|
Bildirim
|
15 gün öncesine kadar Turkcellliydim taahhüt bitmeye yakın verdikleri teklifler küfür gibiydi resmen, bizde telekoma geçiş yaptık 2 hattımızla.
tarife ismi ; prime fırsat webde, tarife içeriği ; 1000dk 1000sms 10gb 45 lira ilk ay ücretsiz 1000dk 1000sms 15gb 55 lira ilk ay ücretsiz ilave olarak 3 ay boyunca 10gb toplamda 30gb hediye internet, muud premium (internetten yemeyen) e-dergi aboneliği ve edergide geçerli sınırsız internet hediyeleri var. ayrıca prime ayrıcalıkları dedikleri otopark yurtdışı aranma vs... ıvır zıvır ayrıcalıkları var. bulunduğunuz yerde telekom çekim gücünü araştırıp öyle karar vermek lazım, bizim burada gayet iyi durumda mesela. tarifeler sayfasından detaylara ulaşabilirsiniz. https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/firsat-webde-prime-10gb-tarifesi bu arada engelli yada engelli yakınıysanız aynı tarifeler çok daha ucuz, tarifeler kısmında destek prime diye geçiyor 10gb 34 TL, 15gb 41 TL civarında. tamam turkcell kaliteli güzel iyi hoş ama hakikaten deli paralar artık tarife fiyatları, gerek yok bence bu kadar para vermeye, yinede tercih meselesi. |
bi süredir turkcell platinum kullanıyorum. o kadar çok yerde o kadar çok ayrıcalığı var ki artık hayatta vazgeçemem
gb olayına gelince de salla kazanı olsun, sürpriz noktası olsun o kadar çok hediye gb veriyoki zaten paketimdeki gbları harcamaya fırsat oluyo ve asla bitmiyo. Zaten uygulamalarda kullanmak için onlar için ek gblar da veriyo kendi geliştirdiği o kadar çok uygulama var ki. mesela fizy kullanıyorum spotfy için tekrar para vermiyorum. tv plus kullanıyorum başka bi platforma tekrar üye olum para vermiyorum. dergiliği var dergi gazete gidip ekstra satın almıyorum. düşününce aslında bayaa bi ekonomik oluyor bana bi de gerçekten en iyi çeken hat. yazlığa bi gidiyoruz bi tek benim telim çekiyo. valla 5 lira fazla veririm ama kriz geçirmem. kaliteli kaliteli kullanırım hattımı |
1000dk 1000 sms 12gb internet 33 lira ödüyorum TT'ye. Kapsama alanı ya da hızla ilgili 7-8 aydır hiç sorun yaşamadım. Bu fiyatların da kurtardığını bilince Tcell'in tarifelerine iyice uyuz oluyorum..
|
pazartesiden itibaren yeni bi kampanya da başlamış. paketinizin kontratı bitince kontratsız fiyatı yazmıyolar hemen. kontrat yaptırmasınız da olur yani. sadece 5 lira gibi bi fark alıyo. ama kontratı yenilettirdiğinizde de hediye gb veriyo
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |