Bildirim
Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyatları çok çok iyi yanlız yahu.. boyle bı urun cıkıyo ve fıyatı bukdr uygun allah alla bide osram yani .. annamadm vlla -
quote:
Orjinalden alıntı: yenerz
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26103&productid=otm011517
tanesi 11.80 ytl
night breaker değil yalnız bu. -
H1'i çıktığı an alacağım.Ne zaman çıkacak acaba bir bilginiz var mı? -
Sipariş verdiğim adam lakayit çıktı göndermedi pazartesi kargolayacakmış. Salı gelirse anca o zaman takıp fotoğrafliyacağım .
Kusura bakmayın. -
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
H1'i çıktığı an alacağım.Ne zaman çıkacak acaba bir bilginiz var mı?
H1 'i benim uzunlar için sordum, Kasım sonu diyorlar, şimdilik cool blue H1 ile idare ediyoruz. Bu ürün cool blue'dan cok cok daha iyi ama sanki daha bile beyaz gibi geldi bana..
Normalde tum modelleri aynı anda süreceklermiş ama talep çok oldugundan H4 ve H7'yi öncen koymuşlar. Almanya'da 1 hafta da 20.000 adet satılmış H4 ve H7. -
bi çift H7 alıp takarım arabaya, babam farketse de taktıktan sonra bişi demez
eğer güzel bişeyse uzunlara da H1 aldıkmı ilerde, tamamdır -
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Sipariş verdiğim adam lakayit çıktı göndermedi pazartesi kargolayacakmış. Salı gelirse anca o zaman takıp fotoğrafliyacağım .
Kusura bakmayın.
özdamar duacın olurum osram kullanıyorum coolblue denen lanet şeyi yağmurda filan onume goremez oldum artık fotolara bakalım da olmazsa artık harbiden xenon taktırcam ya -
quote:
Orjinalden alıntı: reiss!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Kusura bakmayın.
özdamar duacın olurum osram kullanıyorum coolblue denen lanet şeyi yağmurda filan onume goremez oldum artık fotolara bakalım da olmazsa artık harbiden xenon taktırcam ya
Hocam xenon olsun normal halojen ampül olsun yağmurda hiç biri göstermiyor ama xenon kuru havada gece normal halojen ampüle göre kat ve kat üstünlük sağlıyor -
Vallahi benimkiler bi-xenon ben sadece sellektör atarken xenon ların yanında sırıtmasın diye alıyorum bu beyaz ampüllerden yani uzun olarak zaten xenon kullanıyorum dolayısı ile bir beklentim yok benim beklentim sadece xenon'un yanında sırıtmaması o kadar.
Reis adam vermiş kargoya yarın geldiğinde hemen bizim farcıya gidip taktırcam akşamüstü de foto çekerim ama sana tek bir önerim var oda xenon dur. Xenon un işlevini sana hiçbir halojen vermez , veremez. -
kargo ile istemek biraz zahmetli yaygınlallın bizde alalım -
Bende sanıyorum bugun gittigidiyordan sipariş vericem... -
Vallahi kargo ile sorun olmuyor da yollayan adam yamuk yaptı şehir dışına çıkmış gelince haber verdi oyüzden süre bu kadar uzadı .
Gelmiş sanıyorum akşama gidip takıyorum fotoğraflara az kaldı.
: ) -
Hem kısada hem de uzunda H4 kullanılacak yazıyo Getz için bunda bir problem olmaz değilmi? Çoğu araçta H1 H7 uzun ve kısalar farklı da kafam almadı.Mantığı nedir acaba? -
bu konuda bilgim yok accent era için en iyisi ve en uygunu hangisidir.fiyatı nasıldır? -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2007
Hem kısada hem de uzunda H4 kullanılacak yazıyo Getz için bunda bir problem olmaz değilmi? Çoğu araçta H1 H7 uzun ve kısalar farklı da kafam almadı.Mantığı nedir acaba?
