Şimdi Ara

Yeni TRKanto Pokemon Ligi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw olmuyo battle savaş yapılmıyo hala tıklıyom hata veriyo
  • peki kantoya üye olamıyom server açıkmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poke_@hmet_26

peki kantoya üye olamıyom server açıkmı ??

Açayım mı?şuanda kapalı
  • Açtım gir
  • ash yha bende run time error verio gidericiyi çalıştırıom path no found dio ne yapam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morbeyaz -- 26 Temmuz 2008; 11:43:54 >
  • ash ben galiba yarın döncekmişim hergün yarın diyolar yagelince yugioh da vs yapalım
  • ash abi yahu şu oyun için bi çözüm bulun herkes aynı zamanda açık olamıyo sabit ıp mi yaparsınız bilemem ama bişiler yapın lütfennnnnnnn
  • ash açık olduğu zmanlar girebiliyosunuz atesci bende gelince bişiler ayarlarız sabit ip ye ash imzan aşırı uzun olmuş ve o şarkıyı fazla dinleme bence
  • tamam
  • tmm derken ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neolas67

ash açık olduğu zmanlar girebiliyosunuz atesci bende gelince bişiler ayarlarız sabit ip ye ash imzan aşırı uzun olmuş ve o şarkıyı fazla dinleme bence

:D evet biraz uzun oldu ama neyse kısaltcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neolas67

ash ben galiba yarın döncekmişim hergün yarın diyolar yagelince yugioh da vs yapalım

Yugioh yaparız tabi yapmaz olur muyuz benim çok süper destem oldu 55'şi geçmiyo

Oyunu 4 ve üstü kişi olduğu zaman açıcam haberiniz olsun beni saymayın ben girmiyom.
  • Yaw imzaya nasıl resim ekleniyo bana anlatacak olan var mı?

Oyuna girecek 1 kişi daha yok mu 3 kişi var
  • yugioh bölümündede kimse kalmamış oyun bölümündekilerin hepsi gitmiş ya tektük 2 3 kişi oluyo
  • evet eskisi gibi degil çok üzücü
  • yardıma geldim indiriom
  • Oh be en sonunda biri geldi
  • mudiko hamachiye gel ordan bi konuşalım buraya hamachi ip nide yaz ama bakamam belki kotayı aştım hamachi ip 5.227.173.235 nick de neolas67 burdan konuşalım en az kotayı burası yiyo gene
  • neulaş oyun nasıl gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExEzuq

neulaş oyun nasıl gidiyo

Güzel gidiyo Mudiko veya Yılmaz girerse daha süper olcak ama adamlar ortalıkta yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.