Şimdi Ara

Yeni Ürün - Bosch WAT24460TR Çamaşır Makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
30.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürün 1560 tl seviyelerinde seyrediyor.

tekrar 1450 seviyelerine inse hemen alıcam.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144577/bosch-wat24460tr-camasir-makinesi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxfordBlue

Dolar uçtu . Fiyatlar düşmüyor.

Bu ürün 1560 tl seviyelerinde seyrediyor.

tekrar 1450 seviyelerine inse hemen alıcam.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144577/bosch-wat24460tr-camasir-makinesi.aspx

Kliksa' da 1399 TL görünüyor bana özel, üyelik ile girip bakın belki size de fiyat düşer.

Link

• ya arkadaslar ben şuan beyaz esya arastırıyorum camasır makınesınde bosch wat24480 dikkatımı cektı.almalımıyım sızce bırde bulasık makınesı buzdolabı ve supurge ıcın hangı markaları öneriyorsunuz?
  • 1 tanede ben aldım. Fiyatlar zamlı maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşağıdaki ürünü öneriri misiniz ? n11'de 200TL indirimim var + 111 TL finans para puan gelecek

Bosch WAT24460TR 8 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

http://urun.n11.com/camasir-makinasi/bosch-wat24460tr-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi-P74562086

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_41 -- 16 Kasım 2015; 10:06:49 >
  • ghost_41 G kullanıcısına yanıt
    Ben aldım neredeyse 1 sene olacak gayet memnunum.
  • Wat24460 mi yoksa way24760 mi hangisini tercih etmeliyim wat Turk way alman uretimi galiba ne gibi farklari var?

• Merhaba wat24480 aldim bazen kendiliginden duruyor programi tamamlamiyor sonra ne oluyorsa programi devam ettiriyor neden kaynaklanir arkadasalr bilgisi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: pachenko

Merhaba wat24480 aldim bazen kendiliginden duruyor programi tamamlamiyor sonra ne oluyorsa programi devam ettiriyor neden kaynaklanir arkadasalr bilgisi olan var mi

Voltaj dalgalanmasindan kaynaklanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

quote:

Orijinalden alıntı: pachenko

Merhaba wat24480 aldim bazen kendiliginden duruyor programi tamamlamiyor sonra ne oluyorsa programi devam ettiriyor neden kaynaklanir arkadasalr bilgisi olan var mi

Voltaj dalgalanmasindan kaynaklanır

Aynı sorun bende de ortaya çıktı. Önceleri düzgün çalışan bu aynı makine son bir haftadır programın ortasında takılıyor ve devam etmiyor. Ne yapmak lazım ?
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Voltajlar 190 volt olunca makine kartların ve motorun yanmaması için durur.

Eğer voltajlardan kaynaklı sorun var ise bağlı olduğunuz elektrik işletmesine haber verin.

• Teşekkürler cadde üzerinde olduğumuz için ve haftasonu olduğu için düşük geliyor voltaj. Gece sorunsuz şekilde çalıştı.
  • merhaba Bosch yeni bir ürün çıkartmış ancak kendi web sitesinde ürünün teknik detayları yok
    Wvg30460 bilgisi olan var mı acaba

ben çamaşır ve kurutma makinası almak istiyorum, ikisi tek makina da olabilir

WAT24660TR modele baktım 1899 tl kamoanya vardı bu makina iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuncuYay

merhaba Bosch yeni bir ürün çıkartmış ancak kendi web sitesinde ürünün teknik detayları yok
    Wvg30460 bilgisi olan var mı acaba

ben çamaşır ve kurutma makinası almak istiyorum, ikisi tek makina da olabilir

WAT24660TR modele baktım 1899 tl kamoanya vardı bu makina iyi midir?

Merhaba;

Ürün daha çok yeni mağazada inceleme fırsatım olmadı ama internetten araştırdığım kadarıyla 8kg yıkama 5 kg kurutma kapasitesine sahip. Eco Silence Drive var yani Inverter sessiz motor ve 1500 devir sıkma özelliği var. Kurutma esnasında su kullanıyor makine. 60 derece yıkama+kurutma da 118 lt civarı su tükettiğini gördüm.