H4 tek gözlü farlarda kullanılır (Agırlıklı A-B segmenti), çift flaman teknolojisi vardır, yani aynı ampul içindeki bir flaman ile kısalar diğeri ile uzunlar çalışır. Kısalar açıkken uzunları yakmak isterseniz kısayı gösteren flaman sönüp uzunu yakan flaman çalışır. Flamanlardan birinin önündeki metal aksam kısaların durumunu ayarlar. Kısaca korkucak bir şey yok ampul ve far üreticler sizin adınıza her şeyi düşündü:)
-
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_0606
bu konuda bilgim yok accent era için en iyisi ve en uygunu hangisidir.fiyatı nasıldır?
Accent'lerde H4 cıkıyor genelde. H4 Osram Nightbreaker kullanmanızı öneririm. Fiyat/performans olarak en iyisi gibi duruyor. Beyaz-mavi ışık için philips diamond vision olabilir ama fiyatı pahalı ömrü kısa. Uzak doğu malları var yine beyaz-mavi ışık veren onlarda da ömür ve yolda guvenlik beklentisi olmamalı, çünkü ışıksız yollarda, yagmurda sisde, allah'a emanet....
Fiyat içinde: Gittigidyordaki nightbreaker ilanı mesela http://urun.gittigidiyor.com/OSRAM-Nightbreaker-2-li_W0QQidZZ6765763
www.otopol.com da philips ve diğer uzak dogu beyaz mavı ampullerin fiyatlarnı tahmini görebilirsiniz..
-
Selamlar , Şimdi eve geldim ve sinirden köpürüyorum .
Kargo sabah gelmiş eve uğrayıp elektrikçiye gittim taktırmak için neyse adam geldi üstündeki narva ları söktü taktı Osram Night Breaker ları farları bir yaktım sonuç hüsran Ampül Civciv sarısı yandı bekledik biraz hala sapsarı yani kazıklandım. Gittigidiyordaki satıcı sahte OSRAM NIGHTBREAKER sattı . Zaten OSRAM dan birşey beklemıyordum ama adamın sattığı ürün sahte. Ilgılı mesajı kendısıne ve gıttıgıdıyor yetkılılerıne gonderdım ödeme yapmamıştım işallah geri verip paramı iade alabılırım. Buda bana ders olsun birşeyi görüp denemeden satın almamalıyız ayrıca 35 YTL lik ürün nasıl olursa 80 90* YTL lik Bembeyaz Philipslere rakip olur. Eğer ürün sahte değil ise ki alakası yok gerçekten beyaz bile değil bildiğiniz sapsarı tonajlı ampül yinede osramı birkez daha kınıyorum. Ama tahmınım sahte ürün aldım arkadaşlar siz siz olun bakmadan etmeden denemeden almayın.
Şidmi paramı geri alabilrisem gidip Philips ampül takıcam . 1 Musibet 1000 Nasihata bedeldir ya ..
Selamlar Olsun . Sizlere Fotoğraf yerine bunu yazdım artık kusuruma bakmazsınız.
Sevgilerimle,
Yusuf.
edit :
Fotoğraf ekledim kusura bakmayın telefon kötü çekiyor . Anlamadığım bu kadar iyi diye lanse edilen bir ampülün kutusu biraz şatafatlı olmazmı ne bu kartonda ? ( Kutunun üstünde nightbraker yazıyor da sanıyorum sadece göstermelik. : )
Ayrıca gittigidiyorla konuştum işlemi dondurdu bakalım illaki geri alacam paramı yanlız olan kargo parasına olacak sabah 5ytl bide yollamak için 5 ytl vericez toplamda 10ytl kafadan zarardayız Aman diyorum arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 6 Kasım 2007; 17:34:56 >
-
Geçmiş olsun Ozdamar...
Ben de sipariş vermeyi düşünüyordum ki uyarınla birlikte vazgeçtim. Ayrıca burada konuyu bizlerle paylaşarak uyardığın için teşekkür ederim... -
ben hiçbir zaman görmediğim malı şipariş etmem.hep bu şekilde madur olacağımdan korkmuşumdur.
zaten o ampüller dışardada satılıyor internet aracılığı ile alanlara akıl sır erdiremiyorum.git dışarda 3-5 fazla ver taktır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X