en sevdiğiniz parçaları hangileri benimkiler; destina ve olmasa mektubun
başka türlü birşey
çok severimm özellikle son mektubun, ankaradan abim gelmiş gibi beğenerek dinlerim.güzel tercih
YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM
valla ben öle çok sevmem ama dün galatasaray üniversitesinde konserleri vardı gidelim dedik ama çok dolmuş içerisi onun için kapıları kapatmışlardı giremedik, yıldız teknik de manga var dediler ona gittik onlar zaten rezalet bi grup hiç memnun kalmadım yan dünden. ben yeni türkü nün maskeli balo parçasını beğenirim yalnız...
iyide arkadaş ankaradan abim gelmiş grup gündoğarkenin
beni sevdiğim parçaları ise
günebakan,aşk yeniden,fırtına,Vira vira,Yeşilmişik,Yağmurun elleri,Kalırsa Bir Soru
çember,samsun asfaltı,resim,başka türlü birşey,destina ve daha nice sayamadıklarım saygılarımla
olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş :'( maskeli balo da ayrı bi süperdür söylemeden geçemicemm !!!
olmasa mektubun, maskeli balo, çember ve diğerleri... hepsi güzel... canlı performansları mükemmel... 2 sene önce DEU bahar şenliklerine gelmişlerdi... bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum...
bu defa son bu defa nakka
çok güsel sölüyolar ya
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş
o şarkıyı defalarca dinlerim. hemde bıkmadan usanmadan. bana hatırlattığı şeyleri unutmamak için
bu arada herkese murathan mungan ın kitaplarını tavsiye ederim...
maskeli balo ve ankara'dan abim gelmiş güzel
quote:
Orjinalden alıntı: scudman
quote:
olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş
o şarkıyı defalarca dinlerim. hemde bıkmadan usanmadan. bana hatırlattığı şeyleri unutmamak için
GERÇEKTEN GÜZEL ŞARKI..
istersen hiç başlamasın
mamakta sonbahar
çember
rüzgar
ve tabii ki destina
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
maskeli balo ve ankara'dan abim gelmiş güzel
ankaradan abim gelmiş yeni türkünün şarkısı değil,ilhan şeşen in grubu söylüyodu onların adı neydi ya???
quote:
Orjinalden alıntı: ..CANDY..
quote:
Orjinalden alıntı: scudman
quote:
GERÇEKTEN GÜZEL ŞARKI..
maskeli balo,telli turna
Çember Resim Yedikule
lisedeyken acaip dinlerdim yeni türküyü...özellikle de karanfil şarkısını...