Yıkama ve kurutma ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim.
  • Teşekkürler @Felice Forte,

verdiğiniz bilgiler kıymetli. Araştırmalar sonucu "combo" makina almak yerine biraz daha bütçe yükseltip 2 ayrı makina almaya sıcak bakıyoruz.
    Bosch Alman üretimi modellerin daha dayanıklı ve bir takım ek teknik avantajları olduğunu anladık. Maaliyet farkı da bunu karşılıyor sanırım. 6 ve özelllikle 8 serisi birçok ek teknolojik özellik sunuyor ama bunlara ne kadar ihityaç var ! tereddüt ediyoruz
    ( ör : i dos / dokunmatik ekran / leke çıkartma ( sağolsun kosla :) / hassas tartı vs

Bİzim durumumuz şudur :
    - Bosch markasına güveniyoruz Yıllardır ( 20 + yıl farklı beyaz eşyalarını kullanıyoruz. )

- 2 kişiyiz / çocuk yok. haftada bir veya iki kez 4- 6 kg çamaşır oluyor.
    - kurutma mak. alınca yıkama nın yüksek devir olması gerekmez 1200 yeter diye düşündük.
    - 8 kg lık kapasite fazla bile
    - Enerji tasarrufu önemli A+++ olması iyi olur...

Bu çerçeveden bakınca sizce wat24460 işimizi görmez mi ? bu model ile ilgili ÖZELLİKLE NEGATİF bir görüşünüz var mı ?
    sizin önerdiğiniz WAW 28560 veya WAT 28681 gibi modeller bizim için daha uygun olur mu ? aradaki fiyat farkı karşılığında aldığımız özelliklere değer mi ?

bir de Kurutma mak sorunu var >
    Kurutmalar genellikle B oluyor ama yeni çıkan WTW83460 modeli A++ sunuyor tercih ederiz. Bütçe için çok katı değiliz ama 2000 tl yi aşmayalım diyoruz.
    WTW 83460 öne çıkıyor.
    Çok pahallı ve extra özellikler sunan bir ürün bize gereksiz olur gibi ? Siz ne düşünürsünüz ?
    Değerli yorumlarınız için peşinen teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuncuYay

Teşekkürler @Felice Forte,

verdiğiniz bilgiler kıymetli. Araştırmalar sonucu "combo" makina almak yerine biraz daha bütçe yükseltip 2 ayrı makina almaya sıcak bakıyoruz.
    Bosch Alman üretimi modellerin daha dayanıklı ve bir takım ek teknik avantajları olduğunu anladık. Maaliyet farkı da bunu karşılıyor sanırım. 6 ve özelllikle 8 serisi birçok ek teknolojik özellik sunuyor ama bunlara ne kadar ihityaç var ! tereddüt ediyoruz
    ( ör : i dos / dokunmatik ekran / leke çıkartma ( sağolsun kosla :) / hassas tartı vs

Bİzim durumumuz şudur :
    - Bosch markasına güveniyoruz Yıllardır ( 20 + yıl farklı beyaz eşyalarını kullanıyoruz. )

- 2 kişiyiz / çocuk yok. haftada bir veya iki kez 4- 6 kg çamaşır oluyor.
    - kurutma mak. alınca yıkama nın yüksek devir olması gerekmez 1200 yeter diye düşündük.
    - 8 kg lık kapasite fazla bile
    - Enerji tasarrufu önemli A+++ olması iyi olur...

Bu çerçeveden bakınca sizce wat24460 işimizi görmez mi ? bu model ile ilgili ÖZELLİKLE NEGATİF bir görüşünüz var mı ?
    sizin önerdiğiniz WAW 28560 veya WAT 28681 gibi modeller bizim için daha uygun olur mu ? aradaki fiyat farkı karşılığında aldığımız özelliklere değer mi ?

bir de Kurutma mak sorunu var >
    Kurutmalar genellikle B oluyor ama yeni çıkan WTW83460 modeli A++ sunuyor tercih ederiz. Bütçe için çok katı değiliz ama 2000 tl yi aşmayalım diyoruz.
    WTW 83460 öne çıkıyor.
    Çok pahallı ve extra özellikler sunan bir ürün bize gereksiz olur gibi ? Siz ne düşünürsünüz ?
    Değerli yorumlarınız için peşinen teşekkürler.

