Yeni Trend: İYTE Fotonik
-
-
fotoğrafçılık mı ne la bu ilk defa duydum
-
fotonik ne la fotoğraf makinesi mi oluyoruz bitirince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda şişirilecek yeni bölüm bulundu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araştırmanızı öneririm hocam
-
İYTE Fotonik tavsiye ederim up
-
Hocam bu sene 3k yapacağım gibi gözüküyor, sizce buraya girmek icin yeter mi çok korkuyorum
Bu lisans bölümü filan diil di mi
İyte gibi konumlu bi yerde 18-22 yas arasinda 4 yil araliksiz fotonik calisirsan 20nde filan klinik vaka olursun muhtemelen cok korkunc bi kombinasyon
iyteedutryoutubeİYTE Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Kamera: Özgür Şener - Kenan Erdoğan Kurgu: Özgür Şenerhttps://www.youtube.com/watch?v=khcpJkpdog8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fphotonics.iyte.edu.tr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
-
Hocam ben bir ara bunun gibi az bilinen bölümlere bakıyordum, gazide de var bu bölüm ve bayaği hardcore bir program var. Bu denli az netle alan böyle zor bir bölümü öğrenciler nasıl bitirecek pek emin değilim. Bir de internet sitesinde mezun olanlar şu işleri yapabilir diye koymuşlardı gülmekten g binasını sırtlamistim
Yapılabilecek işler
Hacettepe psikiyatride denek
Diplomasiz işsiz (7 yılda bitirmek imkansız olduğu için ex oluyorsun)
Bachelorda 2.fotonik dersi almak bile çılgınlık adamlar direkt bunun üzerine program kurmuşlar, yine de ybsden mantıklı
diplomasız işsiz kısmında patladım
300k'dan 3k'ya atma ihtimali yüksek hocam forumda büyük ilgi topladı ilk 2 binden alma ihtimali var dolarlarınızı bozdurun
-
Ekonometri için bölüm açan Türk üniversitelerinden her şeyi beklerim.
fizik mühendisliğinin alt alt dalına ayrı bölüm açmışlar da yani ne gerek var olum. spesifik bölümlerin olmasına güzel dedik de bu kadarına değil. zaten zor dal bir de sıralaması düşük. ybs yerine yazılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 3 Temmuz 2023; 13:1:0 >
Econometrics yine az biraz olan bi alan (lsede bile bacheloru var yaw yanilmiosam) ve görece mantıklı ya, bu cok daha sacma
iyte gezisi vardı stantlarda baya övmüşlerdi fotoniği amerikada okumuş hocası da vardı herhalde bu bölümün öyle demişlerdi gezide cengten çok fotonik duyduğum yemin edebilirim
-
değişik bir bölüm olduğu için ilgi çekiyor
-
F/P bölüm kardeşim okumayan pişman olur
-
sen de geç hocam myp ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yapılabilecek işler Hacettepe psikiyatride denek Diplomasiz işsiz (7 yılda bitirmek imkansız olduğu için ex oluyorsun) Bachelorda 2.fotonik dersi almak bile çılgınlık adamlar direkt bunun üzerine program kurmuşlar, yine de ybsden mantıklı |
Forumda şişirilecek yeni bölüm bulundu
|
Benzer içerikler
- en iyi fizik kanalı
- paraf yayınları zorluk derecesi
- denizli dershaneler
- meslek seçemiyorum
- eşit ağırlıktan tıp kazanılır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X