oyundayım ben şuan ama sabit ip ye geçin hamachiye girmek zorunda kalmayalım
tamam neron bakacaz ben eve döneyim yapabilirsem eski pc nin ip le yaparım ash yılmaz forumu bırakmamış pm lere bak bi
sizde girin oyuna bide nası saldırcaz pokelere
ash bak nerona yardım et ben giremiyom oyuna hamachi yok burda olsa girecem yükletmiyolarda
hee ash bi de pharaoh sormuşsun bi ara ne demek diye firavun demek biraz geç oldu ama
sürekli ölüyorum bnm poke saldırmıyo mu ya
açıkmı oyun ?
üyelik alıcam alamyorum bilmemne bilmemne dio
ya hamachi falan gerekiyormu ağ adını nereye yazcaz ben sadece oyunu yükledim başka neler yapmam gerekiyo oyunun çalışması için yardıııııııııııım !!!!!!!
oha ya ne çabuk bu kadar msj yazdınız.
Neo evet biraz geç oldu ama
Şuan oyun açık ipi degiştirin
bende şuanda Kondom dinliyom
Yu-Gi-Oh! Oynayan varsa
Ağ adı: Yu-Hi-Oh! Düello
Şifre: 2
gelsinler daha yeni açtım.
ya bu oyunlara hamachi ilemi giriyosunuz ne ile ne kullanıyosunuz ağ adını falan nereye yazcaz cevap lütfeeeen ?????
quote:
Orjinalden alıntı: Poke_@hmet_26
ya bu oyunlara hamachi ilemi giriyosunuz ne ile ne kullanıyosunuz ağ adını falan nereye yazcaz cevap lütfeeeen ?????
hamachi gerek
quote:
Orjinalden alıntı: AshKetchum
quote:
hamachi gerek
ok bu arada indigo ligue başlıyo ash battle problemi çözüldü hale indigo oynuyomusun bilmiyorum ama haber veriyim dedim
quote:
Yu-Gi-Oh! Oynayan varsa
yugioh için bişi indircezmi ?? pokemondanmı giriş yapcaz
quote:
quote:
quote:
hamachi gerek
ok bu arada indigo ligue başlıyo ash battle problemi çözüldü hale indigo oynuyomusun bilmiyorum ama haber veriyim dedim
İndigo oynuyorum hala haber için teşekürler
indgo ligue ne yha
quote:
quote:
Yu-Gi-Oh! Oynayan varsa
yugioh için bişi indircezmi ?? pokemondanmı giriş yapcaz
pokemonla alakası yok hani Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Joey The Passion oyununu diyom neo ile biz oynuyoz beraber çok zevkli oluyo