Bildirim
Yeni Üyelik Lig Tv hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Digi başa bela.kurulum yapıp gidiyolar bidaha iplemiyolar.müşteri hizmetlerini arasan hepsi cahil.aç kapa düzelir bilmemne.uydu alıcısında binbir tane hata kodu var.Servis çağır para alsın yapsın mantığı.Arabayı bile bu kadar servise götürmezsin.Serviste okşayıp gidiyo para alıyo bazen onlar bile halledemiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle valla. Aradım müşteri temsilcisini neymiş efendim 24 yada 48 saat içinde lig tv niz açılırmış varmı böyle bi saçmalık ya . Üyeliğimi iptal ettirdim biraz önce -
hayla cicitürke üye oluyolarsa bizim millet ben bişey demiyorum -
Lig tv için üye oldum pişman ettirdi valla Zaten Digiturk d-smarttan kaliteli fakat bu tür sorunlar insanı çileden çıkarıyo -
Hocam paket tanimlamasi yapmadiklari icin oyle oluyor ara de bana paket tanimlamasi yapilmadi diye kanallarim kapali de anlarlar biraz olsun.
Aradım 24 saat yada 48 saat içinde lig tv iz açılar dediler ama ben pek inanmıyorum açılığına , teknik servise yönlerdirirler gibine geliyo :( -
quote:
Orijinalden alıntı: scofield_66
Aradım 24 saat yada 48 saat içinde lig tv iz açılar dediler ama ben pek inanmıyorum açılığına , teknik servise yönlerdirirler gibine geliyo :(
Hocam oyle bisey yok ki sinyal gonderildigi anda size gelir yani isleme alinmamis demekki boyle sacmalik olmaz size paketi tanimlamamislar belli ki tanimlanmis olsa aninda acilir.
Valla hoca eğer durum dediğiniz gibiyse ben tekrar arayım o zaman , hangi paketlerim gözüküyo sistemde diye..Yardımınız için saolun sonucu yazarım buraya bakalım ne olcak.. -
terbiyesizlik resmen.hersey imza atana kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arkadaşlar an itibari ile teknik servisten cihazı kuran adamı çağırıp cihazı geri teslim edip üyeliğimi sonlandırdım.. -
beceriksiz teknik servise denk gelmişsiniz aslında bunu avantaja çevirebilirdiniz ama belliki canınız doğal olarak çok sıkılmış aslında iyisinide yapmışsınız ama bunlar anlamaz... ben uydu işinden iyi anladığım ve kendim de kurulum yaptığım için hiç gol yemedim adam geldi şimdi anten kurulu normalde olmaz dedim bu hazır iptalden mi takacaksın adam afalladı neyse anten temiz olduğu için üstelemedim hemen recevivere gözümü diktim o sıfırdı zaten o da benim böyle dikkatli olduğumu anlayınca çakallık yapamadı sonraki aşamalarda neyse çıktık çatıya adam bi anteni kuramadı neymiş hastaymış falan filan bir de matkabla çatının betonunu patlattı çekil dedim yok olmaz falan neyse kendim yaptım montajı zaten evde kurulu düzeneğim vardı hemen entegre ettim sisteme baktım adam gidiyo dedim yok istediğim kanallar gelmeden evden çıkamazsın abi gelir falan yok bırakmadım cebinide aldım bu arada 1 saate yakın tuttum evde istediğim kanallar geldi öyle bıraktım adam görseniz cepten cihaza sinyal almak için nasıl çabalıyor tam çakal bunlar neyse gitti ulen hd lere dikkat etmemişim o anda alayı sd hemen cepten aradım açtı konuştum aynı tavırla abi 10 dk gelecek dedi ve geldi bunlar böyle dilden anlıyorlar aslında tüm servisler böyle acayip çakallar anlamazlıktan geliyorlar safa yatıyorlar ve gerçekten bilmeleri gelen işleri bilmiyorlar sabit ve ezbere iş yapıyorlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X