|
Yeni Toyota GR Corolla tanıtıldı: 300 beygir güç ve AWD sistem
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şöyle bir baktım bakmasaydım daha iyidi yine ülkenin durumuna saydırdım emeğe geçen herkese teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel olmuş ama param olsa, bunun yerine Golf 8 R alırdım.
almanya fiyatı Corolla GR : 40 bin euro
Golf 8 R : 52 bin Euro
pardon bu fiyat corolla hibrid 2.0 vvti Corolla GR sport fiyatı imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 1 Nisan 2022; 14:7:16 > -
Bize de 1.5 atmosferik kağnıyı dayasınlar. Araba dediğin en az şu güçlerde olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaris GR bence daha sevimli fakat bu da güzel olmuş, sadece ön farları biraz daha kısaltsalar iyiydi, böyle sedana benziyor önden
-
Hem performans hem yalıtım, hem günlük kullanım için Gazoo racing corolla almazdım. Golf 8 R alırdım. Bunun da performansı yakında video sitelerine düşer. O zaman daha net kıyaslamalar görülebilir. Şu an bir şey demek zor. Yalıtım konusunda eli zayıf olduğuna kesin gözüyle bakıyorum.
-
performans olarak yolda Golf 8 R'ın sadece arka plakasını okur.
-
Allah bilir Yaris GR'deki gibi motor 1618 cc'dir, 19 cc yüzünden bizde ÖTV'si %80 yerine %150 olacağı için getiremezler...
-
Onun için saçma vergilendirme sistemimizin değişmesi gerekiyor. Örneğin Mercedes Benz CLS 400D 340 beygir, 700 tork üreten 3.0 Dizel motoru ile 100 km'ye şehir içinde 6 lt, şehir dışında 4 lt yakıyor. Artık büyük motorlar çok daha çevreci ve tasarruflular, Avrupa'da da az yakan büyük motorlar hızla yayılıyor. ÖTV kaldırılmasa da kesinlikle sisteminin değişmesi ve motor hacmi yerine "yakıt, karbon salınımı, döviz olarak araç değeri" üçlüsüne göre baştan düzenlenmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 1 Nisan 2022; 16:13:57 >
-
O kadar yaklaşacağını sanmıyorum
ben de sanmıyorum. 8R yanından uzarken arka plakayı okur bir daha da göremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 1 Nisan 2022; 18:29:41 > -
Hangi renk olduğunu seçer anca 😄
1.5 Ton, 1.6 Turbo 3 silindir önü kapalı motor, manuel, 4wd şu kombinasyona bakınca bişey hissedemiyorum.
1.35 ton, 1.6t 4 silindir, manuel, rwd olsa ucuz olsa ok ama şu haliyle fiyatı da 45k filan olur kimse almaz. Yeni nesil 2.0 tsi kağıt üstündeki verilerden daha hızlıyken kim alsın?
Alternatif kombin olarak 2.0 atmosferik koy ön tekerleri beslesin, 200-250hp elektrik motorunu arka tekerlere koy phev yap, tork konvertörlü 7 8 ileri otomatik olsun 1.5 ton olsun bence ok kabulümdür yada 2.0 atmosferik de koyma mevcut 1.2t + 250hp elektrik yap biz de alabilelim 😄😄
keşke 500 bin liradan satılsa da hepimiz alsak
-
Gider golf r alırım diyen arkadaşlar önden kayan aracı 4 çeker yapınca iyi olmuyor. Mekanik el freni, manuel , turbo, ayarlanabilir awd…. Bunlar sizler için birşey ifade etmiyor diyebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golf R'dan daha performansli ve ilginc bir arac olarak duruyor.
Mk8 Golf R fena degil, ama en azindan kagit ustunde Golf R yerine tercih edilmesi gereken bir arac gibi duruyor, tabi tam ciktiginda gidip surmek lazim
-
nasıl daha performanslı? hacim ufak, hp düşük. ilahi güçleri mi var aracın? daha mı hafif?
-
Golf R düz yolda kafadan kayıyormuş hocam ondandır 😁
tasarımı beğenmedim
-
hp dusuk? 1.5 litre 3 silindirden 273hp cikartmislar. bmw 1.5 litre 3 silindirden 136hp cikartip 318/418 diye satiyor.
performans konusuna baktim yanlis soylemisim, kagit ustunde golf r daha performansli duruyor.
ciktiginda kullanmak lazim GR corollayi. benim araci degistirmek icin bakiyorum bu aralar duz vites hot hatch tarzi arabalar, mk8 golf r hosuma gitmedi, aradigim kadar sert degildi. mk7 cok daha fazla surucu odakli bir arac ama o da eski kasa oldugundan cok sicak bakmadim. mk8 golf r fazla sakin bence bu tip bir araba icin. GR corolla, yeni nesil type-r vs cikmasi lazim.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bize de 1.5 atmosferik kağnıyı dayasınlar. Araba dediğin en az şu güçlerde olmalı.
|
Allah bilir Yaris GR'deki gibi motor 1618 cc'dir, 19 cc yüzünden bizde ÖTV'si %80 yerine %150 olacağı için getiremezler...
|
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp numara gizleme var mı
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X