arkadaşlar benim kah yaşım geregi kah param geregi profesyonel olarak dj ligi ögrenmeme elvermiyo siz ucuz TT bulabilecegim ve egitimini alabilecegim yerler biltyorsanız bana yardımcı olabilirmisiniz ? ucuzdan kastım max. 400 ytl
girdiğin bölüm başlığına bak bida ondan sonra bi düşün konu doğru yerdemi sence elektronikle djliğin veya kursunun ne alakası var
bnm sana solicegim ilk pc de dj programlarını kurarak kendini gelistirmeye calıs turntable kullanmak bundan sonra gelir ;)
Taksime git orada sana iyi bir TT eğitimi verirler hemide para neyin ödemezsin başka türlü öğretirler sana.
ben zaten sony acid pronun versiyonları,alcatech,virtual dj kullanıorum ama benim almamdaki amaç sadece scratch atmak o kadar sadece bunu yapabilecegim bi makine istiorum asgari fiyatta bi bilginiz varsa yardım edin lütfen saolun şimdiden
quote:
Kimden: Trip-Hop Kullanıcıyı kontak listesine ekle Kime: lazrails Tarih: 9 Mart 2007; 18:37:09 Başlık: a
arkadaşım sen dj likten cok mu anlıyosun ??? git flut çal ulan
Terbiyeni takın hem suçlusun hem güçlü konunu yanlış yere açıosun bide bana gelmiş hakaret ediosun ben djlikten anlamıorum ama sende forumda nereye konu açılcak bunu bilmiosun ve okudunu anlamıosun sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme