Şimdi Ara

Yeni TRKanto Pokemon Ligi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi Çıldırcam Çabuk Oyunu Açın
  • Açılma günü belli oldu.Perşembe ama saati bellirlemedik.Onuda bellirliyelim söyliycem.
  • Bu arada Mudikonun yaptığı oyun kapatıldı.Ondan bazı haritalar aldık sakın Çalıntı demeyin.Mudiko kendine yeni bi oyun yapmış bu yüzden pokemontr yi kapattı bende oynuyodum.Kapatılınca bizde yeni bi oyun yaptık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythboy

bence bi pokemonunki 250 olsun.kas kas nereye kadar ama

pokemon lvl atlamıycak sen atlıyacaksın lvl
  • quote:

Orjinalden alıntı: AshKetchum

Bu arada Mudikonun yaptığı oyun kapatıldı.Ondan bazı haritalar aldık sakın Çalıntı demeyin.Mudiko kendine yeni bi oyun yapmış bu yüzden pokemontr yi kapattı bende oynuyodum.Kapatılınca bizde yeni bi oyun yaptık.

asketchum maplar senin olsun da mod olurmuyum
  • mudiko sen elysium da kodlamayla ilgili bişiler biliyomusun ???
  • çok iyi biliyom. elsium 1.0 a kadar ekipteydim
  • o zman bi ara hamachi ağına girde ordan konuşuruz
  • asketchum kardeş pokemon lvl atlamıycak sen atlıyacaksın lvl derken neyi kastettin anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyBeRdRaGoN

asketchum kardeş pokemon lvl atlamıycak sen atlıyacaksın lvl derken neyi kastettin anlamadım

lvl derken seviye atlamayı kas ettim.
  • ok şimdi çaktım pokemon deil ben lwl atlicakmışım saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mudiko

quote:

Orjinalden alıntı: AshKetchum

Bu arada Mudikonun yaptığı oyun kapatıldı.Ondan bazı haritalar aldık sakın Çalıntı demeyin.Mudiko kendine yeni bi oyun yapmış bu yüzden pokemontr yi kapattı bende oynuyodum.Kapatılınca bizde yeni bi oyun yaptık.

asketchum maplar senin olsun da mod olurmuyum

Elbette mudiko mod olabilirsin maplar içinde teşekürler
  • Vallaha sabırsızlanıom inşallah perşembe günü açılcakmış.... ashketchum bişi sorcam bu oyunda özel üyelere falan ayrıcalık tanınmıcak demi önceki oyunlarda özel üyelere özel güçler verilmiş ti pokemonlarınada o yüzden soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbeyaz

Vallaha sabırsızlanıom inşallah perşembe günü açılcakmış.... ashketchum bişi sorcam bu oyunda özel üyelere falan ayrıcalık tanınmıcak demi önceki oyunlarda özel üyelere özel güçler verilmiş ti pokemonlarınada o yüzden soruyorum

Yaptığım oyunda herkez eşittir.''yok şu kadar para verene özel şeyler veririz.'' gibi bi oyun olmayacak herkez eşit olacak parası olmayan ne yapsın dimi yani açıkçası özel üyeler filan olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshKetchum -- 15 Temmuz 2008; 22:15:22 >

• Yaw mudiko nerdesin sen sana ihtiyacımız var.
  • Oyunumuz Perşembe Saat 17:00 da açılıyo link daha yapılmadı.Mudiko girse onunla bi kaç ayar yapcaz ama girmiyo.neyse sakın sabırsızlanmayın.
  • Mudiko hadi artık gir hamachiye sana ihtiyacımız var yaw
  • oyun bugun çıkıyo dimi
  • ewt.çok heyecanlı bee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.