* LCD ekran üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı * AntiBacteria * HighDoor (yüksek kapı), Bombeli * Otomatik defrost * kapı kapama yardımı özelliği * yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar * Dikey kapı kolu * Tatil modu yarım yük için ekonomi tuşu * Görsel ve işitsel uyarı sistemi * Kapı menteşesi - sağ, Değiştirilebilir
SOĞUTUCU BÖLÜMÜ
* HydroFresh * Teleskopik Chiller bölümü (-2°C - + 3°C) * LED aydınlatma * 3 adet yüksekliği ayarlanabilir, 4 adet emniyetli cam raf * 4 adet geniş kapı rafı
* Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu * 1 adedi büyük olmak üzere, 2 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi * dondurucu takvimi * dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg * elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
TEKNİK BİLGİLER
* enerji verimlilik sınıfı: A+ kWh/yıl: 343 * toplam net hacim: 443 l * soğutucu bölmesi net hacim: 373 l * dondurucu bölmesi net hacim: 70 l * dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg * elektrik kesintisinde saklama: 20 saat * boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
AKSESUARLAR
* 2 adet buz kabı * Aksesuar: Yumurtalık
Peşin Fiyatına (1+3) Toplam Fiyat 2.433,20 TL (1+11) Toplam Fiyat 2.638,80 TL
BİZDE 25/06/2010 TARİHİNE KADAR 2200TL NAKİT - 2300TL 10 TAKSİT
Merhabalar. Bu buzdolabıyı almayı düşünüyorum. 75 cm en kısıtım olduğu için düşünüyorum. tavsiyeniz nelerdir?
Bu ürünün üst kapağının önünde alt ve üst bölümün ısı ayarlarının göründüğü bir ekran var. Bu ekranda üst bölümü +4, alt bölümü -18 ayarladık diyelim. Bu ayarlamadan sonra burada görünen değerler ayarlanan değerler mi yoksa o an için gerçek derece değerleri mi. Daha net sormak gerekirse buradaki görünen dereceler gerçek mevcut dereceleri mi yoksa devamlı ayarlanmış dereceleri mi gösteriyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Egé
Bu ürünün üst kapağının önünde alt ve üst bölümün ısı ayarlarının göründüğü bir ekran var. Bu ekranda üst bölümü +4, alt bölümü -18 ayarladık diyelim. Bu ayarlamadan sonra burada görünen değerler ayarlanan değerler mi yoksa o an için gerçek derece değerleri mi. Daha net sormak gerekirse buradaki görünen dereceler gerçek mevcut dereceleri mi yoksa devamlı ayarlanmış dereceleri mi gösteriyor..
Birebir test edip içine termostat koymadım ama tabikide mantıklı düşünürseniz cevabını sizde bulursunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: by_ProXy
quote:
Orijinalden alıntı: Egé
Birebir test edip içine termostat koymadım ama tabikide mantıklı düşünürseniz cevabını sizde bulursunuz...
Mantık olarak olması gerekenle, gerçekte olan birbirini tutmayabiliyor bazen. Hele böyle beyaz eşyada çok oluyor bu durum. Sırf görüntü olsun diye bile koymuş olabilirler.
Peki siz eminmisiniz olması gerektiği gibi yani ayarlama yaparken ayarlanan dereceyi daha sonra ise gerçek dolap içindeki dereceleri gösterdiğine.
Tabii öyle durumlarda olabilir, olmaz demiyorum... Ama BOSCH ta böyle bir durum olması söz konusu değildir. Kati suretle verilen değerler gerçek değerlerdir...
quote:
Orijinalden alıntı: by_ProXy
Tabii öyle durumlarda olabilir, olmaz demiyorum... Ama BOSCH ta böyle bir durum olması söz konusu değildir. Kati suretle verilen değerler gerçek değerlerdir...
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz, yanında kalibrasyon sertifikası mı veriyorsunuz? Yoksa gazmı veriyorsunuz...
tamam yorum yapmıyorum arkadaşım... kusura bakma yanlış konuştum...
Bu ürün çin malımı, kore malımı yoksa istanbul yerli üretim mi. Kesin bilgisi olan var mı..
Bosch'un 1999 üretimi olan modelleri anlık soğukluğu gösteriyordu. Yanılmıyorsam bu model de öyle. Yani gerekli ayarlamadan sonra o anki soğukluğu gösteriyor. Emin olunca tam bilgi veririm.
Buzdolabı Çerkezköy montajlı. Bence fiyat/performans/kalite ürünü değil kesinlikle. Bunca cazip buzdolapları varken. (Samsung, LG, Electrolux vs varken)
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Bosch'un 1999 üretimi olan modelleri anlık soğukluğu gösteriyordu. Yanılmıyorsam bu model de öyle. Yani gerekli ayarlamadan sonra o anki soğukluğu gösteriyor. Emin olunca tam bilgi veririm.
Buzdolabı Çerkezköy montajlı. Bence fiyat/performans/kalite ürünü değil kesinlikle. Bunca cazip buzdolapları varken. (Samsung, LG, Electrolux vs varken)
Teşekkürler, benim yer sıkıntım var, bu nedenle Samsung LG gibi markalarda alternatif bulamadım.
En fazla Genişlik: 70, Yükseklik: 185 cm olmalı. Bu nedenle bu ürünü araştırdım ama bana da dediğiniz gibi fiyat/performans/kalite ürünü gibi gelmedi. Fiyat oldukça yüksek sayılır. Tek avantajı A+ enerji sınıfında olması. Bu ölçülerde alternatif verebilen olursa sevinirim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme