Şimdi Ara

Yeni Trend: Konsol Donanımlarında Sınıflandırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet şuan için çok erken belkide böyle bir konsol hiçbir zaman olmayacak
  • Bu konuyu açtığım 9 yıl olmuş   PS5'de de artık bir Pro konsol var.

Peki arkadaşlar artık gelişen hızlı teknolojiyle konsollarda böyle sınıflandırma artık gerekli mi? Sizin düşünceleriniz nedir merak ediyorum.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Yalnız tahmin tutmuş gibi  

• Source kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede PC’ye benzemeye başladı bence pro modlarını sayınca bazı oyunlarda 4 mod olacak yakında bence gereksiz bir hal almaya başladı firmalar tek tek onlarla uğraşacaksa optimizasyon sorunu artabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En son ps6 çıkar, aynı dönemde bence handheld de çıkar ve bundan sonra o tarz devam eder diye düşünüyorum. 2030’larda iyiden iyiye cloud gaminge geçilir.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Evet eskiden böyle birşey yoktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Bence daha uzun süre donanım olur

• Grafik ayarı olmamalı. Konsolun mantığına ters oluyor. Dying Light 2'de dört tane grafik ayarı var. Onunla boğuşuyorum.

Loto oynasak tutmaz  

@Source

Mevcut ekonomik düzende, pazarlama stratejisi ve pazar büyüklüğüne baktığımızda ben bulut oyunculuğu için 2030'ların erken olacağını düşünüyorum. Şirketler piyasaya sürdükleri ürünlerine yeni ve ilk teknolojileri azar azar ekliyorlar.

Firmalar çok az harcama ve maliyet ile en yüksek karı hedeflerler. 

PlayStation cephesinde ilk beklediğim gelişme oyun kollarındaki şarj kablosunun tarihe karışacağı. Konsol üstü veya kutu içeriğinde ek bir parça ile kablosuz şarjın geleceği düşünüyorum. Yapay zeka (AI) biraz daha işin içine girip ortamı biraz daha ısıtacaktır. Konsollarında daha fazla çeşit ile piyasaya sürüleceğine eminim. 

Helal hocam

İlk mesajda da resmini attığım gibi konsollarda bir nesilde 2 den fazla donanım seçeneği olacak gibi görünüyor düşük-orta ve yüksek donanımlı cihazlar. Tüketici için yararlı birşey olabilir çünkü herkes parasına göre tercih yapabilir bu durumda.

Konsollar ile böyle bir alışkanlık garip gelsede PS4 neslinde başlayan değişim gelişerek devam edeceğine inanıyorum.

Aslında her şey piyasada yer yapma veya tutunma dediğimiz kavram üzerine kurulu. Eğer bir şey toplumlarda çok rağbet görüp çok satış yaparsa devamı geliyor.

• 9. nesil konsollar çok erken çıkış yaptı, 8. nesilde de aynı hata yapıldı.

8. nesile 2014-15 gibi geçip 9. nesile şimdi geçseydik daha iyi olacaktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet kesinlikle bugün PS5 Pro'nun fiyatı yurt dışı içinde pahalı insanlara daha fazla seçenek sunuldukça talep olacaktır. Xbox'da X'den daha çok S modeli daha çok sattığı açıklanmıştı.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Aslında bunun çıkış zamanları ile alakası yok teknoloji çok hızlı gelişiyor bu hıza yetişmek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Her çıkan yeni donanım maliyetler sonucu daha da pahalılaşıyor. 2000 yılı başlarında ki donanım fiyatları ile bugün kü donanım fiyatları arasında ciddi bir fark var. Bunun en büyük nedeni herşeyin daha komplike hal alması sonucu daha büyük yatırıma ihtiyaç duyması.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.