Şimdi Ara

Yeni Turkcell'liler veya faturasızdan faturalıya gelenler için kampanyalı tarifeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
11
Favori
16.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisi de olabilir hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

İkisi de olabilir hocam.
    Platinum black tarifelerinde ki ayrıcalıklarda (harç pulu, havaş vs) normal platinum tarifelere göre daha fazla hak tanınıyor.

Ayrıca black tarifelerde ekstra olarak her ay haftalık 5gb hediye veriyor ve TV+ için 30GB ek kotası var. (Tüm kanallar açık)

Normal platinum tarifelerde 10, 12, 16 ve 20GB kotalı tarifeler var. Platinum black'te 30, 40 ve 50GB.

GB olarak yüksek kullanım yapıyorsan tabiiki black geçmelisin. Onun harici ayrıcalık olarak pek bi farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'den Vodafone'a geçenlerdenim. Turkcell bildiğin geçirmece.

Şimdiki tarifem için 23₺ (+vergi) ödüyorum.

1000 sms her yöne + 750 dk her yöne + 5 gb internet

Tarifemin tam adını ne yazık ki hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

17 nisan.

Çünki taahhütün 20 nisanda bitiyor. Martta taşımaya kalkarsan cayma bedeli çıkar.

Alıntıları Göster
    Lifecell ip 7gb tarifesine geçtim 61tl burada atladığım nokta seçtiğin bir uygulamaya 5gb vermesiymiş ben en çok İnstagram kullandığım icin onu sectim 5gb da o oldu 12 GB gibi düşünebiliriz birde kendiliğinden 4 ay 2gb verdi ve 12 ay lifecell paket yükseltme 1 GB kampanyası tanımlandı 8gb+5gb İnstagram mantıklı geldi hat annenin üstüne taşıma ile filan uğraşmak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Lifecell ip 7gb tarifesine geçtim 61tl burada atladığım nokta seçtiğin bir uygulamaya 5gb vermesiymiş ben en çok İnstagram kullandığım icin onu sectim 5gb da o oldu 12 GB gibi düşünebiliriz birde kendiliğinden 4 ay 2gb verdi ve 12 ay lifecell paket yükseltme 1 GB kampanyası tanımlandı 8gb+5gb İnstagram mantıklı geldi hat annenin üstüne taşıma ile filan uğraşmak istemedim.

Alıntıları Göster
    Güzel tarife olmuş, babamda aynısını kullaniyor. Ama o 5gb ı yapmamış sanırım. Muhtemelen bilmiyor, iyi ki söyledin gidip ona facebook yapayım

Güle güle kullan abi, hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Turkcell'den Vodafone'a geçenlerdenim. Turkcell bildiğin geçirmece.

Şimdiki tarifem için 23₺ (+vergi) ödüyorum.

1000 sms her yöne + 750 dk her yöne + 5 gb internet

Tarifemin tam adını ne yazık ki hatırlamıyorum.
    Her operatörün kendi konusu mevcut, memnuniyetinizi o konularda dile getirin.

Burada insanlar tavsiye istiyor ve Turkcell'e geçiyor, ama siz gelip bu yorumlarla insanları işkillendiriyorsunuz.

Madem pahalıydı kullanma arkadaşım, zorla silah dayayıp satmadılar.

Ey Allah'ım ya.

• quote:

Platinum black tarifelerinde ki ayrıcalıklarda (harç pulu, havaş vs) normal platinum tarifelere göre daha fazla hak tanınıyor.

Ayrıca black tarifelerde ekstra olarak her ay haftalık 5gb hediye veriyor ve TV+ için 30GB ek kotası var. (Tüm kanallar açık)

Normal platinum tarifelerde 10, 12, 16 ve 20GB kotalı tarifeler var. Platinum black'te 30, 40 ve 50GB.

GB olarak yüksek kullanım yapıyorsan tabiiki black geçmelisin. Onun harici ayrıcalık olarak pek bi farkı yok.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam ben daha çok indirim kodu vb şeyler var mı diye merakvettim. şu anda voda faturasızda ayda 1 hayat su bedava alıyorum 25 liralık tarife 11 liraya gelmiş oluyor. en iyisi vodaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

teşekkürler hocam ben daha çok indirim kodu vb şeyler var mı diye merakvettim. şu anda voda faturasızda ayda 1 hayat su bedava alıyorum 25 liralık tarife 11 liraya gelmiş oluyor. en iyisi vodaya devam

Alıntıları Göster
    Aynen devam et, hiç rahatını bozma.

• quote:

Her operatörün kendi konusu mevcut, memnuniyetinizi o konularda dile getirin.

Burada insanlar tavsiye istiyor ve Turkcell'e geçiyor, ama siz gelip bu yorumlarla insanları işkillendiriyorsunuz.

Madem pahalıydı kullanma arkadaşım, zorla silah dayayıp satmadılar.

Ey Allah'ım ya.

Alıntıları Göster
    Yanlış anlaşıldım sanırım. Kimse kusura bakmasın. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım, olumsuz da olsa düşünsem sadece bilgilengilendirici oldu.

Tabiki mesele zevk, renk meselesi. Kişisel tercihler vs.

İyi günler herkese.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Şu anda 26 yaş altı olduğum için Selfy Medium paketi kullanıyorum,

3GB İnternet
    1GB Facebook, Instagram
    750 Dakika
    5000 SMS
    Sınırsız WhatsApp, BiP

24 TL ödüyorum.

Turkcell'deyken 1-2 GB'ye 30TL ödemekten yetmiyordu, ay sonuna 2-3 gb hediye internet ile zor çekiyordum. Pazartesi Türk Telekom'a geçtim "ya çekmezse" diyerek, ancak okulumda Turkcell 4.5G 1 diş çekiyor, hep 3G'ye düşüyordu malum 3G yavaş. Türk Telekom full çekiyor. 1 gündür evde internet yok, aradık arıza talebi bıraktık Haftalık 2GB hediye ettiler. Online işlemlerde kullanımlar geç yansıyor o kadar. Turkcell'de hemen yansıyordu. Yeni Turkcell'liler veya faturasızdan faturalıya gelenler için kampanyalı tarifeler

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet o 5gb'a ile özel olan 2gb dahil diye düsünuyorum. Uzuuun suredir bu tarifeleri takip ediyorum ve hep böyleydi.

İle özel kampanya kapsamında olmayanlar lifecell fırsat tarifesinde 5+3, 7+3, 9+3 alıyor.

Sanırım geçen ay lifecell firsat 5gb tarifesi 44 lirayken +1 veriyordu, fiyatı 49 oldu ve oda 3gb vermeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bu mesaj silindi.
    1000 dakika ve 3gb olan 29₺'lik paket aktif mi web sitesinde bulamadım.
    Detayları nedir acaba yardımcı olabilirmisini.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 16 Mart 2019; 15:28:22 >
  • Mesajım dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bu mesaj silindi.
    hocam bu 750 dk 6gb 35₺ tarifesinin adı nedir? Sitesinde bulamadım.

• TURKCELE GEÇECEĞİM VAR MI UYGUN TARİFE TAVSİYESİ ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncorleone06

TURKCELE GEÇECEĞİM VAR MI UYGUN TARİFE TAVSİYESİ ACABA?
    Bütçe nedir?

Faturalı mı faturasız mı?
  • quote:

Bütçe nedir?

Faturalı mı faturasız mı?

Alıntıları Göster
    FATURASIZ 5GB İNTERNET OLSA YETER.EN FAZLA 40 TL VERECEM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.