Şimdi Ara

yeni türkü dinleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en sevdiğiniz parçaları hangileri benimkiler; destina ve olmasa mektubun

• başka türlü birşey
  • çok severimm özellikle son mektubun, ankaradan abim gelmiş gibi beğenerek dinlerim.güzel tercih
  • YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM
  • valla ben öle çok sevmem ama dün galatasaray üniversitesinde konserleri vardı gidelim dedik ama çok dolmuş içerisi onun için kapıları kapatmışlardı giremedik, yıldız teknik de manga var dediler ona gittik onlar zaten rezalet bi grup hiç memnun kalmadım yan dünden.
    ben yeni türkü nün maskeli balo parçasını beğenirim yalnız...
  • iyide arkadaş ankaradan abim gelmiş grup gündoğarkenin

beni sevdiğim parçaları ise

günebakan,aşk yeniden,fırtına,Vira vira,Yeşilmişik,Yağmurun elleri,Kalırsa Bir Soru
  • maskeli balo : çok güzel bir eserleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkü Hikayeleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çember,samsun asfaltı,resim,başka türlü birşey,destina ve daha nice sayamadıklarım saygılarımla
  • olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş :'( maskeli balo da ayrı bi süperdür söylemeden geçemicemm !!!
  • olmasa mektubun, maskeli balo, çember ve diğerleri... hepsi güzel... canlı performansları mükemmel... 2 sene önce DEU bahar şenliklerine gelmişlerdi... bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum...
  • bu defa son bu defa nakka

çok güsel sölüyolar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş

o şarkıyı defalarca dinlerim. hemde bıkmadan usanmadan. bana hatırlattığı şeyleri unutmamak için

bu arada herkese murathan mungan ın kitaplarını tavsiye ederim...
  • maskeli balo ve ankara'dan abim gelmiş güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: scudman

quote:

olmasa mektubun favorimdirr az ağlamamışımdır dinleyipp .... murathan mungan ayrı bi güsel yasmışş yeni türkü ayrı bi güsel söylemişşş

o şarkıyı defalarca dinlerim. hemde bıkmadan usanmadan. bana hatırlattığı şeyleri unutmamak için

GERÇEKTEN GÜZEL ŞARKI..
  • istersen hiç başlamasın

mamakta sonbahar

çember

rüzgar

ve tabii ki destina
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

maskeli balo ve ankara'dan abim gelmiş güzel

ankaradan abim gelmiş yeni türkünün şarkısı değil,ilhan şeşen in grubu söylüyodu onların adı neydi ya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

quote:

Orjinalden alıntı: scudman

quote:

GERÇEKTEN GÜZEL ŞARKI..

• maskeli balo,telli turna
  • Çember
    Resim
    Yedikule
  • lisedeyken acaip dinlerdim yeni türküyü...özellikle de karanfil şarkısını...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.