Şimdi Ara

Yeni TRKanto Pokemon Ligi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ashketchum ağ 2 çalışmıyor ağ 1 çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skull-Lord

ashketchum ağ 2 çalışmıyor ağ 1 çalışıyor

Evet ağ 2 yi daha açmadım.Ağ 1 dolsun 2 yi öyle açıcam.
  • Sorry , the server seems to be down. Please try to reconnect in a few minutes or visit...........Bunun çözümünü bulursan sana çok dua ederik hamachi kurdm join den bi pokemon ağına bağlandım..pokemonligini indirdim .exe ye tıklayıp new account alıcnca bu hatayı verio

• quote:

Orjinalden alıntı: santiego76

Sorry , the server seems to be down. Please try to reconnect in a few minutes or visit...........Bunun çözümünü bulursan sana çok dua ederik hamachi kurdm join den bi pokemon ağına bağlandım..pokemonligini indirdim .exe ye tıklayıp new account alıcnca bu hatayı verio

tamm bakarım bana girdigin pokemon ağında kaç kişi oldugunu yazarsan iyi olur.Eğer 1 kişi varsa ağda doğru ağa katılmışsındır.

• Charmander'in 34 puan kazandı.
  • oynamak için libraryfiles gerekiyormu?
  • suan senin aynı ağdayım ashketcup yine aynı hatayı verio..bide ne zaman açılcak bu serverlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiego76

suan senin aynı ağdayım ashketcup yine aynı hatayı verio..bide ne zaman açılcak bu serverlar?

Harita ekleniyor yakında açılacak ağda 1 kişi varya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skull-Lord

oynamak için libraryfiles gerekiyormu?

Hayır gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshKetchum -- 28 Eylül 2008; 12:41:44 >
  • Gelen Yok mu? Gelen Yoksa oyunu kapatmak zorunda kalacagım
  • boyle oyunlar fazla tutmaz bende eskiden cok cikarmistim bole oyunlar en fazla 1 ay tutulur sonra unutulur su an herkez pokemon'um ve pokemonheaven oynuyor onun icin kapatman en mantiklisi olur eger bidaha bole bisi yapcaksan mapper ve admin olarak yardim edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

boyle oyunlar fazla tutmaz bende eskiden cok cikarmistim bole oyunlar en fazla 1 ay tutulur sonra unutulur su an herkez pokemon'um ve pokemonheaven oynuyor onun icin kapatman en mantiklisi olur eger bidaha bole bisi yapcaksan mapper ve admin olarak yardim edebilirim

Tavsiyen için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.