

önceden de bahsettim toyotanın auris için güzel bir sloganı vardır "dışardan içe doğru değil, içten dışa doğru tasarlanan otomobil" gibi bişeydi aslında bu çok güzel bişey evet tasarım görecelidir ama tasarımı yapayım derkende otomobilin fonksiyonelliğini öldürmekte doğru bişey değil, mesela tasarımı için bir otomobil alırsın ama bagajına bişey koymaya kalktığın zaman yüksek yükleme eşiği ve dar yükleme ağzı sizi sinir eder, geri giderken arka görüşünüz nerdeyse sıfır olur..

yani toyotanın "dışardan içe doğru değil, içten dışa doğru tasarlanan otomobil" sloganıda bir nevi bunu ifade ediyor, evet güzel vede şık olmalı ama fonksiyonelliği öldüren bir tasarımı ben şahsen tartışırım çünkü amaç fonksiyonelliği hiçe saymaksa böyle tasarımı her marka yapar ama ortada sadece güzel tasarımlı araçlar olur okadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 16 Aralık 2008; 0:08:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Ama toyota birde tasarimi mukemmel yapsa baska marka satilmaz o yuzden biraz iddaasiz modeller yapiyor

bende onun için diyorum toyota kendine yakışanı yapmalı ve göze daha hoş gelen tasarımlara imza atmalı, olaya benim gibi teknik olarak bakanlar için tasarım sonra gelir ama bazı insanlar varki sırf tasarımı için alıyor aracı ama ben işin teknik detaylarını incelerim mühendislik detayları.. tasarıma sonra bakarım..

önceden de bahsettim toyotanın auris için güzel bir sloganı vardır "dışardan içe doğru değil, içten dışa doğru tasarlanan otomobil" gibi bişeydi aslında bu çok güzel bişey evet tasarım görecelidir ama tasarımı yapayım derkende otomobilin fonksiyonelliğini öldürmekte doğru bişey değil, mesela tasarımı için bir otomobil alırsın ama bagajına bişey koymaya kalktığın zaman yüksek yükleme eşiği ve dar yükleme ağzı sizi sinir eder, geri giderken arka görüşünüz nerdeyse sıfır olur..

yani toyotanın "dışardan içe doğru değil, içten dışa doğru tasarlanan otomobil" sloganıda bir nevi bunu ifade ediyor, evet güzel vede şık olmalı ama fonksiyonelliği öldüren bir tasarımı ben şahsen tartışırım çünkü amaç fonksiyonelliği hiçe saymaksa böyle tasarımı her marka yapar ama ortada sadece güzel tasarımlı araçlar olur okadar...

Icinde hersey kullanisli ve fonksiyonel gercekten.. Şu ana kadar aracın içine binen herkes beğendi, göstergeler de dahil...
    Diger soylediklerinede sonuna kadar katiliyorum.. Toyotanın tasarımları biraz iddaasız bu konudada haklısın...

Auris mühendislik olarak sınıfında iyi bir yerde.. Şanzımanın biraz güncelleştirmeye ihtiyacı var birde keşke motoru dediğim gibi alt devirlerde biraz daha canlı olsa.. Eksiklikleri olmasıda normal.. Sonuçta C sınıfı bir araç

İlker67, hocam geçmiş olsun bu arada. Ben Comfort 1.6 MMT yi geçen sene yıl sonunda 32 milyar gibi bir rakama aldım aracın kasko değeri 35 milyar gibi bir rakam. Yani benim gibi ucuza yıl sonunda kalmış bir araç bulursanız çok karlı bir alışveriş olabilir

• güzel olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.