Bence kurutma makinesi kullanacaksanız olabildiğince yüksek devirli bir çamaşır makinesi seçin ki kurutmaya kalan nem miktarı azalsın kurutma makinesi olabildiğince az enerji harcasın.

Bunun dışında idos, tartı(miktarı otomatiği değil), oto leke çıkarma gibi özellikler biraz lükse giriyor tercih size kalıyor.

Bence şu an en uygun fiyata yıkama kurutma ikilisi Profilo cmg140dtr çamaşır makinesi ve Arçelik 3870kt kurutma makinesi olur.

• Cevap icin Tesekkurler
    Profilo almayı düşünmüyoruz

Tercihimiz yerli montaj da olsa Bosch dan yana

Bosch da model bakıyoruz

• Selamlar ben de iki model arasında kaldım, wat24660 veya wat 24480.
    24660 serie 8 yani daha yeni fiyatları hemen hemen aynı, şimdilik 24660 daha ağır basıyor.
  • Selamlar arkadaşlar. Benim de sizden bir çamaşır makinesi tavsiyesine ihtiyacım var. Nasipse önümüzdeki Temmuzda düğünüm var ve şu aralar ufaktan beyaz eşyaları alayım diyorum. Marka olarak Bosch bakıyorum. Buzdolabı, Çamaşır makinası, Bulaşık makinesi ve Fırın alacağım ama şu an size özellikle çamaşır makinesi konusunda danışmak istiyorum. Bütçem 1.600-1700 TL civarı. Şu an iki model arasında kaldım.
    1-BOSCH WAT28480TR 9kg en ucuz 1704 TL kampanya ile 1.564 TL'ye alabiliyorum. (6 taksit)
    2-BOSCH WAT24480TR 9KG en ucuz 1.604 TL kampanya ile 1.464 TL'ye alabiliyorum. (6 taksit)
    1-http://urun.gittigidiyo...04030104#product-detail
    2-http://urun.gittigidiyo...devir-cam-mak-204030102

Aklımda çok fazla kriter yok. Öncelikle uzun ömürlü olsun, tasarruflu olsun, kilo olarak 8-9 kg olsun istiyorum. Yeni evleneceğim için işimi görsün, bütçemi aşmasın istiyorum. öyle aman aman özellikle olmasa da olur diyorum. Siz ne tavsiye edersiniz. Bütün beyaz eşyayı Bosch almayı planladığım için özellikle Bosch için yorumlarınızı bekliyorum. Diğer marka ve model konusunda da lütfen tavsiyelerinizi yapın. Şu an kampanyada olduğu için makinelerin ikisinden birini alıp kenara koyayım diyorum. Hatta bugün öğlen almayı planlıyorum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba,
    Bosch WAT24460TR çamaşır ve WTW83460TR kurutma makinesi aldık, geçen hafta çamaşır odasına kuruldu. Makinelere yakın duvarda tek priz var.
    Gelen servis eşime "3 lü priz takmayın, makineler arızalanıyor" demiş. Aynı eleman bize 80 tl ye procal kireç sökücü de satmaya kalktı ama forumlarda araştırırsanız zaten bu ürünün
    bir işe yaramadığı ortada, Bosch müşteri hizmetlerine de sordum, önermiyoruz, faydası yok dedi.
    Neyse, servis böyle dediği için şu anda duvardaki tekli prize hangi makineyi kullanıyorsak onun fişini takıp diğerini çıkararak dönüşümlü kullanıyoruz.
    Bosch müşteri hizmetlerine de sordum, akımdaki dalgalanma sebebiyle öyle demiştir diyor servis ama priz duvarda olsa da olmasa da bu dalgalanma her zaman olabilir sonuçta, net bir cevap veremediler bana.
    Sonuç olarak; duvardaki tek prize akım korumalı bir ikili veya üçlü priz takıp kullansak bir sakıncası var mıdır?
    Diğer çözüm, duvardaki tekli prizin yerine ikili duvar tipi priz taktırmak ama akım korumalı 3lü prizden bir farkı olmayacak hatta akım koruması olmadığı için daha kötü olacak diye düşünüyorum.
    Daha önce bu sorunu yaşamış, ürünleri kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.