Şimdi Ara

Yeni toyota avensis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coralla daha oturaklı görünüyor bundan..Tabi canlı görmek lazım..
  • beklediğimize değmicek gibi...
  • önü kötü olur diye bekliyorduma ama kötü gelmedi bana...bir de çıplak gözle görmek lazım.
  • arkası güzel olmuş :) ön taraf ıyhhhh yani :S
  • Sınıfının ağırlığını belli edemeyen saçma sapan bir araba olmuş, keşke değişmeseydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

arkası güzel olmuş :) ön taraf ıyhhhh yani :S

sayfayı açtığımda aynısı dedim
  • güncel kasa zaten tipsiz.bu ondanda tipsiz valla.gitgide bozuyor avensisi toyota.T22 yi tek geçerim
  • Önü daha güzel olabilirmiş.
  • Ne zaman türkiyede olur? motorlar neler? fiyatlar ne olacak ? bunlar belli mi
  • Auris'in derdi arka farları, şekilsiz ve şişko, onun dışında çok güzel bir araç. avensis'e gelince önden daha agresif olmalıydı ayrıca iç mekanda biraz farklılık, tasarım adına bişeyler olmalıydı aracın içi 90 model gibi duruyor, direksiyon sanki insigniadan alınmış, honda accordu tek geçerim bu sınıfta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday -- 13 Eylül 2008; 10:01:59 >
  • Gazeteden çektiğim bir kare..

Yeni toyota avensis
  • bence bu araç canlı çok daha güzel görünür yeni motorları ve fiyatlarıylada çok can yakacak gibi
  • 1.6 132 hp'yi çok merak ediyorum.
  • Bizim 124 beygirliklerin alt devirlerdeki cansizligini hallettilerse 132 cok basarili bir motordur eminim.
    Aurisin 124 beygir oldugu 100 km den sonra belli oluyor daha cok 100 km ye kadar 110 beygir arac gibi
  • toyota tasarım konusunda italyanlardan ders almalı
  • vayy.. harika olmuş müthiş olmuşşş.. dedirten bir tasarım değil zaten toyota son dönemde tasarım sıkıntısı çekiyor bu açık aynen renault gibi yeni çıkan otomobillerinde heyecan yok yeni bişey yok aurise bakın sanki yıllardır piyasada gibi, bence toyota bu tasarım konusunu oturup düşünmeli..
  • Şöyle satılsa severdiniz ama aurisi

Yeni toyota avensis

Yeni toyota avensis

Yeni toyota avensis

Yeni toyota avensis

• ben yinede sevmezdim

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Şöyle satılsa severdiniz ama aurisi

Yeni toyota avensis

• avensiste auiriste hiç fotojenik değil fotoğraflarda çok çirkin gözüküyor odun gibi araba doblo benzeri bi önyüzü var arkada farksız tavan kısmının eğimi az estetik katıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ben yinede sevmezdim

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Şöyle satılsa severdiniz ama aurisi

Yeni toyota avensis

Canin sagolsun senden degerli degil ya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.