Şimdi Ara

Yeni TRKanto Pokemon Ligi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun hangi saatlerde açık söyleyinde o zaman girelim
  • oyun beta bazı bugları düzeltmeye çalışıyoruz server ı ash kuruyo hamachi ye girdiğinde server ı açabiliriz sadece
  • ash hangi saatlerde hamachiye girdiğini söyle bizde o zaman girelim

• ash bugün girmezse server ı ben açabilirim yarın filan
  • evet yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lochos -- 19 Temmuz 2008; 19:51:26 >
  • ben kars tayım gönül köprüsüne katıldım bu yüzden kars'a gittim.Şuanda karstayım ve oyunu açamam.Önümüzdeki cuma evime geri döncem o zaman açarım ya öğlen yada sabah filan çarım.
  • şu anda oyunu açabilecek olan varmı?
  • hemen geliyorm
  • Bende geliyorum
  • burda net yok ben açamıyorum ben haftasonu dönecem anca o zman açabilirim ash açabilirsen aç ben burda net olmadığı için açamıyom
  • şu anda hemen açabilecek olan varmı oyunu?
  • sabit ip yapsanızda herkes girebilse hamachiye gerek kalmadan araştırın biraz googlede
  • merak etme cuma günü ash gelcekmiş en geç cumartesi açar bende cumartesi akşam dnüyom sabit ip işine bakarız ama o kadarda kolay bişi olcağını sanmıyom ücretliysede zor
  • Hayırlı olsun.
  • saoloo yılmaz ben seni forumu bıraktı sanmıştım profiline bakılmıyo yarın ash de bende dönüyoruz hamachi ağına girersen sen bayaa tecrübeliymişsin ordan bize biraz yardım edebilirsin msn i pm den yolladım istersen bi daha yollayabilirim
  • Tatildeydim, bir günlüğüne geldim, yarın yine gidiyorum.

Okul açılana kadar yokum.

MSN'i cep telefonundan açıyorum seni ekledim.
  • oyun açıkmı şu anda
  • Evet ben geldim Oyun açık girebilirsiniz
  • Hadii giren yok mu yaw canım sıkılıyo ip adresini degiştirmeyide unutmayın
  • oyuna girilmio run time error verio run time er. gidericiyi çalıştırıom path yok dio
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.