Şimdi Ara

Yeni Update V.1.048 Yenilikler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Update İle Gelecek Yenilikleri Bu Başlık Altında Toplayalım Bilen Arkadaşlarımız Bu Başlık Altında Bilmeyen Arkadaşlarımızı Bilgilendirsinler..

• Tam bilmiyorum ama lvl 30 da alınan gorev le inventory genişletiliyor diyor sitesinde. Sonra iki tane yeni pet var kurt ve sincap. Kurt un iki çeşidi var biri item mal dan alınıyor digeri stables dan. Stables dan alınanın canı bitince oluyor ama item mal dan alınanda olme durumu yok. Sincap maymunla aynı gorevi yapıyor o da item mal dan alınıyor. Char ların ve mob ların buff ları onlara tıkladıgımızda isimlerinin altında gozukuyor. Party uyelerinin de buff ları isimlerinin altında gozukuyor. Alchemy i ile de bir iki sey vardı ama onları hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 20 Haziran 2006; 11:12:03 >
  • su level 30 un görevi nedir nerden alınır nasıl yapılır bilen varmı?

bide su kurt olayını tam anlamadım ben şimdi gold la kurt aldıgım zaman o ölünce yeni kurt mu alcam bi yerde level atlatma durumu oldugunu duydum kurtların ölme durumu warsa nasıl level atlıcak..
  • ya tamam kurt ölüyoda nasıl ölüyo canavar bizi öldürdükten sonra onuda mı öldürüyo ben napim öle kurdu o kadar para verip. bi açıklarmısınız....????
  • paranız olsa bile hemen Sazan gibi atlamayın derim bence Kurda Sincaba
    ayrıca Kasada ek sayfa istiyorsanız Ki zannetmiyom özellikle Greecetekilerin Koyacak o kadar İtemi oldugunu bence LvL kasmaa devam.
    sonra yazarlar buraya Kurt alanlar (avantaj Dezavantaj larını ) o zaman alarız Çok YARARLI birşeyse
    ben ona Pot basacam+yemek vercem(aç kalınca da ölüyo KURT)+LvL alcak(ben kendim LvL aliim Once
    valla uzun iş
    yine de yanında Kurt la gezip gösteriş yapmak isteenleri bilemem 2-3 Gun kullancagınız SOS silah almak gibi olmasın da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.